gregog7 11 Ιανουαρίου 2013 #501 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Κάποιο σοβαρό κοράλι φραγκάρατε τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #502 Share 11 Ιανουαρίου 2013 χεχεχε,σχεδον 30 κιλα κρυφτηκαν εε...?σε καλο δρομο βαδιζω τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #503 Share 11 Ιανουαρίου 2013 σημερα ηταν της σεριατοπορας το κιγκλιδωμα. τα υπολοιπα βρε γρηγορη,μωρακια ειναι ακομα.35 περιπου διαφορετικα ειδη sps που μεγαλωνουν στους δικους τους αργους ρυθμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Ιανουαρίου 2013 #504 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ντεν εννοώ sps καρντια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #505 Share 11 Ιανουαρίου 2013 χεχε.ειδες τι εχω παιντι μου. το μοναδικο που φραγγαραμε εκτος των γνωστων ηταν ενα τεμαχιο ρικορδεας γιγας σε καφε αποχρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 11 Ιανουαρίου 2013 #506 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ηθελα να ξερα τι το θέλετε μπαόκια πράμα χορταράκι από τσου-λου ματσάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #507 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ηθελα να ξερα τι το θέλετε μπαόκια πράμα χορταράκι από τσου-λου ματσάκι; το μυριζουμε για του χρονου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 11 Ιανουαρίου 2013 #508 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Απίστευτο είναι το ενυδρείο αλλά πιο πολύ "ζηλεύω" την παρέα που κάνετε ! Να έχεις υγεία Κώστα να το χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 11 Ιανουαρίου 2013 #509 Share 11 Ιανουαρίου 2013 να ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου τον giovanni για τις απιστευτες φωτογραφιες του και ολη τη βοηθεια ,τον αγαπητο μου γιατρο alexpsycho για τα τεχνικα θεματασ και το πολυ σταθερο χερι που η αληθεια ειναι πως για πρωτη φορα το δικο μου ετρεμε πολυ,τον φιλο θοδωρο bababrillios με τα αυτοσχεδια πλαγκς που χωρις αυτα θα κοιτιομασταν,και βεβαια τον αγαπημενο μου μεντορα τον σταυρο(vrillo) ππου χωρις αυτον θα τα εβλεπα ολα αυτα αλλου,οχι στο δικο μου χωρο. σας ευχαριστω πολυ ολους καλοι μου φιλοι. Kωστα ουτε εντορας ειμαι ουτε τιποτα .... απλος χομπιστας που προσπαθει να βοηθησει καποιους χομπιστες να χαμογελασει το χειλακι τους και να μην τα παρατησουν ......( γιατι εχουν ειπωθει πολλες μπουρδες τα τελευταια χρονια και πολλοι εχουν παθει ανεπανορθωτες ζημιες) Οσο για τα φραγκακια ....... ετσι θα επρεπε να ημασταν ολοι μας σε αυτο το χομπι Υ.Γ. το ενυδρειο σου καθε μερα γινεται και ποιο ομορφο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 11 Ιανουαρίου 2013 #510 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Kαλά παιρνάτε εσείς εκεί πάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Ιανουαρίου 2013 #511 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Ήτανε πολύ καλά εχθές.. Το ενυδρείο του Κώστα είναι γεμάτο ζωή ! Sent from GiovaTalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 11 Ιανουαρίου 2013 #512 Share 11 Ιανουαρίου 2013 (edited) Μπράβο Κώστα. Απλά καταπληκτικό. Σε χρωμα, σε στησιμο, σε συνδιασμο ψαριων,,,,όλα πολύ ωραια. Φαινεται το μερακι και ο ανθρωπος που αγαπαει πραγματικα αυτο που κανει. Αντε να δουμε ποτε θα γινει και το δικο μας το ενυδρειο ετσι.... . Τα υπολοιπα απο κοντα με τον καφε....... Υ.Σ Καμια κοντινη φωτο απο το ΑΤΙ εχουμε? γιατι εχω βγαλει τα ματια μου στην πρωτη φωτο μπας και καταλαβω πως το δουλευεις......χεχεχεχε... Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2013 - ttarkin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Ιανουαρίου 2013 #513 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Έχουμε έχουμε.. το απόγευμα αν θες την ανεβάζω.. Sent from GiovaTalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2013 #514 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Ενα ωριμο ενυδρειο γεματο χρωμα και ζωη. Να το χαιρεσαι Κωστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Ιανουαρίου 2013 #515 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Και αψογες οι φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudds 11 Ιανουαρίου 2013 #516 Share 11 Ιανουαρίου 2013 είσ'ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 11 Ιανουαρίου 2013 #517 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Ωραιο! Πολυ ωραιο! Χρωμα?! Ζωη?! Αλλα τις αχρηστευεις τετοιες φωτογραφιες αν δεν τις ανεβαζεις fullsize... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Ιανουαρίου 2013 #518 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Ωραιο! Πολυ ωραιο! Χρωμα?! Ζωη?! Αλλα τις αχρηστευεις τετοιες φωτογραφιες αν δεν τις ανεβαζεις fullsize... Το εχω παρατηρησει και εγω κατι πρεπει να παιζει με το photobucket το καινουριο.. Εγω εχω λογαριασμο στο beta και ανεβαινουν κανονικα.. Δεν ξερω γιατι γινετε αυτο.. Στο laptop μου φαινονται κανονικα σε φουλ μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 11 Ιανουαρίου 2013 #519 Share 11 Ιανουαρίου 2013 ειναι να φερω για τον θωμα.πες μου να ξερω αν θελεις και εσυ κυρ σταθη,''ειναι πολλα τα φραγκς αρη''...χεχεχεχε Ε... ειμαι και κιτρινος ομαδικα...Την κιτρινη ομως, δεν την ειδα σε φοτο... Μηπως να την εβλεπα απο κοντα,για να δω ποσο κιτρινη ειναι τελικα?Αχαχαχα :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #520 Share 11 Ιανουαρίου 2013 (edited) σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,ολους σας καλοι μου φιλοι. προλαβαμε ευτυχως με τη βοηθεια του γιαννη να ανεβασουμε μερικες σωστες(επιτελους) φωτος του ενυδρειου πριν αρχισει να ανεβαζει ο οδοντιατρος απο δυτικη μακεδονια και μεινουμε ολοι ξανα με το στομα ανοιχτο....χεχεε ΥΓ.σταθη,δεν ξερω το γιατι αλλα ο υπεριωνας δεν την δειχνει και τοοοοση κιτρινη.ο αλεξ απογοητευτηκε απο την μικρη κιτρινιλα και δεν πλησιασε το φραγκοψαλιδο προς τα εκει....(λες να την αφηνει να μεγαλωσει κι αλλο...??χεχε) Έγινε επεξεργασία 11 Ιανουαρίου 2013 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Ιανουαρίου 2013 #521 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Τώρα που λές για φραγκοψάλιδο φιλαράκι ξέχασα να σου πω την πιο σημαντική λεπτομέρεια... να το φέρεις την Κυριακή να σου δείξω ένα κόλπο. Τελικά η άκρο απο κίτρινη έγινε μοβ-πράσινη με τα LED...και μάλιστα την είχα... Τσίμπησα όμως ένα κομμάτι Turbinaria... κιτρινάκι-μόβ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #522 Share 11 Ιανουαρίου 2013 χμ...πρεπει να βαλω καμερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 11 Ιανουαρίου 2013 #523 Share 11 Ιανουαρίου 2013 χμ...πρεπει να βαλω καμερες... Αχ βρε Κωστα...Με το ενα χερι εκοβε και με το αλλο εκανε τα μαγικα του :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Ιανουαρίου 2013 #524 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Άστο δεν πιάνει τπτ πια Κώστα!! Sent from GiovaTalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 Author #525 Share 11 Ιανουαρίου 2013 πεστο ψεμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος