doctoras 24 Απριλίου 2012 #1 Share 24 Απριλίου 2012 καλησπέρα σας, πρόκειται για το παρακάτω κοινωνικό δεν είναι φυτεμένο με καράβια και τα σχετικά.. κατοικοεδρεύουν εάν διακρίνονται 2 τιγράκια, 2 χήρες, 2 Μόλυ, 2 ξιφοφόροι, 4 πιγκουινάκια θα ήθελα την συμβουλή σας, κατα την άποψη τι πρέπει να κάνω για να αισθάνονται οι φίλοι μας καλύτερα- ανετότερα οτιδήποτε θα βοηθήσει μιας και εγώ είμαι αρκετά αρχάριος ευχαριστώ εκ τον προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 24 Απριλίου 2012 #2 Share 24 Απριλίου 2012 Τα πισω φυτα ειναι πλαστικα;Η ανουμπια μπροστα μαλλον κανονικη τη κοβω (απο το κοψιμο του φυλλου) Τα τιγρακια βγαλτα.Eκτος οτι πρεπει να βαλεις αρκετα δε ξερω αν σου τσιμπανε καθολου τους ξιφους.Τις ουρες. Επισης δε ξερω αν τα μολλυ υβριδιζουν με τους ξιφους. Μπορεις να μας πεις αν εχεις μετρησει PH και ποσο εχεις; Eγω αν εχεις υψηλο ph θα το κανα μονο ζωοτοκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoras 24 Απριλίου 2012 Author #3 Share 24 Απριλίου 2012 ακριβώς έτσι είναι με τα φυτά τιγράκια λές πίσω??βασικά τα έχω περι 1 1/2 μήνα μαζί στην πρώτη επαφή κυνήγησαν την ουρά του ενός ξιφοφόρου αλλά μετά έδειξαν οτι δεν ασχολούνται και κυνηγιούνται μεταξύ τους και μάλιστα νομίζω οτι ερωτοτροπούν (τώρα το βράδυ που κοιμόμαστε τι μπορεί να παίζει δεν ξέρω) ... PH και λοιπά στοιχεια δε έχω πάρει μετρήσεις μιας και δεν έχω τον απαραίτητο εξοπλισμό αναμένω με δίψα ιδέες προς βελτίωση του παρών περιβάλλοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2012 #4 Share 24 Απριλίου 2012 σαλονικα εισαι,αρα το πεχα σου ειναι μεταξυ 7,5-7,8. καλο θα ειναι ομως να εχεις παντα τεστ για αμμωνια και νιτρικα. στο πισω τζαμι,δεν φαινεται καλα,δεν βλεπω αν εχεις βαλει φοντο η καθρεπτιζεται το σαλονι σου στο τζαμι. πες μας περισσοτερες λεπτομερειες για το ενυδρειο,τι ρουτινες κανεις,αλλαγες νερου κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος