Jump to content

Βαλισνεριες Και Πληροφοριες!

B_betta

Recommended Posts

Παιδια γινεται να βαλω στο ενυδρειο [μετα απο πολυυυ καλο πλυσιμο] αμμο απο θαλασσα? Θα επηρεασει το νερακι? Ειναι ευκολη στον χειρισμο της [την φοβαμαι πολυ για θολωμα νερου και τον καθαρισμο της.] ?

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

την αμμο θα πρεπει να την μαζεψεις απο πεντακαθαρη παραλια και επισης να ξερεις οτι ειναι ασβεστολιθικη

Για το θεμα της καθαριοτητας της παραλιας ειναι στανταρ... ασβεστολιθικη? Αφου υποτιθεται οτι οι πετρες που θα εβαζα μεσα στο ενυδρειο του μονομχου θα επρεπε να μην ειναι ασβεστολιθικες... τι γινεται?

Το Pangea δεν έχει δουλειά να ξέρει για ενυδρεία. Απλά πουλάνε πέτρες και χαλίκια.Πρώτα διαβάζουμε καλά αποφασίζουμε και απλά ψωνίζουμε από εκεί.

Φιλαρακι δεν εχει κανεις απιτηση να ξερουν απο ενυδρεια.Δε πρεπει να ξερουν ομως ποιο χαλικι ειναι βασαλτης;Δε πρεπει να ξερουν αν οι φεγγαροπετρα ειναι ασβεστολιθικη πετρα;Δε πρεπει να ξερουν γενικα απο πετρωματα;

Ε λοιπον δυστηχως τοτε δε ξεραν.

Αντιθετως επειδη το χω ψαξει το θεμα ειχα παει τυχαια στο merlin και ο τυπος ηξερε εκει για καθε πετρα χαρακτηριστικα τους.Δε τον ρωτησα για ανυδρεια.για πετρες και χαλικι.Οτι πουλανε δηλαδη.Και εριξε και μονος του κεζαπ για να πειστω.

Αυτα.

Για το θεμα της καθαριοτητας της παραλιας ειναι στανταρ... ασβεστολιθικη? Αφου υποτιθεται οτι οι πετρες που θα εβαζα μεσα στο ενυδρειο του μονομχου θα επρεπε να μην ειναι ασβεστολιθικες... τι γινεται?

Αννα βαλε ρε βασαλτη που σου ειπαν και αλλοι.Εινια φτηνος.Ασε τη θαλασσινη αμμο.

Οι φεγγαροπετρα ειναι ασβεστολιθικη.Θα σου ανεβασει σκληοτητες και θα σου εμφανισει ευκολα αλγη.Τουλαχιστον σε μενα ετσι εκανε.

Στο merlin δουλεύει συνχομπίστας προφανώς θα έπεσε πάνω του Στο Pangea ανάλογα σε ποιον έπεσες Εγώ που έτυχε να μιλήσω με έναν εκ των ιδιοκτητών τα ήξερε όλα γιατί και αυτός είχε παιά ενυδρείο

Πανο ειναι ευκολο να λες πηγαινε παρε βασαλτη αλλα στην πραξη μου φαινεται περιπλοκο! Που ακριβως θα παω να ζητησω? Τι πιο ευκολο απο το να παρεις αμμο θαλασσης και να μην μπλεκεσαι με πραγματα που δεν ξερεις [για εμενα μιλαω φυσικα :P ] ! Η αμμος της θαλασσας θα επηρεασει καθολου το νερο οσο αναφορα το ψαρακι? Οι αλγες δεν με ενδιαφερουν ο ζωντανος οργανισμος ναι! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!

Στο merlin δουλεύει συνχομπίστας προφανώς θα έπεσε πάνω του Στο Pangea ανάλογα σε ποιον έπεσες Εγώ που έτυχε να μιλήσω με έναν εκ των ιδιοκτητών τα ήξερε όλα γιατί και αυτός είχε παιά ενυδρείο

Μενω κοντα και εχω παει πολλες φορες γιατι μου αρεσει το μαγαζι.Εχω μιλησει με ολους πιστεψε με και δεν................

.Αλλα μη ξεφευγουμε απο το θεμα υπερασπιζοντας ή κατηγορωντας μαγαζια.Αν τυχει να ξαναπαρω βασαλτη εκει θα παω.Απλα τωρα εχω διασταυρωσει τις πηγες μου και δεν ειμαι πια πρωταρης.

Αννα Πηγαινε στο pangea και ζητα βασαλτη.Ειναι ψιλοκκοκο μαυρο χαλικι.Στη τελικη οτι ψιλο χαλικι και να παρεις θα κανεις τη δουλεια σου.

Η αμμος της θαλασσας δε σου κανει οσο καθαρη και να ειναι η ακτη.Θα σου ανεβασει σκληροτητες και δε ξερω αν εχει καποιες αλλες ουσιες στη συσταση της απαγορευμενες για γλυκου ενυδρειο.

Ψαξε λιγο εδω μεσα για το θεμα.

Ο βασάλτης είναι ασβεστολιθικός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...