Kouvou 23 Απριλίου 2012 #1 Share 23 Απριλίου 2012 παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω blue tiger shrimp? ειτε σε καποιο eshop ειπε καπου στην θεσσαλονικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 24 Απριλίου 2012 #2 Share 24 Απριλίου 2012 κι εγω θελω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makridelacos 24 Απριλίου 2012 #3 Share 24 Απριλίου 2012 Πολύ δύσκολα θα βρείτε σε κάποιο pet shop της Ελλάδας. Συνήθως ή παραγγελία από έξω ή από κάποιον συνχομπίστα βρίσκονται τέτοιες γαρίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 24 Απριλίου 2012 #4 Share 24 Απριλίου 2012 Αφου υπαρχει ζητηση γιατι να ενυδρειακα καταστηματα δεν φερνουν;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 24 Απριλίου 2012 #5 Share 24 Απριλίου 2012 δειτε τιμες http://www.theshrimpfarm.com/shrimp.php και σκεφτειτε ποσο θα σας πουλησουν τα πετ σοπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2012 #6 Share 24 Απριλίου 2012 συνηθως για τετοια ντελικατα και ακριβα ζωα το καταστημα ζηταει ενδιαφερον.εαν υπαρξει τοτε μονο φερνει εισαγωγη,κατι σα να λεμε προπωληση,καθως απευθυνονται σε γνωστες και οχι τυχαιους χομπιστες.κανενα καταστημα δεν θα στοκαρει τετοια ζωα καθως το πιθανοτερο και λογω της τιμης τους δεν θα πωληθουν γρηγορα με πιθανοτερο αποτελεσμα να τα χασει και ο ιδιος ο εμπορος αφου θελουν συγκεκριμενες συνθηκες επιβιωσης τους. αυτο για να γνωριζετε σε τι επιπεδο βρισκεται το χομπι στην χωρα μας και να μην απαιτειτε πραγματα που ειναι ανεφικτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Απριλίου 2012 #7 Share 24 Απριλίου 2012 Θα συμφωνισω με τον Klaz θα προσθεσω οτι ειναι αρκετα ευαισθητες γαριδες με συγκεκριμενες συνθικες νερου και θερμοκρασιας που θα πρεπει να λαβουμε σοβαρα υποψιν πριν τις αγορασουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 24 Απριλίου 2012 #8 Share 24 Απριλίου 2012 συνηθως για τετοια ντελικατα και ακριβα ζωα το καταστημα ζηταει ενδιαφερον.εαν υπαρξει τοτε μονο φερνει εισαγωγη,κατι σα να λεμε προπωληση,καθως απευθυνονται σε γνωστες και οχι τυχαιους χομπιστες.κανενα καταστημα δεν θα στοκαρει τετοια ζωα καθως το πιθανοτερο και λογω της τιμης τους δεν θα πωληθουν γρηγορα με πιθανοτερο αποτελεσμα να τα χασει και ο ιδιος ο εμπορος αφου θελουν συγκεκριμενες συνθηκες επιβιωσης τους. αυτο για να γνωριζετε σε τι επιπεδο βρισκεται το χομπι στην χωρα μας και να μην απαιτειτε πραγματα που ειναι ανεφικτα. πφφφφφφ......και πρηζω τον εναν να μου βρει και ψαρια που ερχονται απο αμερικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 24 Απριλίου 2012 #9 Share 24 Απριλίου 2012 παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω blue tiger shrimp? ειτε σε καποιο eshop ειπε καπου στην θεσσαλονικη? Στην Ελλάδα δεν θα βρεις πουθενά. Μόνο εισαγωγή από Γερμανία. Γνωρίζεις για τις απαιτήσεις τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 24 Απριλίου 2012 #10 Share 24 Απριλίου 2012 Πραγματικα θα ηθελα να δω το ενυδρειο που θα μπει μια τετοια γαριδα.Και να μετρησουμε μετα Ph κτλ.Θα πεσει πολυ γελιο. Μη κανετε το κλασικο λαθος "Α τι ωραια χρωματα που εχει το θελω". Και εγω ειδα προχτες ενα καρχαρια 1 μετρο κουκλι αλλα δε ξερω αν ταιριαζει στο φυτεμενο μου. Για το κοστος της σχετικα με τα χρονια ζωης της δε το συζηταω.Δε τα πεταω απο το μπαλκονι να τα παρει κανας φτωχος καλυτερα; Ενοειται παντα φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 24 Απριλίου 2012 #11 Share 24 Απριλίου 2012 παιδια οταν θελουμε κατι ειτε απο ιντερνετ ειτε απο πετ σοπ...παντα τρεχουμε να μαθουμε πληροφοριες γι αυτα τα ψαρια ή γαριδες... και δεν λεω ψεματα...βρηκα κατι ΤΕΛΕΙΑ εντελως τυχαια στο ιντερνετ και ετρεξα να μαθω τι θελουν....το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!μα θα πληρωνα και λιγο παραπανω για τον κοπο σου πετ σοπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2012 #12 Share 24 Απριλίου 2012 γιαννη 27,η λιανικη δεν εχει καμμια σχεση με τη χονδρικη!! υπαρχουν παααρα πολλες περιπτωσεις οπου υποχρεουται το καταστημα απο τον εισαγωγεα σε μινιμουμ παραγγελια,δεν μπορει να ζητησει 1 η 4 η 6 ψαρια μονο....και μιλαω μονο για εναν κωδικο!!.αναγκαστικα πρεπει να βαλει πολλα περισσοτερα,αρα.....ερχομαστε στο προηγουμενο μου ποστ για προπωληση και παλι σε συγκεκριμενους -γνωστες χομπιστες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 25 Απριλίου 2012 #13 Share 25 Απριλίου 2012 Τελικα απο καμια προπαραγγελεια και αν απο οτι καταλαβα... Μου ακουγεται λες και πρεπει να εχεις βισμα.... Παντως μια φορα ειχα πετυχει σε καταστημα αλλα δεν της πηρα γιατι δεν ηξερα αν επρεπνα μπουν με σκαλαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 25 Απριλίου 2012 #14 Share 25 Απριλίου 2012 Τελικα απο καμια προπαραγγελεια και αν απο οτι καταλαβα... Μου ακουγεται λες και πρεπει να εχεις βισμα.... Παντως μια φορα ειχα πετυχει σε καταστημα αλλα δεν της πηρα γιατι δεν ηξερα αν επρεπνα μπουν με σκαλαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Απριλίου 2012 #15 Share 25 Απριλίου 2012 ΑΝ ομως παραγγειλουμε απο internet δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουμε θυματα απατης?ή να μας ερθουν ψοφια?.........αρχιζω να απογοητευομαι με τα πετ σοπ της ελλαδας.....μα τοσο πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 25 Απριλίου 2012 #16 Share 25 Απριλίου 2012 Κοιτα καθε τοσο βγαινουν καποιες προπαραγγελειες που ζητανε καποιο ελαχιστο ποσο απο καθεειδος οχι για ενα ατομο που γα τ παραγγειλει αλλα συνολικα απο οσους ενδιαφερονται... Ετσι θα εχεις καλυμενο τον κ@@@ σε περιπτωση που σ ερθει ψοφιο. Απλα υπομονη καμια φορα φερνει το azores... Ρωτησα προσφατα κ δεν ειχε φερει αλλα γενικα φερνει.... Οσο για τ εξωτερικο δεν ειναι θεμα καταττηματος αλλα μεταφορας λογω ζεστης και "κλεισουρας"... Τα πετσοπ μας δεν ειναι ποσω σε γενικες γραμμες απλα λογω κρισης δεν διαθετει κασμος λεφτα για καποια ειδη ψαριων κι ετσι δεν τα φερνουν... Απλα εχε το νου σου σε προπαραγγελειες... Αυτα!! Κι ο θεος βοηθος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Απριλίου 2012 #17 Share 25 Απριλίου 2012 Θα συμφωνισω με τον Klaz θα προσθεσω οτι ειναι αρκετα ευαισθητες γαριδες με συγκεκριμενες συνθικες νερου και θερμοκρασιας που θα πρεπει να λαβουμε σοβαρα υποψιν πριν τις αγορασουμε.. ραστα δωσε το λινκ που μου εχεις δωσει πριν μερες απο την γερμανια να δω τι γαριδες εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 25 Απριλίου 2012 #18 Share 25 Απριλίου 2012 ΑΝ ομως παραγγειλουμε απο internet δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουμε θυματα απατης?ή να μας ερθουν ψοφια?.........αρχιζω να απογοητευομαι με τα πετ σοπ της ελλαδας.....μα τοσο πισω? Το πρόβλημα είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και όχι ο Γερμανός αφού έχει άψογη συσκευασία με σακούλες αποβολής διοξειδίου κ.λ.π. Δύο φορές παρήγγειλα από αυτόν http://www.fraku-aquaristik.de την πρώτη φορά όλα καλά, την δεύτερη όμως δεν έβγαλα άκρη με τα ΕΛΤΑ και είχα καθυστέρηση με αποτέλεσμα να έχω πολλές απώλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Απριλίου 2012 #19 Share 25 Απριλίου 2012 Το πρόβλημα είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και όχι ο Γερμανός αφού έχει άψογη συσκευασία με σακούλες αποβολής διοξειδίου κ.λ.π. Δύο φορές παρήγγειλα από αυτόν http://www.fraku-aquaristik.de την πρώτη φορά όλα καλά, την δεύτερη όμως δεν έβγαλα άκρη με τα ΕΛΤΑ και είχα καθυστέρηση με αποτέλεσμα να έχω πολλές απώλειες Αχ με ψησατε!τα ελτα τελευταια καθυστερουν πολυ δυστυχως αλλα τεσπα...απο οτι βλεπω αξιζει αυτο το site,τα μεταφορικα ποσο πανε??(σορρυ αν βγαινουμε εκτος θεματος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 25 Απριλίου 2012 #20 Share 25 Απριλίου 2012 Αχ με ψησατε!τα ελτα τελευταια καθυστερουν πολυ δυστυχως αλλα τεσπα...απο οτι βλεπω αξιζει αυτο το site,τα μεταφορικα ποσο πανε??(σορρυ αν βγαινουμε εκτος θεματος) 29 ευρώ είχα πληρώσει εγώ για μεταφορικά, τα είχε στείλει Δευτέρα και παρέλαβα Παρασκευή την πρώτη φορά, γιατί την δεύτερη παρέλαβα μετά από 10 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Απριλίου 2012 #21 Share 25 Απριλίου 2012 29 ευρώ είχα πληρώσει εγώ για μεταφορικά, τα είχε στείλει Δευτέρα και παρέλαβα Παρασκευή την πρώτη φορά, γιατί την δεύτερη παρέλαβα μετά από 10 μέρες. μολις καηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 25 Απριλίου 2012 #22 Share 25 Απριλίου 2012 Τα μεταφορικά τώρα πάνε πάνω από 55 ευρώ... με ταχυδρομείο αργούν πολύ, 10 μέρες σίγουρα και θα έχεις πολλές απώλειες, με κάτι φίλους ειχαμε 100% απώλεια. Μόνο express. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος