kalmichalis 23 Απριλίου 2012 #1 Share 23 Απριλίου 2012 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν εινα λογικο να παιρνει υψος το γλωσσοστιγμα μου..... μια χαρα τα παει απλα παρνει υψος και φουντωνει σα θαμνακι..... εχω kh 5 και ph 6.7 και φωτοπεριοδο 2χ24βατ 8μιση ωρες και 2χ24βατ 5 ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Απριλίου 2012 #2 Share 23 Απριλίου 2012 οταν το γλοσο σηκωνεται,ζηταει κι αλλο φως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Απριλίου 2012 Author #3 Share 23 Απριλίου 2012 εχω ακουσει οτι ζηταει παραπανω co2 αλλα δεν το γνωριζω πιστευω οτι αν αυξησω τη φωτοπεριοδο θα εχω προβλημα με αλγεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Απριλίου 2012 #4 Share 23 Απριλίου 2012 οσοι το διατηρουνε κοντο σαν γκαζον το εχουν με 8 λαμπες,και οι 2 απο αυτες μονο για 2 ωρες.καποιοι αλλοι το φωτιζουν με μεταλλα.το διοξειδιο τι σχεση εχει με το υψος?φως σου ζηταει ανθρωπε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 23 Απριλίου 2012 Author #5 Share 23 Απριλίου 2012 εχω ακουσει οτι καμια φορα οταν ψηλωνει εχει αναγκη για παραπανω co2... δεν ξερω απλα ρωταω ο ανθρωπος.... θα δω.. thnks Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Απριλίου 2012 #6 Share 23 Απριλίου 2012 Αυτο που λεει ο klaz πιο πανω ειναι σωστο!Και το δικο μου ετσι κανει γιατι δεν εχω πολυ φως!Απλωνει και μερικα ψυλωνουν,εγω βεβαια τα κουρευω και τα φυτευω στα κενα!Απ οτι ξερω ολα τα γρασιδια οταν ψυλωνουν παραπανω απο το κανονικο θελουν φως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος