Jump to content

Klaz Light Reef

klaz

Recommended Posts

σας ευχαριστω ολους εσας τους συναδελφους για τα καλα σας λογια.

σταυρε το μεγαλυτερο μεριδιο ανηκει σε σενα φιλε.και παλι σ'ευχαριστω για ολα οσα εκανες σε ολους μας.και ειναι τοσο πολλα.

αυριο θα συνεχισουν οι εργασιες καθως οι σιδερενιες ΄΄κρεμαλες'' που ειχα και κρατουσαν το προηγουμενο φωτιστικο χρειαστηκαν νεες τρυπες για τον υπεριωνα καθως αυτος θελει 4 ντιζες αντι για 2 του προηγουμενου με αποτελεσμα το φωτιστικο να μην βρισκεται κρεμασμενο στο μεσο του ενυδρειου.αυριο ομως θα βρεθει εκει που πρεπει.

πωπω.ποτε δεν τελειωνουν τα μερεμετια στη θαλασσα.

αυριο θα συνεχισουν οι εργασιες καθως οι σιδερενιες ΄΄κρεμαλες'' που ειχα και κρατουσαν το προηγουμενο φωτιστικο χρειαστηκαν νεες τρυπες για τον υπεριωνα καθως αυτος θελει 4 ντιζες αντι για 2 του προηγουμενου με αποτελεσμα το φωτιστικο να μην βρισκεται κρεμασμενο στο μεσο του ενυδρειου.αυριο ομως θα βρεθει εκει που πρεπει.

πωπω.ποτε δεν τελειωνουν τα μερεμετια στη θαλασσα.

Τα μερεμετια στη θαλασσα δεν τελιωνουν ποτε!!!! :bigemo_harabe_net-146:

Κώστα, πως είναι το UV Moonlight?

Έλα ρε συ… έβγαλες φωτογραφίες του ενυδρείου???

Δεν μας έλεγες τόσο καιρό ότι δεν σε έφταναν τα φώτα του σπιτιού γιαυτο δεν έβγαζες…

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

δεν μπορω να το πω με λογια θα λογοκριθει, καθως περιεχει παααρα πολυ γενετικο βιολογικο υλικο.χχεχεχε(με την καλη εννοια ε?)

Έγινε επεξεργασία - klaz

Πρώτα πρώτα καλοριζικο το λεντακι και καλοδουλευτω, ελπίζω να σου δώσει παραπάνω πνοή στην reefara σου.

Και τώρα τα μπινελικια.

Μην σε ξανά ακούσω να λες δεν το εχω με τις φωτογραφίες.

Μην σε ξανά ακούσω να λες θέλω κι άλλη άκρο. (Αλλος έχει το όνομα κι άλλος την χάρη. )

Είναι δυνατόν να πεταγονται απο παντού άκρο, αλλα απο ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΜΕ!!!!

Με το μηχάνημα που έχεις στο υπόγειο, κοψε μου μερικά μοβ...... Αυτα τον πεντακοσίων.

Και φέρε πίσω την θυληκια μου καρδιναλινα, που μου κανες και ζευγάρι!!!!

Πρώτα πρώτα καλοριζικο το λεντακι και καλοδουλευτω, ελπίζω να σου δώσει παραπάνω πνοή στην reefara σου.αι λαβ γιου και πολλα ευχαριστω.

Και τώρα τα μπινελικια.

Μην σε ξανά ακούσω να λες δεν το εχω με τις φωτογραφίες.την πατησες....αφου δεν το εχω βρε.οι φωτος ειναι απο τα χερακια και το κινητου του αιολου.

Μην σε ξανά ακούσω να λες θέλω κι άλλη άκρο. (Αλλος έχει το όνομα κι άλλος την χάρη. )το εχω πει εε?δεν παω καλα οντως...χεχε

Είναι δυνατόν να πεταγονται απο παντού άκρο, αλλα απο ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΜΕ!!!!

Με το μηχάνημα που έχεις στο υπόγειο, κοψε μου μερικά μοβ...... Αυτα τον πεντακοσίων.αυτα καλα θα ηταν να ηταν αληθινα που λες....

Και φέρε πίσω την θυληκια μου καρδιναλινα, που μου κανες και ζευγάρι!!!!αυτα τα ζωα ειναι εντελως βλαμμενα ρε...τι ζευγαρι..αυτα πανε ξεχωριστα και μεμονωμενα...μακαρι να σμιξουν τα 2,και να παρεις τη θηλυκια που ψαχνεις.

Δες πιο κατουραει όρθιο και δώσε μου το άλλο. :-)))))))

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.

Καλή χρονιά να έχουμε όλοι Κώστα και να είμαστε τυχεροί και γεμάτοι υγεία φιλαράκι!

Καλή χρονιά Κώστα…

• 2 weeks later...

πριν το κουρεμα της σεβιλλης.....η μετα..?χεχε

πριν το κουρεμα της σεβιλλης.....η μετα..?χεχε

ωωωχ,σε ξούρισε κανονικά;;;α το παλιόπαιδο

αρκετες.

νομιζω πως ο γιαννης εξελισσεται σε δεινο φωτορεπορτερ.

το σημαντικοτερο βεβαια ειναι πως επιτελους δεν ειναι δικες μου οι φωτος,και θα δειτε τη γυαλα μου οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα και χωρις ριχτερ...χεχε.

το team της σημερινης βραδιας,δοκτωρ,γιαννης,τοντορας και εγω μετα της γυναικος...το μισο δηλ τρελλο τιμ της σαλονικα εν δραση.

Έγινε επεξεργασία - klaz

αρκετες.

νομιζω πως ο γιαννης εξελισσεται σε δεινο φωτορεπορτερ.

το σημαντικοτερο βεβαια ειναι πως επιτελους δεν ειναι δικες μου οι φωτος,και θα δειτε τη γυαλα μου οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα και χωρις ριχτερ...χεχε.

Την κιτρινη ακρο την εβγαλες καμια φωτο.

ΥΓ Να την προσεχεις αυτην,για να εχουμε :bigemo_harabe_net-145:

Κώστα είναι πολύ σούπερ με τον καινούργιο του φωτισμό!

Ανέβασε καμιά φωτογραφία για τον λαό γιατί τις έβαλες με τσιγγουνιά. :D

Εντάξει Κωστή καλο το reefaki σου αλλα σαν της Παγωνας τον καφέ και την κρεπα με κατικι δομοκου. … τι να λέμε!!! Δεν υπάρχει.

Πέρα απο την πλάκα ο Κωστής έχει ένα καταπληκτικό ενυδρειο και πολλη νυκοκοιρεμενο.

Δεν λέω αλλα, θα το δείτε σε αληθινές φωτό by Gio.

Και εχω να πω ότι θα είναι ο μόνος μέχρι τώρα που θα δώσει φραγκ, δεντράκια κανονικά.

Μου είπε φέρε αρκετά πλαγκ εχω πολλη πράγμα για φραγκαρισμα αλλα τα 25 πλαγκ δεν φτάσανε ούτε για ζητώ.

Αντε ρε Gio τελείωνε λέμε περιμένει ο κόσμος.

Θα κάνουμε κανά δυο σελίδες με spam μέχρι να τις δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...