annoulini23-2 19 Απριλίου 2012 #1 Share 19 Απριλίου 2012 paidia kalhspera!!!exw thema !!vasika exw ena enydreio 100 ltr!!sto opoio exw valei 2 baggasius ,2 dollaria ,2 silver shark,5 gatopsara 5 tigrakia.3 gurami,2 moli ,5 klooun kai 2 gleiftes...ypervolika polla tha m peite to kserw alla twra ta evala !!htan ola kala gia ena mhna twra alla ksafnika exthes ksypnhsa kai o enas silver shark eixe eksafanistei!!ypethesa oti ton efagan .epeidh evlepa anhsyxo ton allo phga k agorasa enan allon o opoios ksaplwsa to meshmeri kai molis ksypnhsa ton eida nekro sthn epifaneia tou nerou kai elleipan ta 2 matia tou...stenaxwriemai otan xanw kapoio apo ola ...alla afou htan ola kala ti symvainei ksafnika???arxisa na skeftomai mhpws h trofh pou tous dinw einai ligh kai ksafnika enw exoun megalwsei peinane perissotero ??h apla tha psofhse kai tha ton efagan??den kserw ....an gnwrizete kati perimenw nea sas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Απριλίου 2012 #2 Share 19 Απριλίου 2012 ξαναγραψε σε παρακαλω τα ΠΑΝΤΑ απο την αρχη με ελληνικα μικρα και το ξαναπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annoulini23-2 19 Απριλίου 2012 Author #3 Share 19 Απριλίου 2012 ok sorry!!καλησπερα καταρχην !!!λοιπον εχς ενα ενυδρειο 100 λιτρων στο οποιο εχω 30 ψαρια 2 baggasius ,2 dollaria ,2 silver shark,5 gatopsara 5 tigrakia.3 gurami,2 moli ,5 klooun kai 2 gleiftes...θπερωολικα πολλα θα μου πειτε αλλα ...απο κει που τα πηρα μου λεει ολα οκ!!!τι να πω...το θεμα ειναι οτι ολα καλα πηγαιναν ενα μηνα τωρα αλλα εχθες το πρωι ειδα οτι ελειπε ενασ silver shark απο τουσ 2 και αγορασα εναν καινουργιο για να χει παρεα ο αλλοσ επειδη τον εβλεπα ανησυχο.και πρι λιγο ειδα οτι ηταν στην επιφανεια του νερου νεκροσ και ελλειπαν και τα 2 ματια του...μα τι συμβαινει ξαφνικα ενω ολα ηταν μια χαρα ??αναρωτιεμαι μηπωσ φταιει η τροφη ??να τοθσ δινω περισσοτερο??μηπωσ δεν τα φτανει??δεν ξερω...αλλα στεναχωριεμαι ποθ τα χανω....να μη βαλω καινουργιο ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 19 Απριλίου 2012 #4 Share 19 Απριλίου 2012 (edited) ο κανονας ειναι ελληνικα γραμματα....παντως οπως σου ειπα στο τσατ,εχεις υπερπλυθησμο που ισοδυναμει αμμωνια,νιτρικα που δεν κανουν καλο στα ψαρια σου....οι pangasius και oi silver shark κακως πωλιουνται διοτι δεν ειναι για ενυδρεια και δες εδω http://www.aquazone....23 και http://www.aquazone....16 ....και τα δολλαρια γινονται πολυ μεγαλα...αν καταλαβα καλα το εχεις το ενυδρειο για ενα μηνα αρα κινδυνευουν τα γατοψαρα και οι πλεκο λογω αστρωτου βυθου!με ποια διαδικασια εκανες το στρωσιμο του ενδυρειο σου???το πιο σημαντικο απ'ολα...εγω λεω να κατσεις να διαβασεις ολο το απογευμα σχετικα με τα ενυδρεια και τα ψαρια,να δεις τα ενυδρεια μελων και να διαμορφωσεις το ενυδρειο σωστα και χωρις λαθος..και απο αυριο αντιδρας αναλογα. μην ανυσηχεις δεν εισαι η μονη που εκανες λαθη...φιλικα Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2012 - Giannakis27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annoulini23-2 19 Απριλίου 2012 Author #5 Share 19 Απριλίου 2012 σε ευχαριστς πολυ να σαι καλα ...να σου πω...το ενυδρειο το εχω κοντα τρεισ μηνεσ και μου το χαρισαν στην ουσια ..αρα ειναι στρωμενο δε νομιζεισ?μου το χαρισαν με ολα τα διακοσμητικα οποτε τα εβρασα ολα και πετρεσ και ψηφιδα ολα και τα τοποθετησα .εβαλα σε λειτουργεια το ενυδρειο και μετα απο καμια ωδομαδα ενς εκανα μετρησεισ στο νερο να ειναι οκ αρχισα και εβαζα ψαρια....φαντασου εφτασα στα 15 και μου ψοφησαν ολα και εμειναν μονο τα μολι και τα γκουραμι..και συνεχισα να βαζω και εφτασα στα 30 κοντα αλλα θα ακουσω τισ συμβουλεσ σου και θα το δω πιο ζεστα το θεμα ...και παλι σε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts