Jump to content

Μερικες Ερωτησεις Για Γκαπυ

Vangelis21

Recommended Posts

λοιπον, μιας κι απο οτι φαινεται στο 240αρι θα βαλω γκαπυ, εχω μερικες ερωτησεις...

1) τα γκαπυ τρωνε φυτα? απο οσο ξερω δεν το συνηθιζουν αλλα υπαρχει τετοια περιπτωση? μιας και προτεραιοτητα μου ειναι το φουλ φυτεμενο

2) ποσα γκαπυ μπορουν να μπουν στα 240 λιτρα?

3) μπορουν να συνυπαρξουν τελεια χωρ9ις προβληματα με αλλα ειδη? κι αν ναι με ποια?

4) αν εχω κερατοφυλλο, ποσο πιθανο ειναι να μεινουν μωρακια μετα απο γεννα?

5) αν βαλωαπο την αρχη και για παντα τουλι στο φιλτρο θα υπαρχει προβλημα? αν οχι, βαζω οτι ειδος να ναι η υπαρχουν ειδικα?

6) πως κραταω το πεχα τοσο ψηλα που το θελουν αφου θα εχω μεσα σιγουρα χαλαζιακη αμμο και σιγουρα co2?

7) ολα οσα βρω σε μαγαζια η χομπιστες ειναι σιγουρα απο Ασια?

8) πιστευετε οτι θα χρειαστω θερμοστατη?

9) τρωνε τα παντα αφοβα ετσι? εννοω φυτικα και ζωικα ε?

αυτα τα λιγα για τωρα!

λοιπον, μιας κι απο οτι φαινεται στο 240αρι θα βαλω γκαπυ, εχω μερικες ερωτησεις...

1) τα γκαπυ τρωνε φυτα? απο οσο ξερω δεν το συνηθιζουν αλλα υπαρχει τετοια περιπτωση? μιας και προτεραιοτητα μου ειναι το φουλ φυτεμενο.οχι δεν τρωνε φυτα

2) ποσα γκαπυ μπορουν να μπουν στα 240 λιτρα?αρκετα.θα γινουν ακομη περισσοτερα συντομα.

3) μπορουν να συνυπαρξουν τελεια χωρ9ις προβληματα με αλλα ειδη? κι αν ναι με ποια?ναι με ολα τα ζωοτοκα

4) αν εχω κερατοφυλλο, ποσο πιθανο ειναι να μεινουν μωρακια μετα απο γεννα?πολυ πιθανο

5) αν βαλωαπο την αρχη και για παντα τουλι στο φιλτρο θα υπαρχει προβλημα? αν οχι, βαζω οτι ειδος να ναι η υπαρχουν ειδικα?ναι.πιθανως να βουλωσει

6) πως κραταω το πεχα τοσο ψηλα που το θελουν αφου θα εχω μεσα σιγουρα χαλαζιακη αμμο και σιγουρα co2?ασβεστολιθικες πετρες

7) ολα οσα βρω σε μαγαζια η χομπιστες ειναι σιγουρα απο Ασια?πιθανοτατα

8) πιστευετε οτι θα χρειαστω θερμοστατη?ναι

9) τρωνε τα παντα αφοβα ετσι? εννοω φυτικα και ζωικα ε?ναι

αυτα τα λιγα για τωρα!

ολα οσα ρωτας υπαρχουν μεσα σε ποστ στην κατηγορια των ζωοτοκων.συνεχεια μην ζητας μασημενο φαγητο.κουραζει....

Αλλο τοσο κουραζει να μην δινεις απαντησεις κι απλα να ζητας να διαβασουμε. μαλλον καπου χανουμε την εννοια του φορουμ.

παιδια οι ερωτησεις ισχυουν, αν ξερει κανεις ας απαντησει. Αν δεν ξερει τοτε ας λεμε τα ιδια

Εχεις παρεξηγησει την εννοια του φορουμ.Ανθρωποι εχουν γραψει πολλα πραγματα εδω μεσα για να βοηθηθουν οι αρχαριοι.Αυτοι που ενδιαφερονται να μαθουν.Μην τα φερνουμε ολα ισα βαρκα ισα πανια!!!!!

Εχεις παρεξηγησει την εννοια του φορουμ.Ανθρωποι εχουν γραψει πολλα πραγματα εδω μεσα για να βοηθηθουν οι αρχαριοι.Αυτοι που ενδιαφερονται να μαθουν.Μην τα φερνουμε ολα ισα βαρκα ισα πανια!!!!!

η εννοια του φορουμ δεν ειναι δικο μου σκευασμα ωστε να αποφασιζω τι σημαινει. φορουμ σημαινει a public place for open discussion. απο κει και περα αν νομιζετε οτι οι απαντησεις υπαρχουν (που δεν υπαρχουν) και θα επρεπε απλα να διαβαζουμε ας το ονομαζατε encyclopedia.

οι ερωτησεις ισχυουν, κι επιτελους, σταματηστε να σπαμαρετε τα ποστ μου. Οποιος δεν ξερει να απαντησει ας μην απανταει

φιλε μου που δεν σου αρεσει το διαβασμα,εκτος του οτι ηδη σου εχω απαντησει σε ολες σου τις ερωτησεις ξεχωριστα,κανεις παντα την τριχα- τριχια.

εδω αν δεν θελαμε να διαβαζουμε,τοτε ποιος ο λογος να κραταμε σερβερ μηπως και κατι χαθει.θα καναμε την σελιδα ενα απεραντο τσατ ερωτησεων,θα φυτρωναμε πανω μας αλλα 10 χερια και ολη μερα και νυχτα θα γραφαμε και θα γραφαμε και θα γραφαμε...

εχεις πανω απο 400 ποστ μεσα σε ενα μηνα.απο αυτα ζητημα τα 20 να επρεπε να εχουν ανοιχτει.τα 380 με δικη σου καλη θεληση θα τα ειχες βρει και θα τα ειχες διαβασει μονος σου.εαν δεν βρεις κατι,πολυ ευχαριστως να σε βοηθησουμε.

ολα οσα μας ζητας τα γραφουμε εδω μεσα απο το 2005 και αν ειχαμε αλλους οπως εσυ,θα επρεπε να μην εχουμε κοινωνικη ζωη,κλπ και ολη μερα να σου απανταμε τα ιδια και τα ιδια.

αυτα σου τα λεω πολυ ηπια και με χαλαρη διαθεση.απεναντιας ομως συνεχιζω να βλεπω εριστικοτητα απο την πλευρα σου.

Μην γινεσαι επιθετικος,γιατι μπορουν κι αλλοι να γινουν.Εχεις κανει ενα φορουμ να μην πω πως,μη ζητας και τα ρεστα.Θα αποβει εις βαρος σου!!!

μαλλον εχετε παρεξηγησει καποια πραγματα. Αν παιρνετε την συμπεριφορα μου σαν επιθετικη ειναι επειδη ετσι προτιματε να το δειτε. εγω παλι βλεπω την δικια σας ως τετοια. επιπροσθετως, δεν αναγκαζω κανεναν να απαντησει. οποιος θελει απανταει. ΟΤΑΝ θα πω πχ ΣΤΡΑΤΟ απαντα μου ολα αυτα, τοτε ελα να μου την πεις. ως τοτε, αν δε σας αρεσουν τα ποστ μου απλα προσπερνατε και κανετε σε ολους μια ωραια χαρη. Οσο για την επειλη οτι θα αποβει εις βαρος μου, δε θα τη σχολιασω

Χαλαρώστε.....

ααα σκεφτηκα κι αλλη ερωτηση λιγο ασχετη με τα γκαπυ συγκεκριμενα αλλα εχει σχεση.

αν βαλω μια σκαλα co2 θα ειναι αρκετη για 240 λιτρα κανοντας την πατεντα με την μαγια και τη ζαχαρη η να βαλω 2? θα επηρεαστουν αρνητικα τα γκαπυς απο κατι τετοιο?

βαγγελη ασχετο εμενα μ αρεσει το ................παθος σου!.........αν κ πιστευω κανεις για ...............ΔΙΣΚΑΣ!!! :D αλλα ο Κlaz σου απαντησε σε ολα!.....επισης να προσθεσω οτι υπαρχει κ το κουμπι................. ΄΄αναζητηση΄΄

ο Κlaz σου απαντησε σε ολα!.....επισης να προσθεσω οτι υπαρχει κ το κουμπι................. ΄΄αναζητηση΄΄

σωστος....

Μην γινεσαι επιθετικος,γιατι μπορουν κι αλλοι να γινουν.Εχεις κανει ενα φορουμ να μην πω πως,μη ζητας και τα ρεστα.Θα αποβει εις βαρος σου!!!

Αγαπητε ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις τι εννοουσα.

Τελικα μαλλον εσυ εισαι ignore...... :)

Παρακαλώ η κουβέντα να μείνει στα ερωτήματα που τέθηκαν! Δε χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια συνέχεια.

Το θέμα μεταφέρεται στη σωστή κατηγορία!

Το θέμα μεταφέρεται στη σωστή κατηγορία!

sorry αλλα ποια ειναι αυτη? θοδωρε απλα ρωταω για να παρακολουθω το θεμα!

sorry αλλα ποια ειναι αυτη? θοδωρε απλα ρωταω για να παρακολουθω το θεμα!

Αυτη

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...