BiLLiE_KoRoBaS 22 Απριλίου 2012 #1 Share 22 Απριλίου 2012 Το ενυδρειο μου με πολλες αλλαγες με αφορμη τις δικες σας συμβουλες σχολια παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Απριλίου 2012 #2 Share 22 Απριλίου 2012 βαλε ενα σκουρο φοντο πισω,μαυρο η σκουρο μπλε και θα δειξει ακομη πιο ομορφο και με βαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 22 Απριλίου 2012 Author #3 Share 22 Απριλίου 2012 Ναι το ξερω μου το ειχατε ξανα πει αλλα δεν προλαβα να παρω και επισης δεν ξερω και αν οι πετρες που εβαλα ειναι ασβεστολυθικες οπως μου ειπατε οτι ειναι καλες...αλλα γενικα περα απο αυτα πως σας φαινεται η διακοσμηση και γενικα σαν ενυδρειο.. ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Απριλίου 2012 #4 Share 22 Απριλίου 2012 μια χαρα ειναι για τωρα.στην πορεια θα φτιαχνεις,θα φυτευεις και γενικα εχεις ακομα πολυ να ασχοληθεις.εχει πολυ μελλον το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 22 Απριλίου 2012 #5 Share 22 Απριλίου 2012 Ωραίο είναι! Αλλα θα δείξει ποιο πολύ μόλις βάλεις πλάτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 23 Απριλίου 2012 #6 Share 23 Απριλίου 2012 Πολύ ωραίες οι αλλαγές σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Απριλίου 2012 #7 Share 23 Απριλίου 2012 Ενα θεματακι που θα εχεις συντομα ειναι οτι η λευκοκεφαλα (αν βλεπω καλα) που εχεις φυτεψει μπροστα, συντομα θα μεγαλωσει σαν κουρτινα και δεν θα βλεπεις το πισω μερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 23 Απριλίου 2012 Author #8 Share 23 Απριλίου 2012 Το ξερω αυτα ηταν μεγαλα 3 και τα εκοψα σε μικρα ωστε να γεμισει και μπροστα και να μην κρυβει και τα πισω και ετσι σκεφτομαι να κανω ωστε να γεμισει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος