buelligan75 24 Απριλίου 2012 #26 Share 24 Απριλίου 2012 απο μενα ουδεν αλλο σχολιο................ο καθενας κανει αυτο που θελει! βεβαια αλλο πραγμα η επιβιωση κ αλλο η διαβιωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2012 #27 Share 24 Απριλίου 2012 καθε ενυδρειο και καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικα. ο καθενας μας αν εξαιρεσεις τα βασικα εχει το δικο του στυλ,και κατι τετοιο ειναι απολυτως αποδεκτο. επισης οταν ειμαστε ευχαριστημενοι με τα παντα στη γυαλα μας και εχουμε βρει τον τροπο που δουλευει σωστα για εμας απλως τον ακολουθουμε ευλαβικα.οπως λενε ''ομαδα που νικαει,δεν την αλλαζεις''.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 25 Απριλίου 2012 #28 Share 25 Απριλίου 2012 Φιλε Στεφανε πιστευω πως ο ενεργος ανθρακας μπορει να ειναι παρεξηγημενος σε καποια σημεια με αλλα υλικα οσο αφορα την αποδεσμευση ουσιων οπως με τον ζεολιθο που απο την μια εχει την ιδιοτητα να αποροφα καποιες συγκρεκριμενες ουσιες και μετα να αφήνει σιγα σιγα μερικες αλλα απο την αλλη η χρηση του δεν ειναι και ιδιαιτερα οφελημη σε ολες τις περιπτωσεις και σιγουρα δεν ειναι απαραιτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 25 Απριλίου 2012 #29 Share 25 Απριλίου 2012 Συντομα συντομα να πω οτι μεχρι και σημερα και σε ολες τις φασεις του ενυδρείου αλλαγες καθημερινα το λιγοτερο 50%.Δεν εχει μπει ποτε τυρφη. Συγνώμη αλλά με αλλαγές 50% καθημερινά και με καθόλου φίλτρο, με μόνο μια αντλία αέρα να αναταράσσει λίγο την επιφάνεια, δεν θα είχες πρόβλημα από θέμα φίλτρανσεις αλλά έτσι, μόνο απόλαυση δεν είναι το χόμπι κατά την ταπεινή μου γνώμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 25 Απριλίου 2012 #30 Share 25 Απριλίου 2012 (edited) Γιατι δεν ειναι απολαυση ? Συμφωνω αλλα αν δεις τι ταιζω και ποσο οχι 50% καθε μερα.100% 2 φορες την μερα θα επρεπε να κανω για να μην κολυμπανε τα ψαρια μεσα στην αμμονια. Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2012 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 25 Απριλίου 2012 #31 Share 25 Απριλίου 2012 (edited) Φιλε Στεφανε πιστευω πως ο ενεργος ανθρακας μπορει να ειναι παρεξηγημενος σε καποια σημεια με αλλα υλικα οσο αφορα την αποδεσμευση ουσιων οπως με τον ζεολιθο που απο την μια εχει την ιδιοτητα να αποροφα καποιες συγκρεκριμενες ουσιες και μετα να αφήνει σιγα σιγα μερικες αλλα απο την αλλη η χρηση του δεν ειναι και ιδιαιτερα οφελημη σε ολες τις περιπτωσεις και σιγουρα δεν ειναι απαραιτητος. Συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι για ολες τις περιπτωσεις το ιδιο χρησιμος οπως και οτι μπορεις να το γλιτωσεις με καλες αλλαγες νερου οπως ειπα και πανω.Εγω προσωπικα με τις αλλαγες που κανω τον χρησιμοποιο περισσοτερο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και το νερο μου κρυσταλλο+ για να μην μυριζει μιας και το νερο το αλλαζω το βραδυ μετα απο μια μερα γεματη ταισματα και πολλα απο αυτα κατεψυγμενα δεν ειναι λιγες φορες που το νερο μυριζει καπος και επιδη το ενυδρειο ειναι στο σαλονι δεν ειναι και οτι καλυτερο.Αλλα ειναι αλλο το οτι μπορεις να τον αποφυγεις αν θες ή μπορεις να την χρησιμοποιησεις με αλλους τροπους(οπως σε βαρελι προετοιμασιας νερου ή για να τραβηξεις τα φαρμακα εξω απο το νερο) και ειναι αλλο οτι οταν μαζεψει οτι μαζεψει μετα τα βγαζει ολα παλι πισω ή το οτι μπορει να γινει επικινδυνος. Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2012 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 25 Απριλίου 2012 #32 Share 25 Απριλίου 2012 αμα μπουμε 10 ατομα μεσα σε ενα ασανσερ κ κλανουμε ολοι........... μετα απο καμποσα κεμπαπ....θα ναι το ιδιο με το να μπουμε στο ολυμπιακο σταδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 25 Απριλίου 2012 #33 Share 25 Απριλίου 2012 Αν και δεν μου αρεσει ουτε ο τονος σου ουτε ετσι οπως το θετεις.Τι θες να πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 25 Απριλίου 2012 #34 Share 25 Απριλίου 2012 (edited) 1.νομιζω οτι δεν εκανα παραθεση σε κανενα ποστ αρα δεν πηγαινε σε σενα. 2.το θεμα ειναι του nickgiat κ το παν ειναι να βοηθησουμε το μελος αυτο!...κ μα νην κανει ισως λαθη που καναμε κι εμεις.....εγω στην προκειμενη. 3. νομιζω εσυ το χεις παρει προσωπικα κ ετσι οπως το θετεις ειναι λες κ εσυ εισαι το παραδειγμα προε μιμησην! αν καποιος moderator νομιζει οτι σπαμαρω ...ασ τα σβησει! σορυ Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 25 Απριλίου 2012 #35 Share 25 Απριλίου 2012 Για οποιον και να το λες εξακολουθω να θελω να μαθω τι εννοεις οχι δεν το περνω προσωπικα και σιγουρα οχι δεν ειμαι παραδειγμα μιας και ειναι τα πρωτα μου ψαρια πριν απο αυτα δεν ειχα καν ενυδρειο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Απριλίου 2012 #36 Share 25 Απριλίου 2012 αμα μπουμε 10 ατομα μεσα σε ενα ασανσερ κ κλανουμε ολοι........... μετα απο καμποσα κεμπαπ....θα ναι το ιδιο με το να μπουμε στο ολυμπιακο σταδιο? Τοσο ομορφη κουβεντα κανετε ,γιατι το χαλας,μεσα απο τετοιες κουβεντες,ο καθε ενας, βγαζει τα συμπερασματα του, ,κριμα να χαλαει ενα πολυ χρησιμο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 25 Απριλίου 2012 #37 Share 25 Απριλίου 2012 παρομοιασα τα ψαρια με μας κ τις γυαλες με το ασανσερ κ το ολυμπιακο σταδιο. καταλαβες τωρα στεφανε που παει...............στα 54 λτ του φιλου μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 25 Απριλίου 2012 #38 Share 25 Απριλίου 2012 Ειναι λιγα συμφωνω και του το ξεκαθαρισα απο την αρχη πως ο δισκος δεν ειναι δυσκολο ψαρακι και πως μπορει να ασχοληθει μαζι του αλλα οχι σε 60 λιτρα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 25 Απριλίου 2012 #39 Share 25 Απριλίου 2012 (edited) συμφωνω απολυτα μαζι σου..buelligan Δισκος...ο βασιλιας ειναι απαιτητικος... Δεν του αρεσει το στριμοξηδι καθολου.. Το κλανω δεν νομιζω να χαμηλωσε το επιπεδο των post απλα εδωσε με γλαφυρο τροπο να καταλαβει ο φιλος μας οτι αλλο η διαβιωση και αλλο η επιβιωση των ψαριων...α και φιλε μου οταν πας στο petshopa που σου πουλησε το δισκο να του πεις οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2012 - mathaios81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 26 Απριλίου 2012 #40 Share 26 Απριλίου 2012 (edited) κιχλιδατε sorry αλλα μ αυτο τον τροπο ισως καταλαβει καποιος τι παει ν πει ''τοξικοτητα'' σε περιορισμενο χωρο! οταν αγαπαμε τα ψαρια μας κ το χομπι τοτε προσπαθουμε με καθε τροπο να κανουμε αλλους φιλους να καταλαβουν τι ειναι λαθος ή οχι!....βεβαια περαν καθε υποκειμενικοτητας μιλαω.............νομιζεις οτι εγω θελω να ''ακουγομαι'' ετσι? sorry κ παλι! ματθαιε ξερεις οτι συμφωνουμε σε πολλα φιλαρακ! Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
σιαμεζος 26 Απριλίου 2012 #41 Share 26 Απριλίου 2012 Φαίνεται καθαρά είστε δύο διαφορετικές σχολές ο ένας πρέπει να μαθαίνει απο τον άλλο (πίστευω). Δέν είναι κακό να υπάρχουν κι' άλλη τρόποι να διατηρείς δίσκους αυτό δεν σημαίνει επιβίωση για τους δίσκους. Το πόστ του φίλου διαλύθηκε βέβαια αρκετά πιο πρίν... τι έγινε τελικά έφυγε ο δίσκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 26 Απριλίου 2012 #42 Share 26 Απριλίου 2012 Φαίνεται καθαρά είστε δύο διαφορετικές σχολές ο ένας πρέπει να μαθαίνει απο τον άλλο (πίστευω). Δέν είναι κακό να υπάρχουν κι' άλλη τρόποι να διατηρείς δίσκους αυτό δεν σημαίνει επιβίωση για τους δίσκους. Το πόστ του φίλου διαλύθηκε βέβαια αρκετά πιο πρίν... τι έγινε τελικά έφυγε ο δίσκος? ναι του εφυγε αν διαβασες στο αλλο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Απριλίου 2012 #43 Share 29 Απριλίου 2012 επειδη τυγχανω να εχω μιλησει και γνωρισει τον ματθαιο και τον buelligan θελω να σας πω οτι τα παιδια δεν ειναι υπερβολικοι,,,,και θελω να πω οτι δεν ειναι της αποψης οτι το λιγοτερο 10-15 δισκοι σε ενα τονο ενυδρειο,,,,,απλως οι ανθρωποι λενε οτι οι δισκοι ειναι καλο να ειναι πιο ανετα απο αλλα ψαρακια,,,,,νομιζω αυτην την γραμμη εχουν και οι περισσοτεροι κατοχοι δισκοι,,,κ αν δεν την εχουν,,,την αποκτουν,,,με τον καλο,,,η με τον κακο τροπο,,,,,,,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 30 Απριλίου 2012 #44 Share 30 Απριλίου 2012 Δεν τον λενε τυχαι βασιλεια!!! Ο δισκος κατα την αποψη ...τραβηγμενη λιγο... Ειναι κατοικιδιο.. Θα δεις διαφορετικες συμπεριφορες σε ενα μικρο ενυδρειο με αρκετα ψαρια και αλλη συμπεριφορα σε ενα μεγαλο ενυδρειο. Ειναι να κατοικιδιο που δυστυχως δεν εχει φωνη αλλα σου <<μιλαει>>οταν παιρναει καλα ..μετα χρωματα του την συμπεριφορα του... Και την αγαλιση που νιωθεις οταν το κοιτας..εγω παντως μπορω να του παρατηρω και να χανομαι ολοκληρες ωρες μαζι τους αυτα τα ολιγα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος