ΜΑΡΜΑ 20 Απριλίου 2012 #1 Share 20 Απριλίου 2012 Οπως λεει κι ο τιτλος θελω(αν γινετε και πρεπει) να του περιορισω καπως τις ριζες του και το λεω αυτο γιατι πιο παλια ειχα εναν ιδιο 2 χρονια και οταν πηγα να δοκιμασω να τον ξεριζοσω σηκονονταν ολος ο βυθος του δυμετρου ενυδρειουμου. Εχω σκεφτει να φτιαξω ενα τετραγωνο πλαισιο σαν παρτερι η απο πλαστικο η απο γυαλι 25εκΧ25εκ και να χωσω μεσα στο χαλικι ωστε να τον περιορισω τι λετε? Δεν εχω προβλημα να τον αφησω να αναπτιχθει ελευθερα(τωρα ειναι μικρος) αλλα πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα αναπτυσετε εισβαρος των αλλων φυτων ετσι δεν ειναι η κανω λαθος? ΥΓ Εχω κι ενα rubin απτην αλλη μερια του ενυδρειου κι αυτος ιδια αναπτυξη με τον bleheri εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Απριλίου 2012 #2 Share 22 Απριλίου 2012 ο συγκεκριμενος εχινωδορος ειναι απο τους μεγαλυτερους.αυτο που σκεφτεσαι για να τον περιορισεις οπως λες μαλλον ειναι και αδυνατο.οι ριζες θα βρουνε τον τροπο να πανε εκει που θελουν... το αν θα αναπτυσεται εις βαρος αλλων φυτων ,αυτο ειναι σχετικο, καθως με ταμπλετες ολα τα φυτα θα τρεφονται σωστα(τουλαχιστον αυτα που τρεφονται μεσω του ριζικου τους συστηματος). οσο για τον rubin,που ρωτας,αναπτυσεται και αυτος αλλα οχι στο μεγεθος και το βαθμο του μπλεχερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΜΑ 22 Απριλίου 2012 Author #3 Share 22 Απριλίου 2012 Οποτε θα τον αφησω ελευθερο να αναπτυχθει και βλεπουμε, Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος