Alexpsycho 14 Δεκεμβρίου 2012 #301 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 δεν μετράς και pH.... Δεν μου λές να σε ρωτήσω ρε Κώστα... Βλέπεις διαφορά στο ενυδρείο απο όταν έκοψες το κάπνισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Δεκεμβρίου 2012 #302 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το ρώτας αυτο Αλέξ επηρεάζεται το ενυδρείο από το κάπνισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #303 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 ναι,δεν βρωμαω πλεον τσιγαριλα......χαχαχχα για να σοβαρευτω και λιγο,οχι αλεξανδρε.δεν εχω δει κατι διαφορετικο,οπτικα τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Δεκεμβρίου 2012 #304 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 τωρα πλεον τα ψαρια δεν λαχανιαζουν στις απλωτες. Κωστα συγχαρητηρια για τη διακοπη του καπνισματος.αντε να περνουμε σειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Δεκεμβρίου 2012 #305 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το ρώτας αυτο Αλέξ επηρεάζεται το ενυδρείο από το κάπνισμα? Πως δεν παιζει ειδικα αν το σκιμερ το εχεις μεσα στο σπιτι τα ρουφαει ολα μεσα.Θελετε πετυχημενο ενυδρειο....?Κοψτε το καπνισμα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Δεκεμβρίου 2012 #306 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλά αν το εννοειται αυτο με το κάπνισμα δεν ξέρω τι να σας πω! Δηλαδή ο Σταύρος (vrilo) και άλλοι τόσοι reefαδες που καπνίζουν τώρα δεν έπρεπε να έχουν ενυδρείο! Μην τα μπλεκεται τόσο πολύ τα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #307 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παταω αργιλε. Πειραζει;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Δεκεμβρίου 2012 #308 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλά αν το εννοειται αυτο με το κάπνισμα δεν ξέρω τι να σας πω! Δηλαδή ο Σταύρος (vrilo) και άλλοι τόσοι reefαδες που καπνίζουν τώρα δεν έπρεπε να έχουν ενυδρείο! Μην τα μπλεκεται τόσο πολύ τα πράγματα! Εγω το εννοω.Σιγουρα το επιρεαζει ως ενα βαθμο η νικοτινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Δεκεμβρίου 2012 #309 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ο καπνός ανεβαίνει προς τα επάνω και δεύτερον όπως λέει και ο Στράτος θα ξεκινήσω και εγώ τον αργήλε για να πάει ακόμα ποιο καλά το ενυδρείο μου αφού πάει καλά με το απλό τσιγάρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #310 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 εξω ξερω,η ζεστη ανεβαινει προς τα πανω.ο καπνος παει παντου. τεσπα,το εκοψα,ελπιζω να κρατηθω για παντα ετσι γιατι αν και το ειχα για 2,5 χρονια κομμενο απο μιαχαζομαρα το ειχα ξαναξεκινησει.υποτιθεται αυτη τη φορα ειμαι υποψιασμενος και πιο σοφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 14 Δεκεμβρίου 2012 #311 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 εξω ξερω,η ζεστη ανεβαινει προς τα πανω.ο καπνος παει παντου.τεσπα,το εκοψα,ελπιζω να κρατηθω για παντα ετσι γιατι αν και το ειχα για 2,5 χρονια κομμενο απο μιαχαζομαρα το ειχα ξαναξεκινησει.υποτιθεται αυτη τη φορα ειμαι υποψιασμενος και πιο σοφος. Μην μασάς τπτ.. εγώ ήδη το έχω ξεχάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Δεκεμβρίου 2012 #312 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Ο καπνός ανεβαίνει προς τα επάνω και δεύτερον όπως λέει και ο Στράτος θα ξεκινήσω και εγώ τον αργήλε για να πάει ακόμα ποιο καλά το ενυδρείο μου αφού πάει καλά με το απλό τσιγάρο! Μανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #313 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Δεκεμβρίου 2012 #314 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο. Άνοιγμα για ανανέωση του αέρα στο δωμάτιο και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #315 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 ερωτησουλα. ειναι ας πουμε φυσιολογικο να εχω μονο μεσα στο σαμπ κυανο? επανω το ενυδρειο ειναι πεντακαθαρο και λουλουδι,ενω κατω αρχιζει να γινεται της...κοκκινιας. πιθανονολογω ισως της λαμπας οικονομιας(ζεστο φασμα) που καιει 15ωρο για την χαετο.και η χαετο παει τρενο. νο3=πλεον μη μετρησιμα..χεχεχε φωσφορικα=περιπου 0,8 red sea ειναι το τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #316 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 επισης γεννηθητω το θελημα σου αλεξ. οι χημειες απο το δοσομετρικες,πλεον δεν πεφτουν πριν το σκιμμερ αλλα μετα.... ας μου απαντησει καποιος στην παραπανω μου ερωτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 14 Δεκεμβρίου 2012 #317 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Είχες ένα θεματάκι εσύ με κυανο και πέρσι. Όσο μεγαλώνει κάτω καλά είναι και σίγουρα παίζει ρόλο η λάμπα σου.Θα την μαζέψεις όλη με ένα σωληνάκι σε κάποια φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #318 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 ναι πριν 1 χρονο,οντως ειχα θεμα. αρα προερχεται καθαρα το κυανο στο σαμπ απο τη λαμπα οικονομιας.η χαετο δεν εκμεταλλευτεται κατι απο την υπαρξη κυανο..? αυτην τη στιγμη και εδω και κανα 2μηνο δεν τρεχει κανενας ριακτορας.ουτε αντιφωσφορο,ουτε ανθρακας. οι μοναδικες ρουτινες ειναι,η εβδομαδιαια αλλαγη νερου,μετα προσθηκη λιγων βακτηριων και 1 φορα την εβδομαδα πολυ αργα τη νυκτα προσθηκη αμινοξεων στη στηλη νερου.τιποτις αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Δεκεμβρίου 2012 #319 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 ναι πριν 1 χρονο,οντως ειχα θεμα. αρα προερχεται καθαρα το κυανο στο σαμπ απο τη λαμπα οικονομιας.η χαετο δεν εκμεταλλευτεται κατι απο την υπαρξη κυανο..? αυτην τη στιγμη και εδω και κανα 2μηνο δεν τρεχει κανενας ριακτορας.ουτε αντιφωσφορο,ουτε ανθρακας. οι μοναδικες ρουτινες ειναι,η εβδομαδιαια αλλαγη νερου,μετα προσθηκη λιγων βακτηριων και 1 φορα την εβδομαδα πολυ αργα τη νυκτα προσθηκη αμινοξεων στη στηλη νερου.τιποτις αλλο. Φωσφορικα ποσο καιρο εχεις να μετρησεις?Τα βακτηρια με ποια πηγη ανθρακα τα ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #320 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 χρονο τουλαχιστον.... βακτηρια μην φανταστεις..με σταγονες παιζω σταθη.οχι δεν ριχνω απολυτως καμμια πηγη ανθρακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 14 Δεκεμβρίου 2012 #321 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 χρονο τουλαχιστον.... βακτηρια μην φανταστεις..με σταγονες παιζω σταθη.οχι δεν ριχνω απολυτως καμμια πηγη ανθρακα. Ναι αλλα με τα αμινοξεα εκτος του οτι ταιζεις τα κοραλια σου,προσθετεις ταυτοχρονα και φωσφορικα στο συστημα.Πρεπει να κανεις μετρηση για να δεις αν τελικα οι εβδομαδιαιες αλλαγες νερου που κανεις αρκουν για να σου κρατανε χαμηλα τα φωσφορικα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #322 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 σταθη οντως θελει προσοχη και μετρησεις,αν και στο main οπως προειπα ολα ειναι πεντακαθαρα και δουλευουν ρολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #323 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Πολυαγαπημενε μου φιλε Κωστα(μονο Παοκτζης να μην ησουν ) ποια αμινοξεα χρησιμοποιεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Δεκεμβρίου 2012 Author #324 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 λεπον, ελλεινα πολυλατρεμενε μου στρατο απο kz,σε red sea,και το τελευταιο διαστημα seachem reef plus μετα απο προτροπη του σταυρακα.ειλικρινα παντως μετρο συγκρισης δεν εχω γιατι τα 2 πρωτα που δουλευα τα εριχνα προφανως και λαθος ωρες....παντως για τα kz μπορω να πω πως μυριζαν σαν...χημεια ενω ηταν πανακριβα,ενω αυτα της red sea)αν και 2 μπουκαλια απο τα οποια επαιρνες και εφτιαχνες το μειγμα) δεν μου πολυαρεσαν γιατι μου εβαφαν κιτρινο το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2012 #325 Share 14 Δεκεμβρίου 2012 Τι ωρες τα εριχνες τοτε,και τι ωρα τα ριχνεις τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος