Jump to content

Multifasciatus Project

adlib

Recommended Posts

Ωραιο ενυδρειο Σταθη.Προσωπικα θα εβαζα και αλλα πολλα κοχυλια,Θα γεμισουν αλλωστε οταν παρουν μπρος τα μουλτι.Αρχισαν καθολου σκαψιματα,φτσυο αμμου στο σπιτι του αλλου ή κρυβονται ακομη;

:)

Ομορφιές Στάθη , στα κελύφη που μοιάζουν θαλασσινά έχει πάει κανένα ;

Σας ευχαριστώ! :)

Στο ενυδρείο υπάρχουν περίπου 60 κοχυλια! θα μπουν πολλα περισσότερα, απλά θέλω να δω ποια θα προτειμήσουν τα multis! όπως είπα και πιο πάνω ήδη παρατήρησα κάτι αλλα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο! Τα 2 μεγαλύτερα σε μέγεθος ψάρια μπήκαν στα escargot, ενώ τα υπόλοιπα πηγαν στα άλλα που μοιάζουν αρκετά με τα Neothauma! Τα 2 κοχύλια δεν διαφέρουν σε μέγεθος!

Έχει 2 μέρες που είναι στο ενυδρείο και ακόμα δεν άρχισαν να δείχνουν έντονα σημάδια εδαφικότητας και εχθρικότητας! Το μόνο που έγινε είναι οτι το καθένα διάλεξε ένα μέρος να κάθετε/κρύβεται και μόνο 2-3 άρχισαν να ψιλοσκάβουν!!

Το κακό είναι οτι το ενυδρείο δεν βρίσκεται στο χώρο μου και δεν θα μπορώ να παρακολουθώ εντατικά τις εξελίξεις! ελπίζω όμως οτι θα εχω συνεχή ενημέρωση απο τον κάτοχο!

Μπράβο στάθη!

Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι πιο χαμηλός και προς το μπλε-ασπρο φωτισμός. Γενικά αυτός ο φωτισμός που έχεις μου βγάζει μια λαδίλα. Μπορείς να πάρεις λίγη λεντοταινία να το κάνεις.

Πάντως πολύ καλό.

ευχαριστώ Παναγιώτη! αν και η φωτογραφική είναι οτι να ναι και δεν αποτυπώνεται καλά ο φωτισμός, σίγουρα θα ήθελα να παίξω και με μπλε αποχρώσεις! η λαμπα ειναι λευκή στα 6500Κ!

αν ήταν σε δικό μου χώρο σιγουρα θα έπεφτε πειραματισμός σε πολλά επίπεδα αλλα... :)

καλή η ιδέα για την λεντονταινία!!

πανέμορφα ψάρια! θα τα ευχαριστηθεί η φίλη σου.

Στην πορεία, να προσθέσεις κι άλλα κοχύλια. Θα το εκτιμήσουν πολύ τα μούλτις.

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για τα ψάρια φίλε!! δεν κατάλαβαν τίποτα! έκανες και σούπερ συσκευασία όμως απ'οτι με πληροφόρησαν!!

Απόστολε θα προσθέσω σίγουρα απλά θέλω να δω ποια θα προτιμήσουν! σε ευχαριστώ! :)

Χαχα. Ξεθάρεψαν γι'αυτό. Τόσο το καλύτερο. Πρέπει να σου κάνουν ιδιαίτερα στις φωτό* γιατί ειδικά τα μούλτι δεν βγαίνουν εύκολα :bigemo_harabe_net-134:

* το ίδιο και εμένα :bigemo_harabe_net-111:

όχι σε μένα ιδιαίτερα Παναγιώτη, στον κάτοχο του ενυδρείου. :D

θα έστελνα τον Αλέκο(rythor) να τα φωτογράφιζε αλλα το ενυδρείο βρίσκεται Κρήτη, οπότε λίγο δύσκολο. :P

Πολύ ωραίο το project σου!!!

Μπράβο!!!

Άντε και όταν αρχίσουν να γεννάνε να μου δώσεις και εμένα κανένα...

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

όχι σε μένα ιδιαίτερα Παναγιώτη, στον κάτοχο του ενυδρείου. :D

θα έστελνα τον Αλέκο(rythor) να τα φωτογράφιζε αλλα το ενυδρείο βρίσκεται Κρήτη, οπότε λίγο δύσκολο. :P

Αμε γιατι οχι? βαλε εισητηρια και εφυγα! χαχαχαχχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...