Jump to content

Μικρά Guppies..??

karapetsas84

Recommended Posts

Γειά σας και από 'μένα..!!! καινούργιος σχετικά. Εχω ένα 50άρη φυτεμένο ενυδρείο με δύο χαρέμακια (1-3)

guppies και platies.. μου γέννησε το platy πριν από 20 μέρες όλα καλα... έχω 4 τέλεια platakia απο τα 10 π

είχα δει τουλάχιστον.. χθες μ γεννήσε η guppina μου κ δεν έμεινε κανένα μικρό.. :-((((

εχώ κερατόφυλλο αλλά τον εχω φυτεμένο.. δεν τον εχω στην επιφάνεια.. τα guppakia μόνο στην επιφάνεια

παν..?? δε κρύβονται χαμήλα στον κερατόφυλλο π είναι κατω...?

νομίζω οτι το κέρατοφυλλο δεν φυτευετε είναι φυτό επιφάνειας! ναι πανε στην επιφάνεια καλο είναι να βάλεις και στην εξαγωγή του φιλτρου και ένα τουλι.

συνηθως τις πρωτες ωρες τα νεα γκαπακια πηγαινουν η πολυ ψηλα αν υπαρχει κερατοφυλλο,η πολυ χαμηλα χωμενα κυριολεκτικα μεσα στο χαλικι.ειναι θεμα επιβιωσης αυτο.

το ξέρω πως δε φυτεύεται απλά το έκανα για λόγους αισθητηκής... θα βάλω κ στην επιφάνεια αν είναι γιατί σε λιγό θα μ γεννήσει

κ η άλλη guppina... ευχαριστώ πάντως...

αυτο που ξερω οτι σαπιζει όταν το φύτεψεις τσεκαρετο!

μα δεν προκειται ποτε να μεινει φυτεμενο.....

το τούλι στο φίλτρο αν είναι πολύ ψιλό θα εμποδίζει τη ροή???

και κάτι ακόμα...μήπως εννοείς να μπεί τουλι στην "είσοδο" το φιλτρου??? (ειπες στην "εξαγωγή"...γιαυτό ρωτάω)

εισαγωγη θα εννοουσε.η εισαγωγη ειναι που ρουφαει νερο.στην εξαγωγη τι να το κανει?

ναι εξαγωγή εννοούσα αυτή που ρουφαει το νερο!

παλι λαθος το εγραψες

δε μπορώ να πω οτι το έχω ακριβώς φυτεμένο... το έχω μαγκομένο

κάτω από το ξύλο...τώρα πόσο θα μείνει έτσι δε το ξέρω.. το φίλτρο έχει μίκρες τρυπούλες στην εισαγωγή δε νομίζω οτι

χρειάζεται τούλι.. ευχαριστώ πάντως klaz..θα βάλω κ στην επιφάνεια καρατόφυλλο κ ελπίζω να μ ζείσει κανένα..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...