gourtz 25 Απριλίου 2012 #1 Share 25 Απριλίου 2012 καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτισω εχω ενα ενυδρειο και θα μολις τελειωσω το στροσιμο θα βαλω demasoni k labido εχω ενα εσωτερικο φιλτρο μαλον 400λ/ω και ενα εξωτειρκο εβαλα πριν μιαμιση εβδομαδα 1400λ/ω στο εσωτειρκο ενα ενα λιτρο βιλογικο κ σφουγγαρι και στο εξωτερικο δυο λιτρα βιολογικο κ σφουγγαρι κ βαμβακι ενυδριακο επειδι το εσωτερικο δνε ιεναι κ πολυ στα καλα του να το βγαλω κ να βαλω το βιολογικο απο το εσωτερικο στο εξωτερικο κ να εχω τρια λιτρα βιολογικο στο εξωτερικο? στο εξωτερικο το βιλογικο πυο εχει τωρα δεν θα βγει απο το νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 25 Απριλίου 2012 Author #2 Share 25 Απριλίου 2012 παιδια οποιος μπορεσει ας στειλε γτ το φιτλρο πρεπει να βγει αμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Απριλίου 2012 #3 Share 25 Απριλίου 2012 Βγαλε το βιολογικο υλικο απο το εσωτερικο και βαλτο στο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 25 Απριλίου 2012 Author #4 Share 25 Απριλίου 2012 thanksssssssssssssssssssssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 25 Απριλίου 2012 Author #5 Share 25 Απριλίου 2012 ολα καλα βγηκε το φιλτρο το εσωτερικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Απριλίου 2012 #6 Share 25 Απριλίου 2012 αψογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος