DeLk 21 Απριλίου 2012 #1 Share 21 Απριλίου 2012 Καλημέρα σας, έχω μια απορία. Απ' ότι διάβασα στο aquazone τα αυγά των N. Multifasciatus κάνουν 7-10 μέρες να εκκολαφθούν, όμως νομίζω πως κάπου έχω διαβάσει πως χρειάζονται 2-4 μέρες. Τι ισχύει; Παρακαλώ να απαντήσουν όσοι έχουν/είχαν γέννες να μου πουν στα σίγουρα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Απριλίου 2012 #2 Share 21 Απριλίου 2012 Στα σίγουρα δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς γιατί πολύ απλά σπάνια κάποιος μπορεί να δει τα αυγά. Τα Multifasciatus γεννάνε μέσα στα σαλιγκάρια, οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πότε τα εναπόθεσε η θηλυκιά. Μην σε ανησυχεί πάντως, σύντομα θα δεις γόνους να σουλατσάρουν κοντά στο σαλιγκάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 21 Απριλίου 2012 Author #3 Share 21 Απριλίου 2012 Απλά ρωτάω γιατί τώρα τα ψαράκια μου έχουν αρχίσει να σκάβουν τρύπα και μάλλον θα γεννήσουν σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 21 Απριλίου 2012 #4 Share 21 Απριλίου 2012 Ακόμα δεν τα πήρες Νίκο και ετοιμάζονται? Τα αυγά (που δεν θα δεις ποτέ) εκκολάπτονται σε 2 μέρες και αρχίζουν να κολυμπάνε σε 5-6 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 21 Απριλίου 2012 Author #5 Share 21 Απριλίου 2012 Κλεοβουλε, ευχαριστώ για την απαντηση... Ετσι πιστευω, γιατι οπως γραφω και παραπανω αρχισαν εναν κρατηρα.... Και εγω εμεινα εκπληκτος, γιατι δεν τα εχω ουτε 2 εβδομαδες τα ψαρια, και απο οτι μου ειχε πει ο Κωστης δεν ηταν και ενηλικα... Τι να πω, μακαρι να ειναι πραγματικα γεννα... Κάτι αλλο που ηθελα να ρωτησω, ΑΝ τελικα γεννησουν, τι θα πρεπει να τρωνε τα μωρα; Διαβασα πως θελουν αρτεμια ή δαφνια σε μορφη πουδρας, αλλα επειδη δεν εχω προσβαση σε πετ σοπ και απο ιντερνετ ειναι πολλα τα μεταφορικα για μια τροφη, αν τους ριχνω τριμμενα φλεικ θα τρωνε, ή η αρτεμια και η δαφνια επιβαλλονται; Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 21 Απριλίου 2012 #6 Share 21 Απριλίου 2012 Εγώ τους ριχνω και http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1781 και ψιλο-τριμμένο φυλλαράκι. Μην ανησυχείς θα βρουν να φάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 21 Απριλίου 2012 Author #7 Share 21 Απριλίου 2012 (edited) Αν τρωνε τριμμενο φυλλαρακι ειμαι μια χαρα...εχω την tropical tanganyika κανει ετσι?? την τροφη αυτη την ειδα και εγω το μεσημερι, ομως ειναι υπερβολη να παρω 3,30 την τροφη και να πληρωσω 5,50 τα μεταφορικα... απλα δεν συμφερει.... Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Απριλίου 2012 #8 Share 21 Απριλίου 2012 Ότι τροφή δινεις στα μεγάλα, τρίψ'την για τα μικρά και θα είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 21 Απριλίου 2012 Author #9 Share 21 Απριλίου 2012 Ωραία, σας ευχαριστώ και τους δύο!!!!! θα ενημερωσω για νεοτερα......... Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ( ), ποτε τα μουλτακια ειναι ωριμα σεξουαλικα για αναπαραγωγη? (ηλικια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 21 Απριλίου 2012 Author #10 Share 21 Απριλίου 2012 (edited) Επισης τωρα παρατηρησα οτι το θυληκο διωχνει το αρσενικο απο τον κρατηρα.... Τι γινεται? Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 21 Απριλίου 2012 #11 Share 21 Απριλίου 2012 Επισης τωρα παρατηρησα οτι το θυληκο διωχνει το αρσενικο απο τον κρατηρα.... Τι γινεται? Υπομονή Νίκο. Άσε τα ψάρια να κάνουν τα δικά τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Μαίου 2012 Author #12 Share 17 Μαίου 2012 Επιτέλους! Σήμερα είδα τα 3 πρώτα μωράκια! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2012 #13 Share 17 Μαίου 2012 Να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Μαίου 2012 Author #14 Share 17 Μαίου 2012 Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Πάντως εντυπωσιάστηκα, όταν είδα πως 2 από αυτά πλακώνονταν, και ας είναι μόλις λίγα χιλιοστά!!! Ήρθαν πάνω στην κατάλληλη στιγμή, μιας και σήμερα έχασα ένα από τα αγαπημένα μου σκαλάρια, και εχθές 2 γαρίδες......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Μαίου 2012 #15 Share 17 Μαίου 2012 Μπράβοοοοο!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-69: Αφού είδες αυτά, να δεις πόσα ακόμα θα δεις!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Μαίου 2012 Author #16 Share 17 Μαίου 2012 Μπράβοοοοο!!!!!!!! :bigemo_harabe_net-69: Αφού είδες αυτά, να δεις πόσα ακόμα θα δεις!!!!!!! Αυτό το ελπίζω και εγώ Πάνο!!! Αν καταφέρω, θα σας στείλω και μία φώτο.. (με αυτή την φωτ. μηχανή δεν το νομίζω...... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Μαίου 2012 Author #17 Share 17 Μαίου 2012 Δεν φαίνονται καλά, αλλά έβαλα τα δυνατά μου...... http://imageshack.us/photo/my-images/600/rscn2384.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/827/rscn2383.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος