niknik 8 Δεκεμβρίου 2013 #726 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Εχει δικιο Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #727 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 ως γνωστον δεν το εχω με φωτος.επειδη ομως εχω συνηθισει να ρεζιλευομαι σε αυτον τον τομεα,ειδου 1 απο το κινητο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Δεκεμβρίου 2013 #728 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία πράματα....!Φτου φτου φιλαράκι είναι πανέμορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #729 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 θενκς,αλλα αρχισε να μου φαινεται πολυ μπουκωμενο.ισως κανω μερικες αλλαγουλες κατα ανοιξη μερια.θα δουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2013 #730 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Τραβα πριζες χαλια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Δεκεμβρίου 2013 #731 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 θενκς,αλλα αρχισε να μου φαινεται πολυ μπουκωμενο.ισως κανω μερικες αλλαγουλες κατα ανοιξη μερια.θα δουμε.Προσφέρομαι να πάρω ότι δεν σου κάνει!Αυτές τις ρίκο εκεί κάτω ρε φίλε σαν πολλές δεν έχουν γίνει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2013 #732 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Δεκεμβρίου 2013 Author #733 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 οταν βγαλω μαγκες,γιατι οχι?αν δεν εχω δωσει σε τοσους φιλους ολους αυτους μηνες.να στειλω και σε σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Δεκεμβρίου 2013 #734 Share 8 Δεκεμβρίου 2013 οταν βγαλω μαγκες,γιατι οχι?αν δεν εχω δωσει σε τοσους φιλους ολους αυτους μηνες.να στειλω και σε σας.Πασά μου εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #735 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 (edited) PUNKS NO DEAD..... Έγινε επεξεργασία 21 Δεκεμβρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Δεκεμβρίου 2013 #736 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Ομορφίες ομορφιές!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Δεκεμβρίου 2013 #737 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Πολυυυυυ καλη φωτο κωστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 #738 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Kωστα πενεμορφο αλλα μονο μια φωτογραφια ρε συ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #739 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Kωστα πενεμορφο αλλα μονο μια φωτογραφια ρε συ? και αυτην δεν την εχω βγαλει εγω λυκ......εξαλλου ειμαι μακραν χειροτερος φωτογραφος ακομη και απο σενα.χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 #740 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 και αυτην δεν την εχω βγαλει εγω λυκ......εξαλλου ειμαι μακραν χειροτερος φωτογραφος ακομη και απο σενα.χεχε εισαι θεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιανουαρίου 2014 Author #741 Share 12 Ιανουαρίου 2014 ενα update.... τα πραγματα μαλλον δεν ειναι πολυ καλα τελευταια... εμφανιση επιθετικη απο κυανο σε περιεργα σημεια σε βραχο,στους σωληνες επιστροφης κλπ.εχω καιρο να μετρησω φωσφορικα και μηνες να μπει αντιφωσφορο σε λειτουργια...για να δουμε. εχω χιλιαδες πλεον αστερινες..!!! αποκρουστικο η αληθεια το θεαμα.αριστερο και πισω τζαμι,δεν ξερω αν το ενυδρειο εχει τζαμια η κολλησαμε αστερινες μαζι με τζαμια...!! εδω νομιζω οι θηρευτες τους ερχονται σπανια ελλαδα η κατι τετοιο θυμαμαι καπου που ειχα διαβασει εδω μεσα. αυτα τα ολιγα.χρονος ανυπαρκτος και σχεδον με το ζορι κανω ακομη και την αλλαγη νερου. οτι πει ο καλος θεουλης δηλαδη πλεον στο χομπι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιανουαρίου 2014 #742 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Βαλε μια αρλεκινο γαριδα να καθαρισεις φερνει το aquario τηλ τους,Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 12 Ιανουαρίου 2014 #743 Share 12 Ιανουαρίου 2014 Βαλε μια αρλεκινο γαριδα να καθαρισεις φερνει το aquario τηλ τους,Κωστα. +1000 κώστα και το κυανό θα κάνει τον κύκλο του και θα πάει από εκεί που ήρθε!!Πάρε αρλεκίνο γρήγορα!Ε ρε θρεφτάρι θα γίνει η γαρίδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιανουαρίου 2014 Author #744 Share 12 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω πολυ μαγκες.θα το φροντισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 12 Ιανουαρίου 2014 #745 Share 12 Ιανουαρίου 2014 να σου στειλω τη ξαδελφη μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιανουαρίου 2014 Author #746 Share 12 Ιανουαρίου 2014 αστεριες τρωει..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 12 Ιανουαρίου 2014 #747 Share 12 Ιανουαρίου 2014 δε συνεχιζω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 12 Ιανουαρίου 2014 #748 Share 12 Ιανουαρίου 2014 αστεριες τρωει..?? Οτι τον τρωει...τον αστερια,τον τρωει... :lmao: ΥΓ Κωστα παρτο λιγο βακτηριακα το θεμα σου αν δεν βαζεις αντιφωσφορο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιανουαρίου 2014 #749 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Κωστα μακαρι να πανε ολα καλα! Το θεμα ειναι πως αν δεν βαλεις και εσυ λιγο το χερι σου δεν μπορει να κανει και πολλα ο θεος απο μονος του βρε! Συν αθηνα και χειρα κινει,που λενε και στο χωριο μου Ξερω τρεχεις με τη δουλεια,αλλα αν αφιερωνεις το πολυ 2 ωριτσες συνολικα την εβδομαδα(και πολυ λεω) θα ξαναζησει τις παλιες του δοξες ο υφαλος σου! Κανε καμια αλλαγη νερου,κανε καμια μετρηση να δεις τι γινεται. Τον αρλεκινο-ους,οπως σου λενε τα παιδια,να τον βαλεις! Θα του-ς παρει λιγο καιρο αλλα θα στις μειωσουν πολυ! Ειναι και πανεμορφο ζωντανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Φεβρουαρίου 2014 Author #750 Share 16 Φεβρουαρίου 2014 ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ... η εξελιξη του ενυδρειου δυστυχως παει προς το χειροτερο.ελλειψη χρονου,κλπ οδηγησε το συγκεκριμενο ενυδρειο στο τελος του,η να πω καλυτερα στην αρχη ενος νεου σχεδιασμου στο υπαρχων ενυδρειο. ευτυχως το καλο παρεακι εδω πανω και οι καλοι μου φιλοι ειναι διπλα. θα δρομολογηθουνε λοιπον αμεσσες εξελιξεις. οτι κοραλια εχουν μεινει θα πανε σε καλα χερια για λιγο,διαστημα οπως και τα ψαρια. θα ξαναμελετηθει το ολο θεμα,δοξα το θεο,απο εξοπλισμο ειμαι τουμπανο,και η γυαλα μου ειναι μια χαρα. θα φτιαχθει εντελως διαφορετικο ακουασκειπινγκ,και θα ασχοληθω απο την αρχη αποκλειστικα με σκληρα κοραλια και με μοναδικη εξαιρεση την μεγαλη εφυλια-το σπιτι των κλοουν μου. αν πανε ολα καλα ισως θα ειμαι ετοιμος να δειξω την εξελιξη της γυαλας μου λιγο πριν το πασχα.. ευχαριστω ολους οσους κατα καιρους με εχουν στηριξει ψυχολογικα και οχι μονο για να μην σταματησω το πανεμορφο χομπι μας. to be continued.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος