mathaios81 24 Απριλίου 2012 #1 Share 24 Απριλίου 2012 Σκεφτεστε να λαβετε μερος..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 25 Απριλίου 2012 #2 Share 25 Απριλίου 2012 Εγώ φίλε μου το σκέφτομαι ! Να μαζεψω 1-2 γνώμες για το ψάρι μου και αν γίνετε γιατί όχι? Αν και είμαι πολύ νέος-αρχάριος γιατί όχι μόνο για την εμφάνιση και τις συζητήσεις πιστεύω πως θα αξίζει . Ασχέτως αποτελέσματος Είναι καλό να μαζεύεις εμπειρίες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 26 Απριλίου 2012 #3 Share 26 Απριλίου 2012 Εγώ φίλε μου το σκέφτομαι ! Να μαζεψω 1-2 γνώμες για το ψάρι μου και αν γίνετε γιατί όχι? Αν και είμαι πολύ νέος-αρχάριος γιατί όχι μόνο για την εμφάνιση και τις συζητήσεις πιστεύω πως θα αξίζει . Ασχέτως αποτελέσματος Είναι καλό να μαζεύεις εμπειρίες ! +10000 μαζι σου αργυρη! κ θα πρεπε κι αλλοι να το κανουμε!!!! κ συ ματθαιε τι καθεσε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Απριλίου 2012 #4 Share 26 Απριλίου 2012 Παιδια οταν το 2008 κατεβηκαμε στο Duisburg δυο συμμετοχες απο Ελλαδα, ξεραμε απο την αρχη οτι ειχαμε απεναντι μας εκτροφεις-μεγαθηρια. Δεν πηγαμε για τον τιτλο αλλα για την εμπειρια. Και πιστεψτε με, αξιζει τον κοπο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 26 Απριλίου 2012 #5 Share 26 Απριλίου 2012 Παιδια οταν το 2008 κατεβηκαμε στο Duisburg δυο συμμετοχες απο Ελλαδα, ξεραμε απο την αρχη οτι ειχαμε απεναντι μας εκτροφεις-μεγαθηρια. Δεν πηγαμε για τον τιτλο αλλα για την εμπειρια. Και πιστεψτε με, αξιζει τον κοπο!!!! nidal απο την εμπειρια σου θα λεγες οτι υπαρχουν ψαρια στην ελλαδα που θα μπορουσαν να διεκδικησουν τιτλο?.......κ φυσικα να σταθουν απεναντι σε εκτροφεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 27 Απριλίου 2012 #6 Share 27 Απριλίου 2012 Υπαρχουν και αρκετα μαλιστα.....και ισα ισα που εχουμε και πλεονεκτημα απεναντι στους ξενους διοτι παιζουμε εντος εδρας και τα ψαρια μας δεν θα φανε την ταλαιπορια που θα φανε τα ξενα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Απριλίου 2012 #7 Share 27 Απριλίου 2012 Σωστός ο lamb! Ένας στρεσαρισμένος δίσκος δεν είναι και ότι καλύτερο! Άντε δισκοκαμενοι μην τους αφήσετε να σηκώσουν κεφάλι μέσα στο σπίτι μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 27 Απριλίου 2012 #8 Share 27 Απριλίου 2012 Παιδια οταν το 2008 κατεβηκαμε στο Duisburg δυο συμμετοχες απο Ελλαδα, ξεραμε απο την αρχη οτι ειχαμε απεναντι μας εκτροφεις-μεγαθηρια. Δεν πηγαμε για τον τιτλο αλλα για την εμπειρια. Και πιστεψτε με, αξιζει τον κοπο!!!! Για να θυμουνται οι παλιοτεροι και να μαθαινουν οι νεωτεροι , τον αγριο που πηγαμε το 2008 το οτι δεν πηραμε θεση δεν ειχε να κανει το ψαρι ....... Κανονικα η θεση ηταν για μας αλλα καθησαν αλλοι απο πριν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 28 Απριλίου 2012 #9 Share 28 Απριλίου 2012 συμφωνω αλλα δεν πρεπει να γινει και το αντιθετο,,,,ο καθε αρχαριος να τσιμπαει ενα τυχαιο ψαρι και να το τρεχει στο διαγωνισμο,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 28 Απριλίου 2012 #10 Share 28 Απριλίου 2012 συμφωνω αλλα δεν πρεπει να γινει και το αντιθετο,,,,ο καθε αρχαριος να τσιμπαει ενα τυχαιο ψαρι και να το τρεχει στο διαγωνισμο,,,, Αυτο παλι τι ειναι;; Κανονας του διαγωνισμου που τον εβγαλες εσυ;;; Δεν το διαβασα καπου στους ορους συμμετοχης..και στο φιναλε αυτοι που θελουν να λαβουν μερος και εχουν <<τυχαια ψαρια>> για αυτους θα υπαρχει μια πολυ αξιολογη κριτικη επιτροπη να τους κρινει,και οχι εμεις.Δηλαδη αυτοι που θα λαβουν μερος πρεπει να καταθετουν και βιογραφικο σημειωμα και αν γινουν δεκτοι θα λαβουν μερος;;;Μην τρελαθουμε κι ολας!!Αλλα μια ζωη Ελληναρες ειμαστε και δεν θα αλλαξουμε ποτε μας... Συγνωμη προκαταβολικα για το υφος και την παρατηρηση μου αλλα διαφωνω καθετα με αυτο που λες. Εχουν ολοι δικαιωμα συμμετοχης νομιζω αρκει να τηρησουν αυτα που αναφερει η προκυρηξη του διαγωνισμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 28 Απριλίου 2012 #11 Share 28 Απριλίου 2012 Ο κάθε αρχάριος όπως και εγώ αν δεν μάθουμε και μαζέψουμε εμπειρίες δεν θα γίνουμε καλύτεροι ξέρω μερικούς ( έμπειρους) που μόνο και μόνο επειδή δεν δέχονται την κριτική δεν υπάρχει το θέμα να κατεβάσουν ψάρι ! Αλλά άσχετα με αυτό θα είναι μια ζωή οι και καλά με τα ενυδρεια πρότυπα ( στο δικό τους μυαλό) Όπως είπε και ο Νινταλ αξίζει τον κόπο μόνο για την εμπειρία άσχετα με το τι θα γίνει ! Αντί να λέμε σε κάποιον μην το κανείς δεν έχεις ελπίδες κτλ γιατί δεν του λέμε τραβά μπροστά και ότι γίνει χαμένος δεν θα βγεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 29 Απριλίου 2012 #12 Share 29 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως, παρ' όλο που θεωρώ και γω τον εαυτό μου αρχάριο - ιδιαίτερα καθε φορά που συζητώ με κάποιους εμπειρώτερους και καταλαβαίνω τό πόσο λίγα ξέρω, θα ήθελα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό για να δω την εμπειρία απο μέσα. Θα ζητήσω την γνώμη όσων θεωρώ πως αξίζει, και αν δω φως θα συμμετέχω. Δεν έχω καν στο μυαλό μου φυσικά την περίπτωση διάκρισης.... Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 29 Απριλίου 2012 #13 Share 29 Απριλίου 2012 παμε κωστα δυνατα!μαζι σου φιλε...............η ζωη ειναι για εμπειριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 29 Απριλίου 2012 #14 Share 29 Απριλίου 2012 συμφωνω αλλα δεν πρεπει να γινει και το αντιθετο,,,,ο καθε αρχαριος να τσιμπαει ενα τυχαιο ψαρι και να το τρεχει στο διαγωνισμο,,,, Η πρόταση και όχι η διαταγή που αναγράφει το μέλος mod παραπάνω δε νομίζω οτι έγινε αντιληπτή απο τα μέλη που του απάντησαν παρακάτω.Σίγουρα η συμμετοχή αξίζει και στα δικά μας μάτια, τα ψάρια μας μπορεί να φαντάζουν τα καλύτερα του κόσμου αλλά θα πρέπει να πάρουμε την γνώμη αρκετών τρίτων για την κατάσταση των ψαριών μας.Σε αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν πιστεύω και οι δισκάδες που φιλοξενεί το φόρουμ μας εδώ και αρκετά έτη και η άποψη τους είναι σεβαστή.Ελπίζω να υπάρχουν άξιες συμμετοχές και να εκπροσωπηθεί η Χώρα μας όπως της αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Απριλίου 2012 #15 Share 29 Απριλίου 2012 συμφωνω αλλα δεν πρεπει να γινει και το αντιθετο,,,,ο καθε αρχαριος να τσιμπαει ενα τυχαιο ψαρι και να το τρεχει στο διαγωνισμο,,,, Η πρόταση και όχι η διαταγή που αναγράφει το μέλος mod παραπάνω δε νομίζω οτι έγινε αντιληπτή απο τα μέλη που του απάντησαν παρακάτω.Σίγουρα η συμμετοχή αξίζει και στα δικά μας μάτια, τα ψάρια μας μπορεί να φαντάζουν τα καλύτερα του κόσμου αλλά θα πρέπει να πάρουμε την γνώμη αρκετών τρίτων για την κατάσταση των ψαριών μας.Σε αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν πιστεύω και οι δισκάδες που φιλοξενεί το φόρουμ μας εδώ και αρκετά έτη και η άποψη τους είναι σεβαστή.Ελπίζω να υπάρχουν άξιες συμμετοχές και να εκπροσωπηθεί η Χώρα μας όπως της αξίζει. Tα ειπατε ολα παιδια.Καλη επιτυχια σε οσους κατεβασουν ψαρι και καλη επιτυχια στον διαγωνισμο γενικοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Απριλίου 2012 #16 Share 29 Απριλίου 2012 Αυτο παλι τι ειναι;; Κανονας του διαγωνισμου που τον εβγαλες εσυ;;; Δεν το διαβασα καπου στους ορους συμμετοχης..και στο φιναλε αυτοι που θελουν να λαβουν μερος και εχουν <<τυχαια ψαρια>> για αυτους θα υπαρχει μια πολυ αξιολογη κριτικη επιτροπη να τους κρινει,και οχι εμεις.Δηλαδη αυτοι που θα λαβουν μερος πρεπει να καταθετουν και βιογραφικο σημειωμα και αν γινουν δεκτοι θα λαβουν μερος;;;Μην τρελαθουμε κι ολας!!Αλλα μια ζωη Ελληναρες ειμαστε και δεν θα αλλαξουμε ποτε μας... Συγνωμη προκαταβολικα για το υφος και την παρατηρηση μου αλλα διαφωνω καθετα με αυτο που λες. Εχουν ολοι δικαιωμα συμμετοχης νομιζω αρκει να τηρησουν αυτα που αναφερει η προκυρηξη του διαγωνισμου. η συγνωμη σου δεν γινεται δεκτη γιατι το ποσταρισμα σου ειναι καθαρα ποσταρισμα κραξιματος και αν κανονικα θα επρεπε να σου μιλησω με το ιδιο υφακι,,,,οσα ειπε ο Νικος Nick the fish με καλυπτουν πληρως,,,,,,και εγω δεν ειπα να μην κατεβουμε στον διαγωνισμο ,,,,,ειπα οτι υπαρχουν καποιοι αγραφοι κανονες που πρεπει να τηρησεις,,,,δεν γινεται εγω να ασχολουμε 2 μηνες με το ενυδρειο,,,,να παρω πριν 2 βδομαδες 5 δισκους χωρις να ξερω τα βασικα και μεθαυριο να παω στον διαγωνισμο με ενα ψαρακι 3 μηνων το οποιο ισως και να εχει καποια δυσμορφια την οποια ως μη εμπειρος στο χομπι να μην την γνωριζω,,,, αμφιβαλλω αν οι μισοι απο δω μεσα και καλα δισκαδες,,,(και για να μην παρεξηγηθω διευκρινιζω οτι εγω ειμαι αρχαριος,απλα διαβαζω) ξερουν τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενας δισκος για να ειναι μορφολογικα,,,,,ΔΙΣΚΟΣ,,,ματια ,πτερυγια, και και και και,,,ολοι γραφουμε στο φορουμ και το παιζουμε κυριος πονηριδης,,,,,, αν εσυ τωρα εισαι στο υπερ ο καθε ασχετος να κατεβαινει στους διαγωνισμους ,,,τοτε ψησε το καταφυγιο αδεσποτων στο περαμα να κατεβει στο διαγωνισμο μορφολογιας γερμανικων ποιμενικων,,,,, αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 29 Απριλίου 2012 #17 Share 29 Απριλίου 2012 Ψυχραιμία παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε Κυριακάτικα. Κουβέντα γίνεται και ο καθένας λέει την γνώμη του. Διαγωνισμός ειναι, άρα έχει προϋποθέσεις συμμετοχής, άρα όποιος τους πληρεί έχει δικαίωμα να κατέβει. Και η συμμετοχή εμπειρία είναι για μια επόμενη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddin 29 Απριλίου 2012 #18 Share 29 Απριλίου 2012 Δεν χρειάζεται ειδικά αυτό το thread να το κάνουμε πεδίο αντιπαράθεσης,αλλα το αντίθετο. Γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και ένας διαγωνισμός (την δύσκολη αυτή περίοδο) στην χώρα μας που χρειάζετε στήριξη. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.Δίκιο υπάρχει στο οτι καλό είναι να μην πάει ενα ψάρι το οποίο το έχουμε 2 μήνες η τώρα ξεκινάμε με δίσκους,αλλά ποιος πραγματικά θα έκανε κάτι τέτοιο?Νομίζω κανείς. Απο την άλλη οι περισσότερες συμμετοχές θα είναι η επιβράβευση και η επιβαιβέωση οτι αγαπάμε και στηρίζουμε τον διαγωνσμό και το hobby. Για αυτό λοιπόν,πραγματικά υπάρχουν εδω μέσα ψάρια και ενυδρεία αρκετά, που έχουν παρουσιαστεί και μπορούν απλά να πάρουν μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 29 Απριλίου 2012 #19 Share 29 Απριλίου 2012 η συγνωμη σου δεν γινεται δεκτη γιατι το ποσταρισμα σου ειναι καθαρα ποσταρισμα κραξιματος και αν κανονικα θα επρεπε να σου μιλησω με το ιδιο υφακι,,,,οσα ειπε ο Νικος Nick the fish με καλυπτουν πληρως,,,,,,και εγω δεν ειπα να μην κατεβουμε στον διαγωνισμο ,,,,,ειπα οτι υπαρχουν καποιοι αγραφοι κανονες που πρεπει να τηρησεις,,,,δεν γινεται εγω να ασχολουμε 2 μηνες με το ενυδρειο,,,,να παρω πριν 2 βδομαδες 5 δισκους χωρις να ξερω τα βασικα και μεθαυριο να παω στον διαγωνισμο με ενα ψαρακι 3 μηνων το οποιο ισως και να εχει καποια δυσμορφια την οποια ως μη εμπειρος στο χομπι να μην την γνωριζω,,,, αμφιβαλλω αν οι μισοι απο δω μεσα και καλα δισκαδες,,,(και για να μην παρεξηγηθω διευκρινιζω οτι εγω ειμαι αρχαριος,απλα διαβαζω) ξερουν τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενας δισκος για να ειναι μορφολογικα,,,,,ΔΙΣΚΟΣ,,,ματια ,πτερυγια, και και και και,,,ολοι γραφουμε στο φορουμ και το παιζουμε κυριος πονηριδης,,,,,, αν εσυ τωρα εισαι στο υπερ ο καθε ασχετος να κατεβαινει στους διαγωνισμους ,,,τοτε ψησε το καταφυγιο αδεσποτων στο περαμα να κατεβει στο διαγωνισμο μορφολογιας γερμανικων ποιμενικων,,,,, αυτα... ok.μην δεχτεις την συγνωμη μου δεν υπαρχει προβλημα. Παρτο οπως θες αυτο που ειπα. Δεν ειπες να μην κατεβουν στο διαγωνισμο αρχαριοι με τυχαια ψαρια;;;;;;;Γιατι οχι;;;;Για να μην πεσει το επιπεδο του διαγωνισμου;;;και ποιο ειναι το επιπεδο του διαγωνισμου;;; Δηλαδη ο διαγωνισμος για ποιους γινεται;;;Μονο για τιους εμπειρους <<και καλα>>;;;Οι υπολοιποι τι ειναι παρακατιανοι;;; Ολοι δισκους θα κατεβασουν και ο καλυτερος θα κερδισει!!Εσυ αφου θεωρεις τον εαυτο σου αρχαριο, ως τι βγαινεις και λες αοριστα να μην κατεβουν οι νεοι δισκαδες;;;; Η προκυρηξη ειναι ξεκαθαρη και ειναι για ολους!!Δεν κοβει τα φτερα σε κανεναν!! Αλλα να σου πω και κατι αλλο... Θεωρω οτι λιγο πολυ οι περισσοτεροι που σκεφτονται να κατεβασουν ψαρι στον διαγωνισμο, ασχετοι και μη, δεν θα κατεβασουν οτι βρουν σε ενα διαγωνισμο δισκων που γινεται για 1η φορα στην Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Απριλίου 2012 #20 Share 29 Απριλίου 2012 (edited) επειδη ξαναλεω δεν θελω να κατσω κ να τσακωθω,,,,,σου ξαναγραφω το ποστ μου ,,κανε καφεδακι,,, κατσε διαβασε κ κατανοησε οτι μαρκαρω με κοκκινα μεγαλα γραμματα,,,,οκ ???? η συγνωμη σου δεν γινεται δεκτη γιατι το ποσταρισμα σου ειναι καθαρα ποσταρισμα κραξιματος και αν κανονικα θα επρεπε να σου μιλησω με το ιδιο υφακι,,,,οσα ειπε ο Νικος Nick the fish με καλυπτουν πληρως,,,,,,και εγω δεν ειπα να μην κατεβουμε στον διαγωνισμο ,,,,,ειπα οτι υπαρχουν καποιοι αγραφοι κανονες που πρεπει να τηρησεις,,,,δεν γινεται εγω να ασχολουμε 2 μηνες με το ενυδρειο,,,,να παρω πριν 2 βδομαδες 5 δισκους χωρις να ξερω τα βασικα και μεθαυριο να παω στον διαγωνισμο με ενα ψαρακι 3 μηνων το οποιο ισως και να εχει καποια δυσμορφια την οποια ως μη εμπειρος στο χομπι να μην την γνωριζω,,,, αμφιβαλλω αν οι μισοι απο δω μεσα και καλα δισκαδες,,,(και για να μην παρεξηγηθω διευκρινιζω οτι εγω ειμαι αρχαριος,απλα διαβαζω) ξερουν τα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει ενας δισκος για να ειναι μορφολογικα,,,,,ΔΙΣΚΟΣ,,,ματια ,πτερυγια, και και και και,,,ολοι γραφουμε στο φορουμ και το παιζουμε κυριος πονηριδης,,,,,, αν εσυ τωρα εισαι στο υπερ ο καθε ασχετος να κατεβαινει στους διαγωνισμους ,,,τοτε ψησε το καταφυγιο αδεσποτων στο περαμα να κατεβει στο διαγωνισμο μορφολογιας γερμανικων ποιμενικων,,,,, αυτα... Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 29 Απριλίου 2012 #21 Share 29 Απριλίου 2012 Οκ ρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο ! Το ( ο κάθε αρχάριος ) και το ( τυχαίο ψάρι) θέλω να το πάρω σαν άτυχες διατύπωση ! Παιδιά αν παει στην έκθεση ο α και ο β με ένα δισκάκι χωρίς να έχει πάρει τμήμα από άλλους έμπειρους δισκαδες δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά πάλι ποιος μπορεί να του κόψει τα φτερά ? Ακόμα και ο κ Μπλεχερ πχ με πιο ευγενικό τρόπο θα του το έλεγε . Εγώ για παράδειγμα θα πάρω 2-3 γνώμες από άτομα που ξέρω πως δεν είναι τυχαίοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 3 Μαίου 2012 #22 Share 3 Μαίου 2012 συμφωνω αλλα δεν πρεπει να γινει και το αντιθετο,,,,ο καθε αρχαριος να τσιμπαει ενα τυχαιο ψαρι και να το τρεχει στο διαγωνισμο,,,, Αυτό δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως... Αν κάποιος δεν είχε τις γνώσεις λόγω απειρίας, τότε κάποιοι φίλοι του ή οι διοργανωτές θα τον ενημέρωναν περί τίνος ακριβώς πρόκειται... ώστε να καταλάβει και να μάθει... Και στο φινάλε... κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος τελευταίος... Δεν θα πάνε όλοι για την πρωτιά... Έτσι που το διατύπωσες όμως... χτυπάει πολύ άσχημα (και ο γραπτός λόγος, όπως είναι γνωστό, παρεξηγείται εύκολα... ) γιατί ακούγεται διαχωριστικό και προσβλητικό απέναντι στους αρχάριους... (οι οποίοι είναι αυτοί που θέλουν βοήθεια... και όχι διαχωρισμούς... ) Δεν νομίζω να ήταν αυτή η πρόθεσή σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 5 Μαίου 2012 #23 Share 5 Μαίου 2012 καλημερα σε ολους τους φιλους. αυτο θελω να πιστευω οτι ειμαστε εδω μεσα. μπορει καποιος να μας δωσει καποιες λεπτομερειες για τον διαγωνισμο¨. που και ποτε θα γινει. καλημερα σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 5 Μαίου 2012 #24 Share 5 Μαίου 2012 Αυτό δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως... Αν κάποιος δεν είχε τις γνώσεις λόγω απειρίας, τότε κάποιοι φίλοι του ή οι διοργανωτές θα τον ενημέρωναν περί τίνος ακριβώς πρόκειται... ώστε να καταλάβει και να μάθει... Και στο φινάλε... κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος τελευταίος... Δεν θα πάνε όλοι για την πρωτιά... Έτσι που το διατύπωσες όμως... χτυπάει πολύ άσχημα (και ο γραπτός λόγος, όπως είναι γνωστό, παρεξηγείται εύκολα... ) γιατί ακούγεται διαχωριστικό και προσβλητικό απέναντι στους αρχάριους... (οι οποίοι είναι αυτοί που θέλουν βοήθεια... και όχι διαχωρισμούς... ) Δεν νομίζω να ήταν αυτή η πρόθεσή σου... αγαπητε Σταυρο μην βαζεις το χερι σου στην φωτια γ αυτα που λες,,,,ξερεις ποσοι ''αρχαριοι''(και εννοωντας αρχαριοι εννοω παιδια που ειχαν γκαπυ το προηγουμενο μηνα και τωρα εχουν δισκους,,)μπαινουν να διαβασουν στο φορουμ τι εστι δισκος,,,φαντασου να λεγαμε βουρ ολοι στο διαγωνισμο,,????ισως να παρεξηγηθηκε ο γραπτος μου λογος,,αλλα πιστευω οτι εγραψα αναλυτικα τι εννοω στα παραπανω ποσταρισματα μου,,,, η διαφορα ειναι οτι παρεξηγηθηκε η λεξη αρχαριοι,,,, και ειναι 2 οι κατηγοριες,,,οι αρχαριοι που διαβαζουν για τους δισκους,ρωτανε αποψεις ,μιλανε με κατοχους,,βλεπουν τις απαιτησεις τους,και προσπαθουν το καλυτερο,,,και οι αρχαριοι που πανε στο πετ σοπ,,,βλεπουν δισκο,,,αααααααααααααα,,,,τι ωραιο ψαρι,,,,,ποσο εχει???φερε μου 3,,,,,να τα βαλω με τα γκαπυ μου,,,,και πιστεψε με,,,,η δευτερη κατηγορια ειναι περισσοτεροι απο τους πρωτους,,,,οταν το παθημα γινει μαθημα με απωλειες,,τοτε βαζουν μυαλο και αρχιζουν διαβασμα,η αλλιως παραμενουν στα γκαπυ(τυχαιο ψαρακι) και δεν ξαναπιανουν στο στομα τους τον δισκο....αυτα και συγνωμη για την αναστατωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 5 Μαίου 2012 #25 Share 5 Μαίου 2012 καλημερα σε ολους τους φιλους. αυτο θελω να πιστευω οτι ειμαστε εδω μεσα. μπορει καποιος να μας δωσει καποιες λεπτομερειες για τον διαγωνισμο¨. που και ποτε θα γινει. καλημερα σε ολους Ριξε μια ματια στο επισημο site: www.bestofdiscus.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος