alcapone 21 Απριλίου 2012 #1 Share 21 Απριλίου 2012 καλησπερα συνχομπιστες...εχω ενα μεγαλο δηλημα και θελω τα φωτα σας....σκευτομε αγορα μεγαλυτερου ενυδρειου....160-180 λιτρα...το παθος μου ειναι η αφρικη και ειδικα τα ψαρια της λιμνης μαλαουι...επειδει ομως δεν θελω να αποχωριστω με τιποτα τα κριμπενσακια μου..σκευτομε να μην κανω κινηση αλαγης ψαριων..απλα να βρω καποιο αλλο ειδος κιχλιδας που να μπορει να συμβιωσει μαζι με τα κριμπ μου.....περημενω τις συμβουλες σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 22 Απριλίου 2012 #2 Share 22 Απριλίου 2012 Τα λιτρα που αναφερεις (160 180) ειναι λιγα για τη λιμνη malawi. Σε αυτα τα λιτρα εχεις επιλογες στη taganika Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 22 Απριλίου 2012 Author #3 Share 22 Απριλίου 2012 Τα λιτρα που αναφερεις (160 180) ειναι λιγα για τη λιμνη malawi. Σε αυτα τα λιτρα εχεις επιλογες στη taganika ας μην τα παραλεμε ρε παιδια....για ενα χαρεμακι λαμπιντο μια χαρα ειναι τα 180 λιτρα..μην τα τραβαμε ολα πια τοσο πολυ......η ερωτηση μου ειναι ομως αλλη....τι αλλο ειδος κιχλιδας μπορω να βαλω σε 180 λιτρα μαζι με τον ζευγαρακι των κριμπενσις που εχω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Απριλίου 2012 #4 Share 22 Απριλίου 2012 στην ουσια χρειαζεσαι ψαρια που να κολυμπουνε στη μεσαια και πανω ζωνη.επισης να ταιριαζουν οι συνθηκες νερου περιπου με τα κριμπς. θα τολμουσα να προτεινω τα Cherry Barbs σε κοπαδακι,καθως και τα Silver Hatchets. τα εχουν δοκιμασει αρκετοι χομπιστες με επιτυχια απεναντι στα κριμπς και ειδικα την περιοδο αναπαραγωγης τους που ειναι ιδιαιτερα επιθετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Απριλίου 2012 #5 Share 22 Απριλίου 2012 Για ποσο μηκος ενυδρειου μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 22 Απριλίου 2012 Author #6 Share 22 Απριλίου 2012 1.00χ40χ45...μ-π-υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Απριλίου 2012 #7 Share 22 Απριλίου 2012 Kongo tetras; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος