Jump to content

Klaz Light Reef

klaz

Recommended Posts

καθε εμποδιο για καλο....σωστος ο αλεξανδρος.

τωρα εχω απλετο χωρο στο αριστερο μου νησι....χωρο για νεα κοραλια.χεχεχε

καλησπερα και απο εμενα ... ευχομαι να μην υπαρξουν αλλες φασαριες...και εγω ειμαι σιγουρος παντως οτι θα δουλεψει αψογα απο εδω και περα .... εαν επιτρεπεται τι σκεφτεσαι να βαλεις στον κενο χωρο ?? :)

Έγινε επεξεργασία - giannisss

Μην μασας κωτσαρι ουκ ολιγες φορες χασαμε ολοι μας απο καποιο"ζωντανο".........στασου στο υψος σου.....και θα το ξανα κανεις ποιο τουμπανο.......ευχομαι να ειναι το τελευταιο κακο που σε βρηκε!!!Υ.Γ δεν εχω ρε φιλε να φραγκαρω................ πολυ ευχαρίστως να σε εδινα!!!!Εχεις ολα τα υπολοιπα παιδια......που θα βοηθησουν ειμαι σιγουρος!!

• 4 weeks later...

update.....

ta frags που αρπαξανε οτι και να γινει,οτι και να κανω(κοψιματα,φραγκαρισματα,κολλησεις κλπ) δεν επανερχονται και πανε να βρουνε τον δημιουργο τους.σε ολα τα αλλα δεν εχει αλλαξει κατι ακολουθειται ευλαβικα η ρουτινα μου.

σημερα επιτελους παρελαβα και τον κοντρολλερ αναβαθμισης σε εκο, για την μια βορτεκ που μου ελλειπε, και αν και την αλλαξα πολυ ευκολα...στο σεταρισμα ομως......, οσο και αν προσπαθησα,ουτε update μεταξυ των αντλιων μπορεσα να κανω,αλλα ουτε και να τις σεταρω σε master-slave...δυστυχως.δεν το εχω τι να κανουμε...χεχε.

γενικα το τελευταιο διαστημα δεν ασχολουμαι με την γυαλα ουτε εχω το χρονο να ειμαι απο πανω της.

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να απεχω για καποιους μηνες απο το φορουμ και τα κοινα,δεν εχω πλεον και την ορεξη που ειχα για το χομπι( ναι,δυστυχως αυτο φαινεται κιολας και δεν το κρυβω),και αισθανομαι κουρασμενος και ισως και κορεσμενος.

Μωρέ εσύ να είσαι καλά και όλα θα γίνουν όπως τα ονειρεύεσαι...μήπως πρέπει να ανεβάσεις λίγο τις στροφές στις αντλίες σου?με πολύ καλή κυκλοφορία σταματάνε οι νεκρώσεις.

Μωρέ εσύ να είσαι καλά και όλα θα γίνουν όπως τα ονειρεύεσαι...μήπως πρέπει να ανεβάσεις λίγο τις στροφές στις αντλίες σου?με πολύ καλή κυκλοφορία σταματάνε οι νεκρώσεις.

Αυτό είναι αλήθεια... από τότε που έβαλα και μια δεύτερη 10ρα δεν συνεχίζονται οι νεκρώσεις !!!

Κώστα πάρε θάρρος ρε συ! Θα το ξαναδείς όπως το θες! όλα έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους.

Το θέμα είναι να μην το βάλεις κάτω. Είναι ένα χόμπυ που σε θέλει δυνατό. Σκέψου ότι για να το φτάσεις στο σημείο που το έφτασες αφιέρωσες τόσο χρόνο και ενεργητηκότητα. Δεν μπορούν κάποιες νεκρώσεις να σε κάνουν αν τα παρατήσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέρθεις δριμύτερος!

γρηγορη φιλε χαιρομαι που επιτελους εργαζομαι μετα απο τοσους μηνες απραξιας.ολη μου η ενεργεια βρισκεται εκει.το χομπι εχει αρχισει να με κουραζει εδω και λιγους μηνες.και δεν ειναι το μονο.

τα τελευταια 2 χρονια απραξιας σε συνδιασμο με τις απειρες ωρες στο ιντερνετ(και κατα κυριο λογο εδω μεσα στο σπιτι μου), εφεραν σε ασχημη κατασταση την υγεια μου και το ζαχαρο που εχω.τα χαπια πολλα καθημερινα και τα πινω σαν καραμελες.αυτο ομως δεν μπορει να συνεχισει ααλο σε τετοιο βαθμο.

οπως ισως ορισμενοι να εχετε αντιληφθει εχω ηδη μειωσει τα γραπτα μου και θα μειωθουν ακομη περισσοτερο και οσο καλοκαιριαζει θα αφιερωνω τον οποιο ελευθερο χρονο εχω εξω στη φυση σε ατελειωτους περιπατους και λιγο ποδηλατακι που θα ηθελα να κανω.

η ζωη ομως επειδη κυκλους κανει σε μονιμη βαση,ειμαι σιγουρος πως καποια στιγμη θα ξαναβρω την ορεξη και για το χομπι και για το ΑΖ που τοσα χρονια υπηρετω με ολη μου την αγαπη.

ΥΓ.τη συμβουλη με την αυξηση κυκλοφοριας θα την κανω αμεσως.θα εκτιμουσα ιδιαιτερως καποια στιγμη οποιος απο το τρελλο παρεακι μπορει να με βοηθησει στο σεταρισμα των βορτεκ να περασει για μια φραπα.

φιλια σε ολους.

για μένα χτυπάει η καμπάνα?

για μένα χτυπάει η καμπάνα?

εσενα σε κουβαλησα και για πολυ σοβαροτερα ζητηματα....χεχε

σαφως και εισαι υποψηφιος,αλλα σεβομαι τα γεραματα.. γιαυτο και δεν εκανα ονομαστικη αναζητηση.

η γρια κότα έχει όμως το ζουμί !!!

Υγεία πάνω από όλα , εύχομαι καλή συνέχεια !

γρια κοτα ετοιμασου αν μπορεις και εσυ κατα το σαββατο πρωι να περασω να σε παρω για καφε.

ΥΓ.ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας.Ανταποδιδω. :bigemo_harabe_net-145:

Εγώ δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη γιατί μετά από τόσα χρόνια ένα διάλειμμα ίσως και να επιβάλετε! Σε περιμένω όμως πίσω πιο ανανεωμένο και γεμάτο ζωντάνια!

Εγώ δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη γιατί μετά από τόσα χρόνια ένα διάλειμμα ίσως και να επιβάλετε! Σε περιμένω όμως πίσω πιο ανανεωμένο και γεμάτο ζωντάνια!

:bigemo_harabe_net-145::bigemo_harabe_net-145::bigemo_harabe_net-146:

Αύριο έλεγα να πάω για καφέ στον Αιολο. Αλλα αν σε βολεύει και σένα τον περνώ να έρθουμε για καφέ στα όροι στα βουνά.

Αύριο έλεγα να πάω για καφέ στον Αιολο. Αλλα αν σε βολεύει και σένα τον περνώ να έρθουμε για καφέ στα όροι στα βουνά.

μμμμμ......εννοειται!!!! αυτο και αν ειναι χαρουμενο γεγονος!!!φανταζομαι μιλαμε για απογευμα...?τοντορε με σκλαβωνεις ρε φιλε....και παρεακι τρελλο μαζι με την γρια κοτα παραμασχαλα.ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Δανεικά είναι αυτα. Και γω δεν ξεχνώ φίλε μου. Το πως φύγαμε όλοι απο εκει μια νύχτα.

Απογευματακι ναι, θα σε πάρω τηλ να σε πω αύριο.

ευχαριστω θοδωρε μου.ηδη οι βορτεκ αρχισανε να τρεμουν απο ριγη συγκινησεως...

Τον νεο και ωραιο το θελετε στην παρεα??

Θωδορη παρε και τον ντοσιε μαζι σου....

Κωστα... δεν εχω να πω τπτ φιλε.. κανε οτι νομιζεις καλυτερο για σενα!

ελα βρε γιαννη μου,θα χαρω να σε δω ρε φιλε και απο κοντα.

ελα να βγαλεις και καμμια φωτο,και να εκτυπωσω και καμμια κοντινη εχρωμη φωτο ψαριου στον εκτυπωτη .....γιατι απο κοραλια....νεκρωσεις..εχω γμτ.

Κώστα, στην πίσω πλευρά ο EcoSmart Driver γράφει κάπου ημερομηνία κατασκευής και αυτό υποδηλώνει ότι η πιο καινούργια έχει και το νεότερο λογισμικό εγκατεστημένο, ειδικά αν η διαφορά ημερομηνίας είναι μεγάλη μεταξύ τους.

Αν έχει μια διαφορά 2-3 μηνών, το πιθανότερο είναι να έχουν το ίδιο λογισμικό. Οι δικές μου έχουν έχουν η μία Σεπτέμβριο 2012 και η άλλη Δεκέμβριο 2012, οπότε όταν πήγα να κάνω αναβάθμιση δεν γινότανε γιατί απλά (πιθανών) είχαν το ίδιο.

Δες οι δικές σου τι ημερομηνία έχουν, και αν είναι νεότερες από τις δικές μας (Αίολου / Θοδωρή), να τις έχουμε μαζί μας να τις αναβαθμίσουμε και εμείς..... του Θοδωρή θα θέλουν σίγουρα, τις έχει καιρό.

ααα να φέρω και ψαλίδι να σε αποτελειώσω? :bigemo_harabe_net-82:

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...