Jump to content

Fluval 205 Προβλημα

Vangelis21

Recommended Posts

παιδια προσπαθω να βαλω ενα τετοιο στο ενυδρειο (μεταχειρισμενο) αλλα δε δουλευει. κανει μονο παραξενους ηχους και ουτε τραβαει ουτε ριχνει νερο. καμια ιδεα?

το εχω στο πατωμα ενω το ενυδρειο ειναι πανω σε 6-ποντο τραπεζακι

εχω κανει αρκετες φορες με την pump που εχει για να ξεκινησει αλλα δεν...

δεν εβαλα νερο μεσα στο φιλτρο οπως λεει και στις οδηγιες...

καμια ιδεα?

τους ηχους που κανει λογικα τους κανει επειδη το βαζεις στο ρευμα και δεν εχει νερο μεσα και τραβαει αερα! κανονικα πρωτα πρεπει να κατεβασει νερο να γεμισει το φιλτρο και μετα το βαζουμε στην πριζα. δοκιμασε να το γεμισεις με νερο το φιλτρο και μετα ξαναδοκιμασε με την pump που λες.

δεν εβαλα νερο μεσα στο φιλτρο οπως λεει και στις οδηγιες...

E πως να δουλέψει τότε;;;

Γέμισε το νερό και μετά κλείστο...θα χρειαστεί και έτσι τρομπάρισμα μετά!!

Αν το φίλτρο έχει βιολογία μην το γεμίσεις με νερό βρύσης αλλά απτου ενυδρείου...

δεν καταλαβατε. Οι οδηγιες επισημαινουν να ΜΗΝ γεμισουμε το φιλτρο με νερο για να παρει απο μονο του. τελοσπαντων μαλλον την βρηκα τη λυση. παντου ελεγε οτι εχει την τρομπα για αυτη τη δουλεια αλλα αν δε το γυρισεις δουλεια δε γινεται...,

Και στα 2 fluval που έχω (105 και 305) όταν κλείσω το μοχλάκι που έχω κυκλώσει και είναι σωστά τοποθετημένα τα λάστιχα αρχίζει η ροή του νερού (δεν έχουν νερό τα φίλτρα μέσα καθόλου). Στη συνέχεια τρομπάρω όσες φορές χρειαστεί μέχρι η έξοδος του φίλτρου να σταματήσει να βγάζει αέρα παρά μόνο νερό. Μετά το βάζω στην πρίζα και διώχνει τον λίγο αέρα που έχει μείνει και δουλεύει κανονικά. :)

post-47796-0-33022200-1335011211_thumb.jpg

τους ηχους που κανει λογικα τους κανει επειδη το βαζεις στο ρευμα και δεν εχει νερο μεσα και τραβαει αερα! κανονικα πρωτα πρεπει να κατεβασει νερο να γεμισει το φιλτρο και μετα το βαζουμε στην πριζα. δοκιμασε να το γεμισεις με νερο το φιλτρο και μετα ξαναδοκιμασε με την pump που λες.

:bigemo_harabe_net-64: Ετσι.Πρεπει να γεμισει νερο απο το ενυδρειο μονο του χωρις ρευμα και μετα το βαζεις στη πριζα.Για να το βοηθησεις τρομπαρεις λιγο και ολα καλα.Εχω 2 fluval σπιτι και το ενα μεταχειρισμενο και τοσα χρονια..........σκυλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...