bloskas 26 Απριλίου 2012 #1 Share 26 Απριλίου 2012 Όγκος:70 λιτρα μεικταΚατηγορία:βιοτοπικο αμαζονιου??Φυτά: Vesicularia dubyana (java moss), bacopa monnieri , vallisneria americana, valisneria spiralis, ceratophyllum demersum και αλλα δε ξερω ονομασιες.Ψάρια / Άλλα είδη:6 Black Neon Tetra, 8 Neon tetra, 2 red eye tetra, 10-15 red cherry, Ramshorn SnailsΔιακοσμητικά υλικά: ριζες, φυλλα cattapaΦόντο:αφισαΦωτισμός: osram 15w cool daylight (σε αναζητηση για κατι καλυτερο)Διάρκεια φωτισμού:10 ωρεςΦιλτράρισμα: εσωτερικο της EHEIMΛίπανση: FlorinMultiΠαροχή CO2: DIYΠαράμετροι:pH: 6.5Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):Αλλαγές νερού: 30% καθε εβδομαδα. προετοιμασια σε κουβα με blackwater aquatan.Θερμοκρασία: 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Απριλίου 2012 #2 Share 26 Απριλίου 2012 ομορφο ενυδρειακι φιλε μου. μερικες παρατηρησουλες. καταφερνεις να εχεις σταθερα τοσο χαμηλο πεχα μονο με co2 diy?με τι τεστ μετρας το πεχα? για να μην βαλεις υπολοιπες μετρησεις,προφανωςδεν μετρας.πολυ καλο θα ηταν να μετρουσες τουλαχιστον αμμωνια και νιτρικα. το χαλικι σου ειναι σχετικα χοντροκοκο,απο οτι μπορεσα να δω.προσωπικα δεν μου αρεσε και δεν θα πρεπει να σε βολευει ιδιαιτερα στο φυτεμα. βιοτοπικο αμαζωνιου δεν θα το ελεγα γιατι εχεις φυτα,χαλικι κλπ που δεν ανηκουν εκει φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος