Jump to content

Led Σε Αφρικανικο

gourtz

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους εχω φτιαξει ενα ενυδρειο 200λιτρα αφρικανικο με χαλικακι κ μεγαλες φεγγαροπετρες λαμπες εχω δυο φθωριου 90cm μακρος η μια εινια νομιζω 4500κ αν θυμαμε καλα ειναι ροζ χρωμα αναμενη κ φωτιζει κανονικο χρωμα ημερας στο ενυδρειο κ εχω κ μια αλλη που εινια πιο ψυχρο χρωμα που δεν την αναβο συνιθως....

σκεφτομουνα να πυραματιστω λιγο σημερα κ να βαλω στην μεση μερικα λεντ αλαλ τη? κατι σαν Moonlight ...για το βραδυ κ καλα.....

εχω λευκο κοκκινα πρασινα μπλε κ uv τι μπορω να βαλω απο αυτα ...χωρις νατο κανω καρναβαλι..... μπλε νομιζω δνε εχω παρα πολλα

παιδια κανεις???????

τον θες μονο για βραδυ τον φωτισμο? αν ναι τοτε μπορεις να βαλεις 6 μπλε και 6 ασπρα στο κεντρο εναλαξ... εγω θα σου προτηνα να εβαζες και τον κυριο φωτισμο σου με λεντ για οικονομια

το εχω σκεφτει μαν καποια στιγμι να το κανω με ταινιες λεντ ολα αλλα προχειρα μονο για το βραδυ να υπαρχει κατι......

για να αντικαταστησω κ την λαμπα που εχω στις αφρικανες τι ταινιες λεντ μπορω να βαλω χρωματα?

τι ενοεις χρωμα? βαζεις λεντοτενια λευκο ψυχρο με θερμο

αυτο εννοω τωρα εχω μια λαμπα τ8 ειναι ροζ χρωμα αναμενη κ φωτιζει ζεστο χρωμα στο ενυδρειο...... για να την αντικαταστησω με λεντοταινια βαζω μια θερμο κ μια ψυχρο λευκο? η θελει κ καμια μπλε τπτ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...