Jump to content

Klaz Light Reef

klaz

Recommended Posts

μη κοροιδευεις ρε......αυτο το τελευταιο τι ειναι...?

αλλη δεν βγαζω.οταν ερθει η ωρα θα βγαλουν οι ειδικοι.....οχι τιποτε αλλα να γουσταρω και εγω ο ιδιος.

post-203-0-79030100-1355670186_thumb.jpg

Πλάκα μας κανείς έτσι....???

Άλλαξε τον τίτλο... κάντο klaz heavy stock reef...

Μωρέ κατσε να ακονισω το φραγκοψαλιδο...

Μια χαρά...μέχρι το καλοκαίρι σε βλέπω να έχεις δασάκι Κώστα!Απορώ γιατί την ψάχνεις με τις αλλαγές στον φωτισμό...αφού τρένο πάνε όλα...

Μια χαρά...μέχρι το καλοκαίρι σε βλέπω να έχεις δασάκι Κώστα!Απορώ γιατί την ψάχνεις με τις αλλαγές στον φωτισμό...αφού τρένο πάνε όλα...

Καλά σε λέει.. κάντο δωρεά σε μένα... χαχαχα

με το φως καθαρα απο θεμα οικονομιας.αυτο με εκανε να το ψαξω,αλλιως ειμαι πολυ ικανοποιημενος.απο φωτισμο δεν υπαρχει κοραλλι που να μην μπορω να κρατησω.

ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα οπως βλεπετε οι φωτος ειναι αθλιες.δεν το εχω,τι να κανω?

Κωστα κανει κατι που ειλικρινα και να θελω δεν μπορω να το πετυχω ρε φιλε !!!!!

Μηπως εκανε κανα σεισμο οταν εβγαζες φωτογραφιες ?

Ειχες κανα πονο στο στομαχι ?

κατι που να δικαιολογει τετοιο κουνημα ? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

γιωργο,ειμαι οπως οι αρχαριοι στην οδηγηση.ξερεις,που κανουν εκεινα τα αποτομα στην εκκινηση που κανενας αργοτερα δεν μπορει να το κανει....χεχεχε

ρε σα δεν ντρεπεστε ολοι .. :bigemo_harabe_net-145: :bigemo_harabe_net-145: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Ωραίο είναι!

Οι φωτογραφίες,ωραιότερες!!! :P :P

να και ενας ανθρωπος που γνωριζει απο ''τεχνη'' :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Πολύ ωραίος το ενυδρείο σου! Φίλε Κώστα ίσος να είναι ρίσκο να αλλάξεις φωτισμό παίζει πολύ σοβαρά το σενάριο τα πάρεις όλα τα sps στο χαίρι!

Η μαγκια ειναι να βλεπεις και πισω απο την θολουρα :P .Οι πεταλουδες ειναι ολα τα λεφτα :) .Καποιο πουλακι μου ειπε πως το συστημα διαθετει κατακιτρινη ακρο.....ισχυει? :wub: Οχι τιποτα αλλα για να δοκιμασεις και το ψαλιδι σου :rolleyes:

ισχυουν ολα.οταν βεβαια ερθει και η καταλληλη ωρα.

ΥΓ.το πουλακι εχει πτυχιο ιατρικης ναουμ..?χεχεχε

Φίλε Κώστα οι φωτό μπορεί να είναι κουνημένες αλλά εγώ βλέπω ένα πανέμορφο reef, μπράβο σου!!

Και εσύ ρε Klaz δεν μαθαίνεις να βγάζεις φώτο!!

Να μας βάλεις και τα γυαλιά!!

ρε κλαζ εισαι παντα χαμηλων τονων και δεν ομολογω οτι δεν περιμενα ενα τοσο ομορφο ενυδρειο!!!! μπραβο ρε φιλε!!! :)

υ.γ.: (να ενημερωσω οτι διαθετω οραση ala legolas απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιών) :hysterical: :hysterical: :hysterical:

legolas_ojos_frente02.jpg

Έγινε επεξεργασία - adlib

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...