Jump to content

Το Ενυδρειακι Μου

BiLLiE_KoRoBaS

Recommended Posts

Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σου!!! Όλα τα φυτά είναι αληθινά?

ωραιος.βαλε ενα σκουρο φοντο πισω,για να σου δωσει βαθος και θα γινει ακομη πιο ομορφο.

Χωρίς να ειμαι ο ειδικός απλά θα σου πω την γνώμη μου να βγάλεις οτι είναι ψεύτικο και να βάλεις και κανένα ακόμα αληθινό φυτό και καμιά μικρή ριζουλα

Παντα φιλικα :)

Φιλε μου overlimit κανενα απο τα φυτα δεν ειναι ψευτικο ειναι ολα αληθινα με ''σαρκα και οστα'' ... δεν ξερω που ειδες τα ψευτικα ;

δεν είπα μόνο για τα φυτά γενικά οτιδήποτε είναι ψεύτικο

Παντα Φιλικα :)

φιλε μου klaz το σκεφτομαι αλλα τι πρεπει να βαλω και απο που μπορω να το προμηθευτω ;

μαυρο η μπλε σκουρο χαρτονι απο βιβλιοπωλειο.το πιανεις πισω στις ακρες με μονωτικη η σελοτειπ.

παιδια επειδη ο βασικης ειναι κολλητος εχω δει απειρες φορες το ενυδρειο καθως και τον βοηθαω σε οτι χρειαστει ΟΛΑ τα φυτα του ειναι αληθινα αγορασμενα τα μισα απο εμπαι και απο τον υδατιονο κοσμο......Καταπληκτικο αποτελεσμα βασιλι και αμα ακολουθησεις την χρυση τομη ολα θα γινουν τελεια και αρμονικα...

Ευχαριστω klaz...φιλε μου overlimit τι εννοεις τι αλλο μπορει να ειναι ψευτικο τι σου φαινεται ;

το φιλικα δεν χρειαζεται εννοειται...!

Το πιθαρακι στην γωνια μου φανηκε πλαστικο ας πουμε.

Πλαστικο δεν ειναι ειναι κακονικο πυθαρι τωρα δεν ξερω αν εννοεις οτι χαλαει την φυσικη ομορφια τοτε συμφωνοι και ειναι και προσορινο μεχρι να μπορεσω να παρω καποια ριζα η καποια πετρα..!

οκ τοτε δικο μου το λαθος απλα μου φανηκε σαν πλαστικο

ειναι και προσορινο μεχρι να μπορεσω να παρω καποια ριζα η καποια πετρα..!

οχι ξυλα μεσα σε ζωοτοκα.πετρες ναι,και μαλιστα και ασβεστολιθικες.χρειαζεσαι σκληρο νερακι.

Φιλε klaz που μπορω να βρς αυτες της πετρες γιατι πηγα στο πετ σιτυ σημερα και δεν ειχα καμια ασβεστολιθικη ειχε μονο αυτη που φαινεται στις φωτο...;

ασβεστολιθικες πετρες παντου στην φυση,στα βουνα μας κλπ.ειναι δωρεαν

Οταν αναπτυχθουν και αλλο τα φυτα θα δειξει ακομα πιο καλο.

Η διακοσμηση ειναι κατι το τελειως προσωπικο.Το πιθαρι εμενα μου ψιλο αρεσε αν και ειμαι εναντιον των διακοσμητικων (καραβια,σκελετοι,πιθαρια,καστρα κτλ).

Συμφωνω με τον κωστα για το χαρτονι.Βαλε και θα δεις πως αλλαζει ολο το ενυδρειο.

Καλη αναπτυξη.

Δωσε καμια πληροφορια γαι το ενυδρειο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...