klaz 27 Νοεμβρίου 2012 Author #276 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ηρθε σημερα και το diy vortech battery backup by warhawκ και κουμπωσαν πανω του οι 40αρες μου... αψογη κατασκευη,που και η ecotech marine θα ζηλευε.... ευχαριστω και δημοσια γιαννη μου.το καλο πρεπει παντα να λεγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 27 Νοεμβρίου 2012 #277 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Αντε βρε μεγειά σου. Είπες όμως ΟΙ 40αρες σου δηλ. Ηρθε και η δεύτερη. Αντε ποτέ θα μας καλεσεις. Μη φοβάσαι δεν θα φέρω το φρανγκιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 Author #278 Share 27 Νοεμβρίου 2012 τοντορα,θα σας καλεσω οταν μου ερθει ο ντραιβερ της μιας βορτεκ.(η μια ειναι η παλια ειναι μεν ασυρματη,αλλα οχι η εκοσμαρτ).οταν ερθει και αλλαξω τον ντραιβερ,τοτε θα ερθετε βολτιτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 27 Νοεμβρίου 2012 #279 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα φέρω όμως.. κάτι έχει πάρει το μάτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 Author #280 Share 27 Νοεμβρίου 2012 να στο φυσηξω ρε να φυγει...κανα σκουπιδακι θα ειναι.... χεχεχεχεχεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 27 Νοεμβρίου 2012 #281 Share 27 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα πήρα κ γω ένα ωραίο φραγκοψαλιδο... Γλυκό χωρίς... ξες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 27 Νοεμβρίου 2012 #282 Share 27 Νοεμβρίου 2012 driver τι driver εδώ είναι και ο grigoros και εγώ, driver είμαστε!!!! δεν σου κάνουμε εμείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 Author #283 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ολα θα γινουν.μολις ειμαι ετοιμος και δωθει και το πρασινο φως για σπανακοπιτες-πρασοπιτες και μπυρες,τοτε θα σκασετε μυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 27 Νοεμβρίου 2012 #284 Share 27 Νοεμβρίου 2012 ολα θα γινουν.μολις ειμαι ετοιμος και δωθει και το πρασινο φως για σπανακοπιτες-πρασοπιτες και μπυρες,τοτε θα σκασετε μυτη. Τωρα μιλας σωστα...Το εργαλειο ειναι γυαλισμενο να ξερεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Νοεμβρίου 2012 Author #285 Share 27 Νοεμβρίου 2012 οπως παλια στην αγρια δυση,μονο εγω ο σεριφης οπλοφορω εδω.οποτε οτι οπλο κουβαλατε θα μεινει εκτος σπιτιου μου......χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #286 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 σημερα παρελαβα τα πρωτα μου εργαλεια για το μελλον.......μοσχοβολανε αμερικα. dexter morgan? ποιος ειναι αυτος? τρεμετε serial killers,......εξοπλιζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Δεκεμβρίου 2012 #287 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Ένα δόντι χαλασμένο που έχω μπορείς να του ρίξεις μια ματιά….χαχαχαχ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #288 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Ένα δόντι χαλασμένο που έχω μπορείς να του ρίξεις μια ματιά….χαχαχαχ.. χεχε.οχι αυτο ειναι δουλεια του λαρρυ.εγω μπορω να εξαφανιζω κακους χομπιστες απο προσωπου γης.αρα νικολα,εσυ δεν κινδυνευεις...χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Δεκεμβρίου 2012 #289 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ εύχομαι πάντως να τα χρησιμοποιήσεις σύντομα, δώσε μοσχεύματα στο λαό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #290 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αισιως εφτασα τα 92 μλ σοδας ημερησιως στην light balling μεθοδο που δουλευω και αντικατεστησα το 5 λιτρο με 15λιτρο μπετονι για το κεχα..το χομπι απαιτει μπρατσα μερικες φορες. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #291 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αισιως εφτασα τα 92 μλ σοδας ημερησιως στην light balling μεθοδο που δουλευω και αντικατεστησα το 5 λιτρο με 15λιτρο μπετονι για το κεχα..το χομπι απαιτει μπρατσα μερικες φορες. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #292 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αισιως εφτασα τα 92 μλ σοδας ημερησιως στην light balling μεθοδο που δουλευω και αντικατεστησα το 5 λιτρο με 15λιτρο μπετονι για το κεχα..το χομπι απαιτει μπρατσα μερικες φορες. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #293 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 ΚΑταραμενα ιντερνετικα κολληματα Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Δεκεμβρίου 2012 #294 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Άστα αυτά κ πες ότι το κάνεις για να ανεβάσεις το postcount σου... χεχεχε... Βάλε καμία φωτο μωρεεεεε!!! Έχω βαρεθεί να βλέπω νερό με βράχια!!! Άιντε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #295 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 οχι ρε.ειμαστε στην ιδια πολη.να ερθεις να πιεις καφε και να το δεις απο κοντα.φωτος δεν βαζω.χχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Δεκεμβρίου 2012 #296 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αν σου πετάει το σκίμερ τα μισά χημικά έξω τι να το κάνεις...άντε στρώσου σωληνάκια έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #297 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Αν σου πετάει το σκίμερ τα μισά χημικά έξω τι να το κάνεις...άντε στρώσου σωληνάκια έχεις... εσυ επιμενεις οτι παιζει τοσο σημαντικο ρολο αυτο?πωπω....δεν κρυβω πως βαριεμαι να αλλαζω δρομολογια στα σωληνακια......χμμφμφφφφφμρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Δεκεμβρίου 2012 #298 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 10 λεπτά δουλειά είναι....αν διαβάσεις αναλυτικά τι είναι ο αφρός που βγάζει ένα σκίμμερ θα καταλάβεις που είναι το λάθος Κώστα... Το μεγαλύτερο ποσοστό απο τα φρέσκο διαλυμένα χημικά σου το πετάει έξω... Δεν είναι λίγοι όσοι προτιμούν ξύστρες άλγης αντί για σκίμμερ για αυτό το λόγο. Το καλύτερο άρθρο πάνω στο θέμα το έχω διαβάσει εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Δεκεμβρίου 2012 #299 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να παίζει και μια βάση για σωληνάκια στο μπαλκόνι...θα στην μοντάρω και θα σε φτιάξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #300 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 (edited) θενκς ντοκ.μην κουραζεσαι.παω να το φτιαξω ευθυς αμεσως.. δες παραπανω τη φωτο απο τα εργαλεια που πηρα και πες μου την γνωμη σου. ΥΓ.το αρθρο το εχω ηδη διαβασει,το γνωριζω,αλλα δεν περιμενα να μου επηρεαζει τοσο αμεσα τη χρηση των χημικων το σκιμμερ...... Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος