Vangelis21 25 Απριλίου 2012 #1 Share 25 Απριλίου 2012 Εχω ενα σακουλακι με τροφη της Χικαρι η οποια ομως επιπλεει. επειδη εδω και 5 μερες που τα εχω δεν τα εχω δει τα κριμπενσις να πηγαινουν καθολου στην επιφανεια, δεν τρωνε κι ολας. μπορω να κανω κατι για να βυθιστει αυτη η τροφη που εχω? με υπομονη θα πανε κι αυτα να φανε? πρεπει να παω να αγορασω βυθιζομενη τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Απριλίου 2012 #2 Share 25 Απριλίου 2012 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2012 #3 Share 25 Απριλίου 2012 Η τροφη δεν θα βουλιαξει,αλλα και αν το κανει θα το κανει μετα απο πολυυυυ ωρα. Καλυτερα να παρεις μια τροφη βυθιζομενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Απριλίου 2012 #4 Share 25 Απριλίου 2012 βάλε την ποσότητα που θέλεις σε ένα πλαστικό ποτηράκι, πρόσθεσε νερό για λίγα λεπτά και ρίξτην μέσα. Θα φτάσει μέχρι το βυθό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 25 Απριλίου 2012 Author #5 Share 25 Απριλίου 2012 βάλε την ποσότητα που θέλεις σε ένα πλαστικό ποτηράκι, πρόσθεσε νερό για λίγα λεπτά και ρίξτην μέσα. Θα φτάσει μέχρι το βυθό... ενδιαφερον... αλλα γιατι να βουλιαξει αν την εχω βαλει πρωτα σε ποτηρι με νερο αφου αν την βαλω στο νερο του ενυδρειου δε βουλιαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 25 Απριλίου 2012 #6 Share 25 Απριλίου 2012 ενδιαφερον... αλλα γιατι να βουλιαξει αν την εχω βαλει πρωτα σε ποτηρι με νερο αφου αν την βαλω στο νερο του ενυδρειου δε βουλιαζει? γιατι ετσι και αλλιως βουλιαζει αλλα μετα απο πολυ ωρα. αν βουλιαξει μεσα στο ποτηρι θα βουλιαξει και στο ενυδρειο κατευθειαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 25 Απριλίου 2012 Author #7 Share 25 Απριλίου 2012 ωραια αλλα και παλι δεν καταλαβα. αν το βαλω στο ενυδρειο θα βουλιαξει σε 5 ωρες ας πουμε... αν το βαλω στο ποτηρι θα βουλιαξει στο ποτηρι σε 5 ωρες και κατευθειαν στο ενυδρειο, οποτε και παλι σε 5 ωρες θα φανε. ποια η διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Απριλίου 2012 #8 Share 25 Απριλίου 2012 αν τη βάλεις στο ποτηράκι και το κουνήσεις λίγο τότε η ανατάραξη του νερού θα τη μουλιάσει και θα βυθισθεί σχεδόν αμέσως. Αντίστοιχα στο ενυδρείο θα έχεις ανάλογα αποτελέσματα αν ρίξεις την τροφή μπροστά από την έξοδο του φίλτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 25 Απριλίου 2012 #9 Share 25 Απριλίου 2012 ωραια αλλα και παλι δεν καταλαβα. αν το βαλω στο ενυδρειο θα βουλιαξει σε 5 ωρες ας πουμε... αν το βαλω στο ποτηρι θα βουλιαξει στο ποτηρι σε 5 ωρες και κατευθειαν στο ενυδρειο, οποτε και παλι σε 5 ωρες θα φανε. ποια η διαφορα? η διαφορα ειναι οτι τα ψαρια θα φανε μολις ριξεις την τροφη και οχι μετα απο 5 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 25 Απριλίου 2012 #10 Share 25 Απριλίου 2012 η διαφορα ειναι οτι τα ψαρια θα φανε μολις ριξεις την τροφη και οχι μετα απο 5 ωρες + 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Απριλίου 2012 #11 Share 25 Απριλίου 2012 αχ,ρε βαγγελη αν καθε ποστ που ανοιγεις,δεν πιασει τις 3 σελιδες ακομη και για την απλουστερη σου ερωτηση,δεν γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 25 Απριλίου 2012 Author #12 Share 25 Απριλίου 2012 και πΑΛΙ δε το καταλαβα. ποια η διαφορα το ποτε θα φανε τα ψαρια αφου και στις 2 περιπτωσεις θα πρεπει να περιμενω 5 ωρες να μουλιασει η τροφη? αν ξυπνησω στις 10 το πρωι και ριξω την τροφη στο ενυδρειο θα φανε στις 3, αν τη ριξω στο ποτηρι θα πρεπει στις 3 να την ριξω στο ενυδρειο οποτε παλι θα φανε στις 3...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 25 Απριλίου 2012 #13 Share 25 Απριλίου 2012 αχ,ρε βαγγελη αν καθε ποστ που ανοιγεις,δεν πιασει τις 3 σελιδες ακομη και για την απλουστερη σου ερωτηση,δεν γινεται... +150000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2012 #14 Share 25 Απριλίου 2012 (edited) ΔΕΝ βουλιαζει. Αλλη η τροφη που δεν βουλιαζει και αλλη η τροφη που βουλιαζει.Η συσκευασια το γραφει και στο κουτι.Εκτος κι αν και Hickari δεν ξερει τι της γινεται!!! Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 25 Απριλίου 2012 #15 Share 25 Απριλίου 2012 και πΑΛΙ δε το καταλαβα. ποια η διαφορα το ποτε θα φανε τα ψαρια αφου και στις 2 περιπτωσεις θα πρεπει να περιμενω 5 ωρες να μουλιασει η τροφη? αν ξυπνησω στις 10 το πρωι και ριξω την τροφη στο ενυδρειο θα φανε στις 3, αν τη ριξω στο ποτηρι θα πρεπει στις 3 να την ριξω στο ενυδρειο οποτε παλι θα φανε στις 3...... εγω δεν καταλαβα ποιος θα ΄΄σπαστει΄΄ πιο πολυ?....εσυ ή τα ψαρια?..........περιμενοντας ως τις 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1125 27 Μαίου 2012 #16 Share 27 Μαίου 2012 παρε αλλη τροφη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 27 Μαίου 2012 #17 Share 27 Μαίου 2012 Είναι λάθος να υποχρεώνεις ψάρια που τρέφονται στα μεσαία και κατώτερα στρώματα της στήλης νερού, να ανεβαίνουν στην επιφάνεια για να τραφούν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις κάποια άλλη τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 27 Μαίου 2012 Author #18 Share 27 Μαίου 2012 ευχαριστω αλλα εχω ηδη βρει τροπο να πεφτει η τροφη. παντως οι λαμπιντο μια χαρα τρωνε στην επιφανεια! ασχετο αλλα μιας και ειμαστε εδω.... τα ace ειναι λογικο να ΚΑΘΟΝΤΑΙ ολη την ωρα στο βυθο? οταν λεω καθονται εννοω με την κοιλια να ακουμπαει. ολη μερα ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 27 Μαίου 2012 #19 Share 27 Μαίου 2012 ευχαριστω αλλα εχω ηδη βρει τροπο να πεφτει η τροφη. παντως οι λαμπιντο μια χαρα τρωνε στην επιφανεια! ασχετο αλλα μιας και ειμαστε εδω.... τα ace ειναι λογικο να ΚΑΘΟΝΤΑΙ ολη την ωρα στο βυθο? οταν λεω καθονται εννοω με την κοιλια να ακουμπαει. ολη μερα ετσι Δεν είναι φτιαγμένα από την φύση για να τρώνε από την επιφάνεια. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από την θέση που έχει το στόμα τους, πράγμα που ισχύει για όλα τα ψάρια. Ανα πάσα στιγμή μπορεί μαζί με την τροφή να κατεβάσουν αέρα και να πάθουν floating. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 27 Μαίου 2012 Author #20 Share 27 Μαίου 2012 χμ... αφου απο μονα τους οταν πλησιαζω ανεβαινουν ολα και περιμενουν φαγητο. Αλλα ακομα και κατα τη διαρκεια της ημερα ειναι συνηθως παντου στο ενυδρειο και οχι κρυμμενα η στο βυθο οπως μου ειχαν πει. με το που ακουμπησει η τροφη το νερο, την τρωνε παντως σε δευτερολεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 27 Μαίου 2012 #21 Share 27 Μαίου 2012 Εγώ σου ανέφερα ποιος είναι ο κίνδυνος, από εκεί και πέρα εσύ θα κρίνεις και θα κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για τα ψάρια σου. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος