Jump to content

Κατασκευη Φωτιστικου

baggelis

Recommended Posts

καλημερα σας εφτιαξα ενα φωτιστικο για το ενυδρειο μου περνοντας την ιδεα απο το σαιτ στο φωτιστικο εβαλα 4 λαμπες για να πετυχω καλυτερο φωτισμο.το θεμα μου τωρα ειναι το εξης στης 2πισω λαμπες βρεχονται αρκετα απο την αεραντλια αν και εχω μονωσει τα ακροφισια. το ερωτιμα μου ειναι το εξης να βαλω πλεξιγκλας εχω ακουση οτι σκεβρονει η να βαλω τζαμι???????????????

και κατι ακομα που μπορω να βρω ασβεστολιθικες πετρες εκτος πετ για την διακοσμιση του βυθου ευχαριστω για τον χρονο σας

Το πλέξι το λεπτο θα σκεβρώσει σίγουρα. Αν δεν είναι καλής ποιότητας μπορεί και να θολωσει.

Το τζαμι είναι επιφοβο γιατι παντα υπαρχει η πιθανότητα με μιαμικρη απροσεξία να σπάσει.

δεν εχει προβλημα αντανακλασεις το τζαμι γιατι η διαφορα στο κοστος ειναι μεγαλη και λεωνα βαλω τζαμι????????????

Βαλε και ανακλαστηρα στη λαμπα.

Ανακλαση θα εχουν και τα δύο υλικά, αλλα το γυαλι μεγαλύτερη.

Να ξερεις ομως ότι με το γυαλί ανεβαζεις το βαρος.... αλλα με το plexi μειώνεται η διαπερατότητα από οτι σε γυαλί.

αντανακλαστιρα εχω φιλε μου θα βαλω τζαμι αφου εχει και καλητερη διαπερατότητα.μηπως γνωριζεις για της πετρες που ρωτησα????

πετρες απο καποιο ποταμι θα ειναι ιδανικες!

πετρες απο καποιο ποταμι θα ειναι ιδανικες!

Ιδανικό ίσως... αν υποθεσουμε οτι θα βρεί ασβεστοληθικές.

Ομως... είναι παρανομο!! ΠΑρανομη η συγκεντρωση, άμμου, βοτσάλων και πετρων απο τους ποταμους....

• 4 weeks later...

Μπορείς να βάλεις και πολυκαρβονικό διάφανο. Επειδή κι εγώ θέλω να βάλω στις κόντρες ίσως επιλέξω αυτό το υλικό.

Εεεε στην χαλκιδικη εχει πολλες πετρες σιγουρα θα βρεις. Κ συμφωνω με το γυαλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...