Jump to content

Τροποι Αλαγης Νερου Σε Αφρικανικο...

gourtz

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους εχω ενα προβληματισμο με την αλλαγη του νερου....

πολλοι μου λενε οτι θελει δοχειο να βαλω καθαρο νερο βρυσεις κ να ριξω αντιχλωριο μεσα

αλλοι μου λενε βγαζο νερο οση ποσοσητα ειναι . ριχνο αντιχλοριο μεσα στο ενυδρειο χυμα νααλογα τα λιτρα του λνερου που θα προστεσω και ριχνω χυμα μεσα....

τελικα τι ισχυει.....

Έγινε επεξεργασία - gourtz

καταρχας,σταματα να ρωτας ανθρωπους αρχαριους οπως εισαι και εσυ μεσα στο τσατ.οι απαντησεις εκτος του οτι μπορει να ειναι λαθος,δεν φιλτραρονται για την ορθοτητα τους.

αυτο που θα κανεις ειναι αφου αφαιρεσεις το νερο,θα προσθεσεις αντιχλωριο στο ενυδρειο μονο για το νερο που θα προσθεσεις ξανα μεσα και στην συνεχεια θα συμπληρωσεις το νεο νερο στην ιδια δυνατον θερμοκρασια με το νερο του ενυδρειου.

απλα και σωστα.

klaz φιλε για αυτο παιρνω κ αλλες γνωμες δεν ειναι οτι μου ειπαν καντο ετσι κ πηγα κ το εκανα επιτοπου

klaz φιλε για αυτο παιρνω κ αλλες γνωμες δεν ειναι οτι μου ειπαν καντο ετσι κ πηγα κ το εκανα επιτοπου

μα κανεις δεν σου ειπε να μην παρεις αλλες γνωμες οχι ομως μεσα στο τσατ.εδω ακομη και αν καπποιος σου πει κατι λανθασμενα μπορουμε να το δουμε και να το διορθωσουμε.

οχι ομως μεσα στο τσατ.το τσατ ειναι για χαβαλε οχι για σοβαρες ερωτησεις.

καταλαβα... ευχαριστω παντως

Τωρα που είναι καινούριο το ενυδρείο σε κάθε αλλαγή καλο θα είναι να βάζεις και λίγα βακτήρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...