manos23 24 Απριλίου 2012 #1 Share 24 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπερα μετά απο 5χρόνια στις κιχλιδες Αμερικής (όσκαρ,μπλου άκαρα,κίτρινελουμ)κτλ και τον τελευταίο καιρό με τις κιχλιδες τις λίμνης ταγκανικα (φροντοζες,τροφέους,καλβους)κτλ είπα να αλλάξω set up. Και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό καταλήγω στους δίσκους. Τα λίτρα του ενυδρείου που θα στεγαστουν είναι 250λτ, σκέφτομαι να βάλω άμμο λευκή κάτω μια μεγάλη ρίζα που θα ποιανει όλο το μήκος του ενυδρείου και κάνα δύο εύκολα φυτά. Απο ζωντανά τωρα είμαι στην σκέψη. 6-7 δίσκους σκέφτομαι καμία 7-8 κορίντορας για τον βυθό και σκέφτομαι τωρα η καρδιναλιούς η κανένα πάφερακι να βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Απριλίου 2012 #2 Share 24 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπερα μετά απο 5χρόνια στις κιχλιδες Αμερικής (όσκαρ,μπλου άκαρα,κίτρινελουμ)κτλ και τον τελευταίο καιρό με τις κιχλιδες τις λίμνης ταγκανικα (φροντοζες,τροφέους,καλβους)κτλ είπα να αλλάξω set up. Και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό καταλήγω στους δίσκους. Τα λίτρα του ενυδρείου που θα στεγαστουν είναι 250λτ, σκέφτομαι να βάλω άμμο λευκή κάτω μια μεγάλη ρίζα που θα ποιανει όλο το μήκος του ενυδρείου και κάνα δύο εύκολα φυτά. Απο ζωντανά τωρα είμαι στην σκέψη. 6-7 δίσκους σκέφτομαι καμία 7-8 κορίντορας για τον βυθό και σκέφτομαι τωρα η καρδιναλιούς η κανένα πάφερακι να βάλω. Σε αυτα θα εμενα.Αντε και 1-2 ανσιστρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Απριλίου 2012 Author #3 Share 24 Απριλίου 2012 Έτσι φίλε Δημήτρη και εγω σε αυτα θα μείνω και στους 2 αντίστρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2012 #4 Share 24 Απριλίου 2012 και κανα 2 εχινωδορους μπλεχερι και θα εισαι σουπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Απριλίου 2012 Author #5 Share 24 Απριλίου 2012 Πιστεύω οτι είναι ένας καλός συνδιασμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 24 Απριλίου 2012 #6 Share 24 Απριλίου 2012 κ φυτα επιφανειας........ ισως pistia stratiotes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Απριλίου 2012 Author #7 Share 24 Απριλίου 2012 Το εχω σκεφτεί να βάλω μαζι με βάλσινεριες που είναι εύκολα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 24 Απριλίου 2012 #8 Share 24 Απριλίου 2012 Το εχω σκεφτεί να βάλω μαζι με βάλσινεριες που είναι εύκολα φυτά. Μανο εγω που τις δοκιμασα δεν αντεξαν καποια στιγμη τους 32 ουτε τον χαμηλο φωτισμο που εχω κ το blackwater! κ βεβαια καποιοι πιο εμπειροι εχουν πει οτι επειδη εχουν μια ''σγρατζερη'' επιφανεια οι δισκοι ενοχλουντε αλλα εμενα μου αρεσαν κ ισως στο μεγαλυτερο που ετοιμαζω τις προτιμισω....φαντασου εγω ειχα gigantea Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Απριλίου 2012 Author #9 Share 24 Απριλίου 2012 και εγω gigantea θα βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 1 Μαίου 2012 #10 Share 1 Μαίου 2012 Η pistia δεν ξέρω γιατι αλλά όποτε την δοκίμασα στο ενυδρείο μου δεν φτούρησε, σε αντίθεση με την φακή που δεν προλαβαίνω να την ρίχνω στα φυτά για λίπασμα. Δεν ξέρω γιατί όμως. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 5 Μαίου 2012 #11 Share 5 Μαίου 2012 εγω εχω εδω και χρονια μονο ανουμπιες και μους. ουτε λιπασμα δν ριχνω μονο λιγο σιδηρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος