Jump to content

Διαγωνισμός Δίσκων Ανατολικής Μεσογείου.... Θα Συμμετεχω ?

mathaios81

Recommended Posts

Πάλι ξεφύγαμε χωρίς να ακούσουμε και άλλες γνώμες

Για να το πάρουμε από την αρχή

Θα λάβετε - λάβουμε μέρος ?

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φίλε Αργύρη αυτή είναι ερώτηση που χρειάζεται επιβεβαίωση;Ως χομπίστας οφείλεις να τιμήσεις την τρέλα σου και τη χώρα σου σε αυτό το διαγωνισμό.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τους δίσκους όχι επειδή δε μου αρέσουν,προς θεού,αλλά επειδή δε μου προσφέρουν αυτό που θέλω να δω.Γούστα είναι αυτά,βίτσια αν το θέλεις αλλιώς.Μιλάω εντελώς φιλικά και δε θέλω να κριθώ για τα λεγόμενα μου προς εσένα.Αναφέρομαι προς όλους τους Έλληνες χομπίστες και φίλους των δίσκων.

Όταν υπάρχει μια τέτοια διοργάνωση διαθέσιμη στη χώρα μας, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να συμμετάσχουμε για την τιμή των όπλων. Έστω κι αν το ψάρι μας δεν είναι ΑΑΑ κατηγορίας,στα μάτια μας είναι ο αρχηγός του κοπαδιού,αυτός που μας προσφέρει την εντονότερη συμπεριφορά,αυτός που μας μαγεύει με τα χρώματα του. Αυτό το ψάρι οφείλει να βρίσκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα του διαγωνισμού, γιατί αντικατοπτρίζει τα ιδεώδη μας ως χομπίστες και τη γροθιά των κόπων μας να το φτάσουμε στην ανάπτυξη που έχει σήμερα.Πως μπορούμε να επιτρέψουμε σε χομπίστες άλλων χωρών να παρουσιάζουν τα ψάρια τους, την ώρα που εμείς είμαστε απόντες στην ίδια μας την έδρα; Χομπίστες που έχουν πληρώσει εισιτήρια,συμμετοχή,διαμονή,μεταφορικά και εμείς το μόνο που θα έχουμε ως κόστος,θα είναι η συμμετοχή και οι βενζίνες.Θα πει κανείς..... Ίσως δεν αξίζει να μπω στον κόπο γιατί το ψάρι μου δεν αξίζει.... Αν δεν αξίζει για το διαγωνισμό,δεν αξίζει καν για τα μάτια του.Για έναν γνήσιο δισκά το ψάρι του αξίζει, γιατί γνωρίζει πως να το μεγαλώσει και πως να το φτάσει σε σημείο να τον μαγέψει. Στη θέση σου θα έκανα δύο ερωτήσεις.Είμαστε δισκάδες; είμαστε γνήσιοι δισκάδες;

Φιλικά FotisGt

Φίλε Αργύρη αυτή είναι ερώτηση που χρειάζεται επιβεβαίωση;Ως χομπίστας οφείλεις να τιμήσεις την τρέλα σου και τη χώρα σου σε αυτό το διαγωνισμό.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τους δίσκους όχι επειδή δε μου αρέσουν,προς θεού,αλλά επειδή δε μου προσφέρουν αυτό που θέλω να δω.Γούστα είναι αυτά,βίτσια αν το θέλεις αλλιώς.Μιλάω εντελώς φιλικά και δε θέλω να κριθώ για τα λεγόμενα μου προς εσένα.Αναφέρομαι προς όλους τους Έλληνες χομπίστες και φίλους των δίσκων.

Όταν υπάρχει μια τέτοια διοργάνωση διαθέσιμη στη χώρα μας, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να συμμετάσχουμε για την τιμή των όπλων. Έστω κι αν το ψάρι μας δεν είναι ΑΑΑ κατηγορίας,στα μάτια μας είναι ο αρχηγός του κοπαδιού,αυτός που μας προσφέρει την εντονότερη συμπεριφορά,αυτός που μας μαγεύει με τα χρώματα του. Αυτό το ψάρι οφείλει να βρίσκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα του διαγωνισμού, γιατί αντικατοπτρίζει τα ιδεώδη μας ως χομπίστες και τη γροθιά των κόπων μας να το φτάσουμε στην ανάπτυξη που έχει σήμερα.Πως μπορούμε να επιτρέψουμε σε χομπίστες άλλων χωρών να παρουσιάζουν τα ψάρια τους, την ώρα που εμείς είμαστε απόντες στην ίδια μας την έδρα; Χομπίστες που έχουν πληρώσει εισιτήρια,συμμετοχή,διαμονή,μεταφορικά και εμείς το μόνο που θα έχουμε ως κόστος,θα είναι η συμμετοχή και οι βενζίνες.Θα πει κανείς..... Ίσως δεν αξίζει να μπω στον κόπο γιατί το ψάρι μου δεν αξίζει.... Αν δεν αξίζει για το διαγωνισμό,δεν αξίζει καν για τα μάτια του.Για έναν γνήσιο δισκά το ψάρι του αξίζει, γιατί γνωρίζει πως να το μεγαλώσει και πως να το φτάσει σε σημείο να τον μαγέψει. Στη θέση σου θα έκανα δύο ερωτήσεις.Είμαστε δισκάδες; είμαστε γνήσιοι δισκάδες;

Φιλικά FotisGt

:thaman: :thaman: :thaman:

+10000000.

αυτο ακριβως ειναι.ουτε σταγονα λιγοτερο.

Εννοειται κανένας έλληνας δισκας που είναι σε δίλημμα δεν πρέπει να το σκέφτεται.Αν κάποιος έχει ένα δίσκο που νομίζει ότι θα τα παει καλα ας παει και στην τελική γι αυτο είναι το φόρουμ αν έχει καμία αμφιβολία ας ρωτήσει τους πιο έμπειρους του aquazone

Συμφωνω και εγω με τον like.Πιστευω οτι υπαρχουν ατομα που διαθετουν πολυ ωραιους δισκους και ειναι κριμα εφοσον τους δινετε η ευκαιρια να μην τους παρουσιασουν.Σιγουρα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος αλλα θα πρεπει να το πιστεψουμε ολο αυτο και ειμαι σιγουρος οτι μονο θετικα εχουμε να παρουμε απο τετοιες ενεργειες.

+1000

Εχουμε σαφες πλεονεκτημα διοτι ο διαγωνισμος γινεται στην χωρα μας και οι δισκοι που θα στειλουμε ως ελληνες θα φανε πολυ πιο λιγο στρεσαρησμα απο τους δισκους που θα στειλουν οι διαγωνιζομενοι απο αλλες χωρες

Έγινε επεξεργασία - argife

λοιπόν διαβάζω προσεχτικά τα σχόλια θελω να δώσω ένα δίκιο στον mod και το λέω διότι απο την εμπειρία μου απο έκθεσης μορφωλογιας σκύλων που είναι αρκετά χρόνια... τι γινεται λοιπόν δεν μπορει να κατεβάσει κανένας σκύλο στο διαγωνισμό ΕΑΝ δεν είναι Πιστοποιημενος μορφολογικα αλλα και γεωνολογικα!! φυσικά αναγνώριση γινεται και στης έκθεσης χωρις να συμμετέχουν σε διαγωνισμο φέρνουν τα σκυλιά αναγνωρίζονται βάσει τα στάνταρ κάθε φυλής και στον επόμενο διαγωνισμο συμμετάσχουν! τι θελω να πω; οτι δεν γινεται 2 μήνες πριν την έκθεση να αγοράσω ένα σκύλο απο ένα μαγαζί και μετα να του κατέβασω σε μια έκθεση υπάρχει μια διαδικασία πριν την συμμετοχή! καλο θα είναι η διοργανωτές να το λάβουν υποψειν και στην επόμενη να πράξουν ανάλογα! δεν το λέω σαν παρατηρήσει αλλα καταθέτω μια γνώμη!!

το καλο έγινε ξεκινάει μια έκθεση και στην χώρα μας κάθε φορά να είναι ποιο οργανωμένη και ποιο καλη!! φυσικα για να γίνει αυτο χρειάζεται την συμπαράσταση μας και παρουσίας μας άσχετα αν συμμετέχουμε η όχι! που ξέρεις μπορει να μας ανοίξει η όρεξη να οργανωθούμε και να διαγωνιστούν και αλλα ειδη απο τα αγαπημένα μας ψαράκια! ολα είναι στο χέρι μας αρκεί να υπάρχει διάλογος θέληση και αγάπη για το χόμπι! αυτα!!

Δεν διαφωνώ μαζί σου φίλε μου μα στα ψάρια είναι διαφορετικά δεν σου δίνουν παντού χαρτιά όπως με τα σκυλιά και ας είναι από μεγάλο εκτροφείο η από βραβευμένους γονείς γιατί το ψάρι που θα πάρεις από έναν μεγάλο εκτροφείο η από έναν συνχομπίστα δεν σου λέει κανείς πως θα γίνει όταν μεγαλώσει γιατί παίζουν πολλά ρόλο πχ από μεγάλο εκτροφείο παίρνεις ένα ψάρι αλά εσύ τι κάνεις για αυτό σε τι συνθήκες το μεγαλώνεις ??? μπορεί ένα ψάρι από έναν χομπιστα και αρχάριο ακόμα που απλά έβγαλε 3-4 ψάρια από μια γέννα να το κάνεις πάρα πολύ αξιόλογο υπό τις σωστές συνθήκες.

Δεν ξέρω κιόλας απλά αυτό πιστεύω !

Διορθώστε με αν κάνω λάθος !

Απλά καλό θα ήταν μία μέρα πριν τον διαγωνισμό να πέρναγαν οι κριτές και να κόβανε τα μη αξιόλογα ψάρια σαν ημιτελικό και καλά

δύσκολο το ξέρω μα αν ήταν εφικτό πιστεύω ότι θα ήταν ότι καλύτερο!!!

πολυ καλα τα λες! σε αυτο που με βρίσκεις απόλυτα συμφωνω και μακάρι να γινεται είναι για πριν τον διαγωνισμο να κοιτάνε κάποια ψαράκια!! υπόψιν δεν έχω δίσκους αν και μου αρέσουν καθαρά την άποψη μου κατέθεσα και την γνώμη μου.

Έτσι είναι δηλαδή αν κάποιος έχει πετύχει μια γέννα και τα δισκακια που έχει μεγαλώσει έχουν πανέμορφους χρώματισμους και τρομερά σχήματα πράμα που μετράει πολυ για έναν διαγωνισμό και δεν έχει πιστοποιητικό δεν θα μπορει να κατέβει στο διαγωνισμό;

Λυκούργο δεν έχεις δίσκους αν και σου αρέσουν ???

Τότε να αποκτήσεις φίλε μου !!!!!!! Χαχαχα

Όταν ένα ψάρι έρχεται με πιστοποιητικό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω παρα ότι είναι όντως του εκτροφέα που ήθελες.Δεν σημαίνει ότι είναι αστέρι το ψάρι επειδή είναι tony tan η stendker η piwowarski.Έχω δει αρκετά ψαρια από επωνυμους εκτροφεις που είναι για τα σκουπίδια και μάλιστα οι ιδιοκτητες τους τα έχουν ακριβοπληρώσει.Θα συμφωνήσω με τον φίλο Αργυρη ότι ένα καλο ψάρι μπορεί να βγει και από μια γεννα 2 no-name δίσκων,και κατά την γνώμη μου είναι ο μονος τρόπος για να κατεβάσεις ένα πραγματικά καλο ψάρι σε διαγωνισμό.Να το φτιάξεις μονος σου.Να έχεις ένα ζευγάρι να πάρεις μικρά να κανεις ξεκαθάρισμα κάθε μηνα και στο τέλος να σου μείνουν 2-3 ψαρια αστερια να τα κατεβάσεις.Το να αγοράσεις ένα φανταχτερό ψάρι πρωταθλητή ετοιμο στα 20εκ ολοστρογγυλο με τελεια μορφολογια και να το κατεβάσεις σε διαγωνισμό δεν μου λέει προσωπικά τίποτα παραπάνω από το ότι ο κάτοχος του έχει λεφτά για να χαλάσει πάνω στο χόμπι.Το να πάρεις 6-7 όμορφα και καλά γενετικά μικρά απο καλους γονεις(εδω παιζει ρολο το πιστοποιητικο,γιατι ενας καλος εκτροφεας θα σου διξει τους γονεις πριν σου πουλησει τα μικρα) να τα μεγαλώσεις να βγάλεις 2 ζευγάρια και από αυτά με όλη την διαδικασία που ανέφερα παραπάνω να βγάλεις 2-3 πρωταθλητές αυτό ναι.Αυτό για μένα είναι το χόμπι.

Όταν ένα ψάρι έρχεται με πιστοποιητικό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω παρα ότι είναι όντως του εκτροφέα που ήθελες.Δεν σημαίνει ότι είναι αστέρι το ψάρι επειδή είναι tony tan η stendker η piwowarski.Έχω δει αρκετά ψαρια από επωνυμους εκτροφεις που είναι για τα σκουπίδια και μάλιστα οι ιδιοκτητες τους τα έχουν ακριβοπληρώσει.Θα συμφωνήσω με τον φίλο Αργυρη ότι ένα καλο ψάρι μπορεί να βγει και από μια γεννα 2 no-name δίσκων,και κατά την γνώμη μου είναι ο μονος τρόπος για να κατεβάσεις ένα πραγματικά καλο ψάρι σε διαγωνισμό.Να το φτιάξεις μονος σου.Να έχεις ένα ζευγάρι να πάρεις μικρά να κανεις ξεκαθάρισμα κάθε μηνα και στο τέλος να σου μείνουν 2-3 ψαρια αστερια να τα κατεβάσεις.Το να αγοράσεις ένα φανταχτερό ψάρι πρωταθλητή ετοιμο στα 20εκ ολοστρογγυλο με τελεια μορφολογια και να το κατεβάσεις σε διαγωνισμό δεν μου λέει προσωπικά τίποτα παραπάνω από το ότι ο κάτοχος του έχει λεφτά για να χαλάσει πάνω στο χόμπι.Το να πάρεις 6-7 όμορφα και καλά γενετικά μικρά απο καλους γονεις(εδω παιζει ρολο το πιστοποιητικο,γιατι ενας καλος εκτροφεας θα σου διξει τους γονεις πριν σου πουλησει τα μικρα) να τα μεγαλώσεις να βγάλεις 2 ζευγάρια και από αυτά με όλη την διαδικασία που ανέφερα παραπάνω να βγάλεις 2-3 πρωταθλητές αυτό ναι.Αυτό για μένα είναι το χόμπι.Eιναι ΚΑΙ αυτο το χομπυ!!!

Ωραιες ολες οι αποψεις και δεν διαφωνω με καμια!!!

Αλλα το οτι θα ερθουν και εκτροφεις στον διαγωνισμο το εχετε σκεφτει και οτι θα φερουν και αυτοι ψαρια για να διαγωνιστουν....?????

Οποτε τελικα μηπως το προβλημα με την θεση δεν ειναι οι αρχαριοι αλλα οι εκτροφεις που θα φερουν 1 ψαρι στα 10.000 που θα εχουν να διαλεξουν...

Διοτι μην ξεχναμε οτι καποιος αρχαριος μπορει να παρει το τελειο ψαρι και να δωσει και 5.000 ευρω αλλα μπορει να το διατηρησει σωστα μεχρι τον διαγωνισμο??? μπορει να του προσφρει την καταλληλη διατροφη για να τονισει σωστα τα χρωματα??? μπορει να του προσαρμωσει το νερο σε σχεση με το νερο της εκθεσης???? Μπορει να κανει σωστα την μεταφορα του ψαριου μεχρι την εκθεση ( και ας ειναι και διπλα στο σπιτι του) ???

Γιατι απ οσο ξερω οι περισοτροι αρχαριοι δεν ξερουν καν την σχεση μεταξυ ph-gh-kh

Και ποσο ακομα που τους περισοτερους απ οτι εχω καταλαβει δεν τους ενδιαφερει να ερθουν σε μια εκθεση οσο να εχουν 5-6 ωραια δισκακια στο ενυδρειο τους να τα χαιρονται (και για μενα καλα κανουν)...Η τρελλα η δικια μας δεν συγκρινεται με καποιου του οποιου εχει 2-3 μηνες σε ενυδρεια με δισκους...βεβαια υπαρχουν και τα παιδια τα οποια τωρα ξεκινησαν και εχουν το μικροβιο που εχουμε και εμεις!!!

Παντα φιλικα τα λεω ολα αυτα!!!

Εχεις δικιο ΚΑΙ αυτο ειναι το χομπυ.Το διατυπωσα λαθος γιατι για μενα η χαρα του διαγωνισμου ειναι αυτη να παρεις μια θεση με το σπαθι(ψαρι) σου και οχι με την τσεπη σου.

Συμφωνω μαζι σου.Γιαυτο και εγω ειπα οτι η χαρα αν θες και το ποιο σωστο ειναι να βγαλεις δικο σου ψαρι και οχι να παρεις ενα ετοιμο.Ας το δουμε και λιγο αριθμητικα.Για να παρεις ενα ψαρι και να το πας σε διαγωνισμο περα απο την προετοιμασια του ψαριου τροφες,φωτα,γυμνα ενυδρεια,κοινονικοτιτα και τα σχετικα.Το ποιο βασικο και δυσκολο κατα την αποψη μου κομματι ειναι ΠΩΣ θα βρεις το καταλληλο ψαρι για να διεκδικησει μια θεση?Και ποια κατηγορια θες να χτυπησεις?Θα μπεις με ενα white snow leopard σε open class να χτυπησεις τι?Τα albino?Ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτεις.Ας επανερθω ομως στο θεμα με τους εκτρoφεις.Οι περιπτωσεις ειναι 3.

1) Θα παρεις ενα κοπαδακι απο μια ρατσα συνολο 6-7 ψαρια θα τα μεγαλωσεις θα βρεις τα 2 καλυτερα και θα πας

2)Θα σκασεις χοντρα λεφτα θα παρεις 2-3 δισκους ετοιμους πρωταθλητες και θα τους κατεβασεις.

3)Θα εχεις ενα πραγματικα ΚΑΛΟ ζευγαρι και αφου μεγαλωσεις 3-4 γεννες θα βρεις τα καλυτερα και θα τα πας.

Αν το δουμε αριθμητικα λοιπον ο ποιο φθηνος και ταυτοχρονα ποιο αποδοτικος τροπος για να κερδισεις ειναι να εχεις παραγωγη.Αν παρεις μικρα και τα παρεις απο επωνυμο εκτροφεα προκειμενου να εισαι λιγο ποιο σιγουρος για την ποιοτητα των ψαριων και για το απο τι γονεις προερχονται για 6-7 ψαρια θες στην ξεφτιλα 300-350 ευρο(εκτος αν πας για κατι παρα πολυ απλο οπως cobalt blue) για να τα παρεις μωρα και να εχεις καποιες πιθανοτητες ενα απο τα 6-7 να βγει αστερι.Στην δευτερη περιπτωση εκει τα πραγματα ειναι απλα.Μιλαει η τσεπη.ΑΛΛΑ εισαι σιγουρος οτι τα ψαρια που θα πληρωσεις χρυσο γιατι καποια ψαρια(show grade) ειναι πραγματικα χρυσα ειδηκα οταν μιλαμε για ρατσες οπως ring leopard,altum flora,albino pearl diamond ktl θα σου φερουν την νικη ή καποιος θα σκασει μυτη με καλητερο ψαρι και τοτε κλαφτα Χαραλαμπε?Η τριτη περιπτωση λοιπον ειναι ΜΑΚΡΑΝ ποιο αποδοτικη και φθηνη.Εχεις ενα ζευγαρι.Το ζευγαρι κανει μικρα.Τα μεγαλωνεις κανοντας καθε μηνα culling(ξεσκαρταρισμα) και στο τελος εχεις 1-2 ψαρια αστερια.Αλλα ποσες φορες μπορεις να το κανεις αυτο και με τι κοστος?Σχεδον μηδενικο μπροστα στις αλλες 2 περιπτωσεις.Και πριν πει κανεις για να τα μεγαλωσεις θες φως νερα τροφες και τα σχετικα να θυμησω και πως ακομα και τα ετοιμα ψαρια εχουν αναγκες και θελουν εκπαιδευση προκειμενου οταν τα βαλεις σε ενα αδειο ενυδρειο που απεξω περναει κοσμος και αναβουν φλας να μην κατσει στην γωνια μαυρισει και κλεισει τα πτερυγια του.Ειναι πολλα που πρεπει να λαβει κανεις υποψην.Επιδη ενα ψαρι ειναι ΜΑΜΑΤΟ στο ενυδρειο μας αυτο δεν το κανει και ψαρι διαγωνισμου οσο και ομορφο και μορφολογικα σωστο αν ειναι.Ενα ψαρι διαγωνισμου(Show grade) ειναι αυτο ακριβως που λεει το ονομα.Ενα ψαρι που ξερει να κανει show να ποζαρει να μην φοβαται να ειναι κοινονικο και εννοειτε φυσικα να ειναι μορφολογικα οσο ποιο σωστο γινεται.Ειναι πραγματικα παρα πολλα που παιζουν ρολο.Καλο ειναι καποια στιγμη καποιος να γραψει 5 πραγματα για την προετοιμασια δισκων διαγωνισμου.Ετσι για να υπαρχει ενας μπουσουλας για οσους ενδιαφεροντε για τετοιες διοργανωσεις.

Έγινε επεξεργασία - StefanosS

Το βασικο μου ερωτημα δεν ειναι πως θα κανουμε ενα ψαρι να παρει κουπα...(Πραγμα σχεδον απιθανο) αλλα το πως θα συναγωνιστεις οταν απεναντι σου θα εχεις τον Χ, Ψ, Ω εκτροφεα ο οποιος θα εχει παρει μερος σαν διαγωνιζωμενος με ενα απο τα ψαρια του

Ζητω συγνωμη που πεταγομαι σαν μαιντανος :D στην ομορφη κουβεντα που κανετε,αλλα εχω μια απορια.Ως ασχετος με τους δισκους ,μπορειτε να μου δειξετε εναν πρωταθλητη δισκο,για να καταλαβω ποιες ειναι διαφορες με εναν μη πρωταθλητη.Και κατι αλλο,αν η βαθμολογια στους διγωνισμους ειναι με αντικειμενικα η προσωπικα κρητιρια?Δηλ.υπαρχουν μετρησιμες μοναδες η απλα λενε αυτος ειναι ομορφος.

Και παλι συγνωμη :)

Ζητω συγνωμη που πεταγομαι σαν μαιντανος :D στην ομορφη κουβεντα που κανετε,αλλα εχω μια απορια.Ως ασχετος με τους δισκους ,μπορειτε να μου δειξετε εναν πρωταθλητη δισκο,για να καταλαβω ποιες ειναι διαφορες με εναν μη πρωταθλητη.Και κατι αλλο,αν η βαθμολογια στους διγωνισμους ειναι με αντικειμενικα η προσωπικα κρητιρια?Δηλ.υπαρχουν μετρησιμες μοναδες η απλα λενε αυτος ειναι ομορφος.

Και παλι συγνωμη :)

Δες εδω στο θεμα του Γιωργου http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69276&hl=nordic&fromsearch=1

Ολοι αυτοι εχουν παρει θεση...

Και βεβαια υπαρχουν μετρησημες μοναδες....αναλογια πτερυγιων, βραγχια, χρωματισμος και pattern, το ποσο καλο σχηματισμενος ειναι ενας δισκος κ.τ.λ υπαρχουν πολλα....φαντασου οτι υπαρχει και βιβλιο που τα γραφει ολα αυτα...πως να ξεκινησεις απο το 0-10 για τους φιλους δισκασες που δεν το ξερουν ειναι το Trophy Discus!!!

Ειναι πολλα που μετρανε κιχλιδατε.Απο το μεγεθος σχημα κοινονικοτητα ματια(μεγεθος χρωμα που ειναι η κορη του ματιου)πτερυγια ποσο ομοιομορφα ξεκινανε απο που αρχιζουν που τελιωνουν.Σχημα πτερυγιων μεγεθος.Pattern αν ειναι σε ολο το σωμα.Αν οχι.Αν ειναι ομοιμορφα κατανεμημενο και αν ειναι το ιδιο σε ολο το σωμα.Ειναι παρα πολλα τα κριτηρια.Αν θελετε μπορω να προσπαθησω να γραφω ενα τυπου αρθρακι για το πως προτεοιμαζουμε ενα δισκο για διαγωνισμο και πανω σε τι κρινοντε και φυσικα οποιος αλλος θελει συμπληρωνει σχολιαζει.Απλα οτι ξερω και εγω το ξερω διαβαζοντας και βλεπωντας μεσω ιντερνετ.Δεν εχω εμπειρια με διαγωνισμους.Τωρα για το πως μπορεις να χτυπησεις τα ψαρια εκτροφεα.Ενας απο τους 3 παραπανω τροπους.Δεν υπαρχει αλλη λυση.Πολυ σημαντικο ειναι να προσεχει κανεις και σε τι κατηγορια θελει να παιξει.Για παραδειγμα αν ξερεις οτι θα κατεβασει ο τονυ ταν ψαρια.Δεν θες να παιξεις με leopard snaskin.Ο τυπος ειναι master se αυτα και ασχολητε με ολα τα τους παραγωγα οποτε στανταρ θα κατεβασει αστερι ψαρι.Αν ξερεις οτι θα ερθει ο piwowarski δεν θες να κατεβασεις turquoise γιατι παλι τα turquoise ειναι το δικο του "σπορ" οποτε και εκει ξερεις στανταρ οτι κατι καλο θα κατεβει.Επισης ξεχασα να αναφερω πως παιζει ρολο και η μοδανικοτητα(ενα περιεργο χρωμα ?) του ψαριου σαν κριτηριο αξιολογησης.

Nα ενα ψαρι πρωταθλητης του tony tan που ποσταρε σε αλλο forum.To συκγεκριμενο μαζι με μερικα αλλα ο ιδιος ο τονυ ταν ειπε οτι θα το κατεβασει σε ολους τους διαγωνισμους φετος εκτος απο της Μαλαισιας το Μαρτιο.Τωρα δεν ξερω αν μεσα στα σχεδια του ειναι και η Ελλαδα.Αλλα οταν βλεπεις ενα τετοιο ψαρι οτι θα παει εισαι σιγουρος οτι θες να το κοντραρεις?Για αυτο λεω οτι η κατηγορια παιζει μεγαλο ρολο.

post-45234-0-04533000-1337770116_thumb.jpg

Σας ευχαριστω παιδια,να ειστε καλα. :bowdown:

Και βεβαια θα ηταν ενα καλο θεμα για να μαθαινουμε ολοι μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...