Jump to content

Καλως Σας Βρηκα Εστω Και Με Καθυστερηση

plaz

Recommended Posts

και επιτελους μετα απο πολλα χρονια ειπα να γραφω εδω μεσα ακολουθωντας εστω και απο μακρια την τρελα του συζυγου μου.

οπως θα καταλαβατε εγω προσωπικα δεν ακολουθω το χομπι,αλλα ο ''μανιακος'' ειναι ο αντραςμου,αρα ΠΑΝΤΑ θα μοιραζομαι μαζι του μεσα στο σπιτι τουλαχιστον ενα ενυδρειο.

τους θερμους χαιρετισμους μου στον νινταλ,στον κυριο σταματη,τον θαναση,αλλα και τον στρατο που ειχα την τιμη να τους γνωρισω απο κοντα.συγνωμη αν ξεχνω καποιον αλλο,περασανε και καποια χρονακια απο τοτε.

τελικα ποτε δεν ειναι αργα για οτιδηποτε μας χαροποιει.

ελπιζω απο εδω και στο εξης εστω οχι και πολυ τακτικα να τα λεμε και να μην χαθουμε.

*νινταλ να σας ζησει το μωρακι και τους χαιρετισμους και πολλα φιλια στην βιργινια.

καλως ηρθες

Καλώς ήρθες!

:welcomeXL: ........γυναικα... :bigemo_harabe_net-113::bigemo_harabe_net-146:

Καλώς όρισες!!!!!

welcome.gifwelcome.gif

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! :bigemo_harabe_net-145: :bigemo_harabe_net-145:

φτανει.μην της λετε αλλα καλως ηρθες..θα το παρει επανω της.. :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-145:

Γεια σου ρε Παγωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχε δεν ειχε το τρελοκομειο ο αντρας σου, οχι απλα σου φορτωσε το παλιοενυδρειο σπιτι αλλα σε εβαλε και στο φορουμ..........

Πολλα πολλα φιλια και ευχομαι τον Οκτωβρη στο διαγωνισμο να καταφερετε να ερθετε να τα πουμε και απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...