tzole 26 Απριλίου 2012 Author #26 Share 26 Απριλίου 2012 κουβεντα κανουμε για αυτο και το λεω και σε εσας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Απριλίου 2012 #27 Share 26 Απριλίου 2012 Φίλε tzole από την αρχή της κουβέντας επικεντρώνεσαι περισσότερο στο άλλο φόρουμ παρά στην ουσίας της συζήτησης. Καλά κάνεις και παίρνεις πληροφορίες από πολλές πηγές, αλλά δεν είναι ευγενικό να υποβαθμίζεις τους ανθρώπους που σου απαντάνε, αναφερόμενος συνεχώς σε μια άλλη πηγή. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Από εκεί και πέρα, ειρωνείες προς άλλα μέλη δεν επιτρέπονται και καλό θα ήταν να μην το επαναλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 26 Απριλίου 2012 Author #28 Share 26 Απριλίου 2012 παιδια δεν ηθελα να το παρετε ετσι.απλα μου αρεσει αυτο το ειδος και ελεγα μηπος.....ισα ισα σε ολους σας respect!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Απριλίου 2012 #29 Share 26 Απριλίου 2012 Ωραία, οπότε το λύσαμε και προχωράμε στο θέμα μας. Επι της ουσίας, θα συμφωνήσω κι εγώ με τους φίλους παραπάνω ότι τα λίτρα δεν επαρκούν για το συγκεκριμένο είδος. Έχεις επιλογές πάντως να κάνεις κάτι καλό, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 26 Απριλίου 2012 Author #30 Share 26 Απριλίου 2012 ελεγα να βαλο λαμπιντο με σοκολοφι αλλα ακουσα οτι υβριδιζουν ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Απριλίου 2012 #31 Share 26 Απριλίου 2012 Αν ειναι σε χαρεμια δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Εγω τα ειχα αυτα καποτε και δεν μου υβριδισαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 26 Απριλίου 2012 Author #32 Share 26 Απριλίου 2012 ωραια και μια τελευτεα εροτισι.με περνει και για τριτο χαρεμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 26 Απριλίου 2012 #33 Share 26 Απριλίου 2012 Τωρα μου εβαλες τα δυσκολα,γιατι οι δασκαλοι μου θα με κραξουν ,αλλα εγω θα εβαζα και ενα χαρεμακι maigano. Μην βαρατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 26 Απριλίου 2012 Author #34 Share 26 Απριλίου 2012 ευχαριστω και θα σας ενιμεροσω σιντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Απριλίου 2012 #35 Share 26 Απριλίου 2012 Παιδια αλλαξτε και τον τιτλο σε dimidiochromis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Απριλίου 2012 #36 Share 26 Απριλίου 2012 Παιδια αλλαξτε και τον τιτλο σε dimidiochromis. Έγινε Στράτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος