baggelis 26 Απριλίου 2012 #1 Share 26 Απριλίου 2012 καλημερα σας εφτιαξα ενα φωτιστικο για το ενυδρειο μου περνοντας την ιδεα απο το σαιτ στο φωτιστικο εβαλα 4 λαμπες για να πετυχω καλυτερο φωτισμο.το θεμα μου τωρα ειναι το εξης στης 2πισω λαμπες βρεχονται αρκετα απο την αεραντλια αν και εχω μονωσει τα ακροφισια. το ερωτιμα μου ειναι το εξης να βαλω πλεξιγκλας εχω ακουση οτι σκεβρονει η να βαλω τζαμι??????????????? και κατι ακομα που μπορω να βρω ασβεστολιθικες πετρες εκτος πετ για την διακοσμιση του βυθου ευχαριστω για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Απριλίου 2012 #2 Share 26 Απριλίου 2012 Το πλέξι το λεπτο θα σκεβρώσει σίγουρα. Αν δεν είναι καλής ποιότητας μπορεί και να θολωσει. Το τζαμι είναι επιφοβο γιατι παντα υπαρχει η πιθανότητα με μιαμικρη απροσεξία να σπάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis 26 Απριλίου 2012 Author #3 Share 26 Απριλίου 2012 δεν εχει προβλημα αντανακλασεις το τζαμι γιατι η διαφορα στο κοστος ειναι μεγαλη και λεωνα βαλω τζαμι???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Απριλίου 2012 #4 Share 26 Απριλίου 2012 Βαλε και ανακλαστηρα στη λαμπα. Ανακλαση θα εχουν και τα δύο υλικά, αλλα το γυαλι μεγαλύτερη. Να ξερεις ομως ότι με το γυαλί ανεβαζεις το βαρος.... αλλα με το plexi μειώνεται η διαπερατότητα από οτι σε γυαλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggelis 26 Απριλίου 2012 Author #5 Share 26 Απριλίου 2012 αντανακλαστιρα εχω φιλε μου θα βαλω τζαμι αφου εχει και καλητερη διαπερατότητα.μηπως γνωριζεις για της πετρες που ρωτησα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 26 Απριλίου 2012 #6 Share 26 Απριλίου 2012 πετρες απο καποιο ποταμι θα ειναι ιδανικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 26 Απριλίου 2012 #7 Share 26 Απριλίου 2012 πετρες απο καποιο ποταμι θα ειναι ιδανικες! Ιδανικό ίσως... αν υποθεσουμε οτι θα βρεί ασβεστοληθικές. Ομως... είναι παρανομο!! ΠΑρανομη η συγκεντρωση, άμμου, βοτσάλων και πετρων απο τους ποταμους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 23 Μαίου 2012 #8 Share 23 Μαίου 2012 Μπορείς να βάλεις και πολυκαρβονικό διάφανο. Επειδή κι εγώ θέλω να βάλω στις κόντρες ίσως επιλέξω αυτό το υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 24 Μαίου 2012 #9 Share 24 Μαίου 2012 Εεεε στην χαλκιδικη εχει πολλες πετρες σιγουρα θα βρεις. Κ συμφωνω με το γυαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος