varvanitidis 23 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 23 Δεκεμβρίου 2006 Αγαπητοί συναγωνιστές Παρατήσα το παρακάτω σκώληκα στο ενυδρείο μου και δεν ξέρω αν πρέπει να ανησηχώ να χαίρομαι ή απλά να αδιαφορώ. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να βοήθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 23 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2006 Δεν μπορω να δω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvanitidis 23 Δεκεμβρίου 2006 Author #3 Share 23 Δεκεμβρίου 2006 Sorry για τισ φωτογραφίες Αλλά συνήθως κρύβεται και είναι δύσκολο. Είναι 1-2 cm και κινλειται γρήγορα Το έβαλα σε κύκλο πιστευω να βοηθάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 23 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 23 Δεκεμβρίου 2006 Ουτε κατα διανοια δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.... ισως εσυ ομως να μπορεις να καταλαβεις μηπως ειναι Peanut Worm ? Δες παρακατω και πες μας: http://melevsreef.com/id/peanut_worm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 23 Δεκεμβρίου 2006 Κατάλαβα για τι είδους σκουλήκι πρόκειται. Πιθανά να είναι αυτό που λέει ο Μάνος. Πάντως δεν πρέπει να ανησυχείς, είναι από τους χρήσιμους οργανισμούς. Στα βράχια του ενυδρείου μου έχω πάρα πολλά τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvanitidis 24 Δεκεμβρίου 2006 Author #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά τωρα ησύχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος