adlib 12 Φεβρουαρίου 2013 Author #26 Share 12 Φεβρουαρίου 2013 και 2 ακόμα πιο μακρινές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 13 Φεβρουαρίου 2013 #27 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 forza Στάθη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Φεβρουαρίου 2013 #28 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιο ενυδρειο Σταθη.Προσωπικα θα εβαζα και αλλα πολλα κοχυλια,Θα γεμισουν αλλωστε οταν παρουν μπρος τα μουλτι.Αρχισαν καθολου σκαψιματα,φτσυο αμμου στο σπιτι του αλλου ή κρυβονται ακομη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Φεβρουαρίου 2013 #29 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Ομορφιές Στάθη , στα κελύφη που μοιάζουν θαλασσινά έχει πάει κανένα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #30 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ! Στο ενυδρείο υπάρχουν περίπου 60 κοχυλια! θα μπουν πολλα περισσότερα, απλά θέλω να δω ποια θα προτειμήσουν τα multis! όπως είπα και πιο πάνω ήδη παρατήρησα κάτι αλλα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο! Τα 2 μεγαλύτερα σε μέγεθος ψάρια μπήκαν στα escargot, ενώ τα υπόλοιπα πηγαν στα άλλα που μοιάζουν αρκετά με τα Neothauma! Τα 2 κοχύλια δεν διαφέρουν σε μέγεθος! Έχει 2 μέρες που είναι στο ενυδρείο και ακόμα δεν άρχισαν να δείχνουν έντονα σημάδια εδαφικότητας και εχθρικότητας! Το μόνο που έγινε είναι οτι το καθένα διάλεξε ένα μέρος να κάθετε/κρύβεται και μόνο 2-3 άρχισαν να ψιλοσκάβουν!! Το κακό είναι οτι το ενυδρείο δεν βρίσκεται στο χώρο μου και δεν θα μπορώ να παρακολουθώ εντατικά τις εξελίξεις! ελπίζω όμως οτι θα εχω συνεχή ενημέρωση απο τον κάτοχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Φεβρουαρίου 2013 #31 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο στάθη! Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι πιο χαμηλός και προς το μπλε-ασπρο φωτισμός. Γενικά αυτός ο φωτισμός που έχεις μου βγάζει μια λαδίλα. Μπορείς να πάρεις λίγη λεντοταινία να το κάνεις. Πάντως πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #32 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ Παναγιώτη! αν και η φωτογραφική είναι οτι να ναι και δεν αποτυπώνεται καλά ο φωτισμός, σίγουρα θα ήθελα να παίξω και με μπλε αποχρώσεις! η λαμπα ειναι λευκή στα 6500Κ! αν ήταν σε δικό μου χώρο σιγουρα θα έπεφτε πειραματισμός σε πολλά επίπεδα αλλα... καλή η ιδέα για την λεντονταινία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Φεβρουαρίου 2013 #33 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Απλά το είπα, γιατί θα φαινόταν ωραίο με κάποια ψυχρή απόχρωση. Θα θύμιζε βυθό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #34 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 μερικές ακόμα! ένα μικρό έσκαψε στην πέτρα και αράζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby14 13 Φεβρουαρίου 2013 #35 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 χαμπαρι δεν πηραν απο το ταξιδι! πολυ φαι τωρα να παρουν τα πανω τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 13 Φεβρουαρίου 2013 #36 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 πανέμορφα ψάρια! θα τα ευχαριστηθεί η φίλη σου. Στην πορεία, να προσθέσεις κι άλλα κοχύλια. Θα το εκτιμήσουν πολύ τα μούλτις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Φεβρουαρίου 2013 Author #37 Share 13 Φεβρουαρίου 2013 Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για τα ψάρια φίλε!! δεν κατάλαβαν τίποτα! έκανες και σούπερ συσκευασία όμως απ'οτι με πληροφόρησαν!! Απόστολε θα προσθέσω σίγουρα απλά θέλω να δω ποια θα προτιμήσουν! σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #38 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 μα όλα σε μια ευθεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #39 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 τι σόη κοχυλόψαρα είναι? Ολη την ώρα έξω απο τα κοχύλια κάθονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Φεβρουαρίου 2013 #40 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Χαχα. Ξεθάρεψαν γι'αυτό. Τόσο το καλύτερο. Πρέπει να σου κάνουν ιδιαίτερα στις φωτό* γιατί ειδικά τα μούλτι δεν βγαίνουν εύκολα * το ίδιο και εμένα :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #41 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 όχι σε μένα ιδιαίτερα Παναγιώτη, στον κάτοχο του ενυδρείου. θα έστελνα τον Αλέκο(rythor) να τα φωτογράφιζε αλλα το ενυδρείο βρίσκεται Κρήτη, οπότε λίγο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 15 Φεβρουαρίου 2013 #42 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο το project σου!!! Μπράβο!!! Άντε και όταν αρχίσουν να γεννάνε να μου δώσεις και εμένα κανένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 15 Φεβρουαρίου 2013 #43 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 όχι σε μένα ιδιαίτερα Παναγιώτη, στον κάτοχο του ενυδρείου. θα έστελνα τον Αλέκο(rythor) να τα φωτογράφιζε αλλα το ενυδρείο βρίσκεται Κρήτη, οπότε λίγο δύσκολο. Αμε γιατι οχι? βαλε εισητηρια και εφυγα! χαχαχαχχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος