klaz 20 Νοεμβρίου 2012 Author #251 Share 20 Νοεμβρίου 2012 οκ.μολις τσιμπησω το update της βορτεκ,σφυριζω κλεφτικα.εκτος και αν καθυστερησει τοοοσο ωστε να τα συνδιασουμε ολα μαζι με τον υπεριωνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 21 Νοεμβρίου 2012 #252 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Ενα ένα θα τα κάνουμε. Με μια πίτα πας να την βγάλεις. Χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 21 Νοεμβρίου 2012 #253 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Βάλε κ ένα σ και κάντο πίτΣα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Νοεμβρίου 2012 #254 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω πότε θα φατε τις σπανακοπιτες ή πρασοπιτες , παντως σημερα το μεσημερι Κωστα θα φας φραγκοπιτα φτιαγμενη με τα χερακια μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 22 Νοεμβρίου 2012 #255 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω πότε θα φατε τις σπανακοπιτες ή πρασοπιτες , παντως σημερα το μεσημερι Κωστα θα φας φραγκοπιτα φτιαγμενη με τα χερακια μου...... Ααυτα είναι!!! Άντε να στήνουμε κ μεις να αρχίσει το πάρτυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 22 Νοεμβρίου 2012 #256 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω πότε θα φατε τις σπανακοπιτες ή πρασοπιτες , παντως σημερα το μεσημερι Κωστα θα φας φραγκοπιτα φτιαγμενη με τα χερακια μου...... Θέλω κι εγώ φραγκόπιτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2012 Author #257 Share 22 Νοεμβρίου 2012 φραγκοπιτα..εεε????μμμμμμμμμμμ...... πρεπει να παρω κολλα....χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Νοεμβρίου 2012 #258 Share 22 Νοεμβρίου 2012 φραγκοπιτα..εεε????μμμμμμμμμμμ...... πρεπει να παρω κολλα....χεχεχεχε αν σου καθεται βαρια να την στειλω σε αλλον................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2012 Author #259 Share 22 Νοεμβρίου 2012 σοδες..πολλες σοδες....και σιμεκο.....και πλυση στομαχου αντεχω..χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 22 Νοεμβρίου 2012 #260 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Μήπως να φέρω το φραγκ σετ και τα πλαγκακια; Να κάνουμε πρακτις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Νοεμβρίου 2012 #261 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Θα ερθω και εγω να κανω practice μιας και θα ανεβω Θεσ/νικη ...... O δασκαλος που θα μας κανει μαθηματα ποιος θα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 22 Νοεμβρίου 2012 #262 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν έρθει ο Αλεξ θα το παίξουμε αυτοδίδακτοι. Κάτι σαν τους μπουζουξιδες ένα πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Νοεμβρίου 2012 #263 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Και ποια κοραλια θα φραγκαρουμε-πειραματιστουμε-καταστρεψουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 22 Νοεμβρίου 2012 #264 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Εεεε φυσικά αυτά που θα βρούμε μπροστά μας. :-)))) Δηλ του οικοδεσπότη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 22 Νοεμβρίου 2012 #265 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Klazάκο τη πάτησες η μάλλον τη φράγγαρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2012 Author #266 Share 22 Νοεμβρίου 2012 τι να φραγγαρεις ωρε..? σεριατοπορα πρασινη....? γιατι κατι αλλο αυτη τη στιγμη που να κοβεται εστω και ελαχιστο δεν εχω.παλιογενιτσαροι με τα γιαταγανια σας.αφηστε τα ζωντανα να μεγαλωσουν. ακομη νωπες ειναι οι dd κολλες που χρησιμοποιησα..(ρε τι λεω ο********ποιητικη ανοια που με επιασε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Νοεμβρίου 2012 #267 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Θα ερθω και εγω να κανω practice μιας και θα ανεβω Θεσ/νικη ...... O δασκαλος που θα μας κανει μαθηματα ποιος θα ειναι? Καλά είναι να έρθεις Θεσ/νίκη Σταύρο και το μαθαίνουμε απο το τόπικ του Κλάζ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2012 Author #268 Share 22 Νοεμβρίου 2012 Καλά είναι να έρθεις Θεσ/νίκη Σταύρο και το μαθαίνουμε απο το τόπικ του Κλάζ? ε απο που θα το μαθαινες ωρε..???σε τα μας τους παλιουρες..?χεχεπλακα,πλακα εχω την αισθηση οτι εκανε μαυρο χιουμορ ο σταυρακας. και αυτα τα vrilags τι σου ειναι παντως..εε?τεντα και μεσα στους συλλεκτες!!!!. νασαι καλα σταυρε για πολλοστη φορα το λεω φιλε.ο θεος να σε εχει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 23 Νοεμβρίου 2012 #269 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Καλά είναι να έρθεις Θεσ/νίκη Σταύρο και το μαθαίνουμε απο το τόπικ του Κλάζ? Αλεξη οντως θα ανεβω μεχρι τα μεσα του Δεκεμβρη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Νοεμβρίου 2012 #270 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Κλαζ….που είσαι οεο??? Μας έχεις παρατήσει εκεί στο γλυκό και σε λίγο θα σκουριάσεις από την πολύ αλμύρα….. Τουλάχιστον καμιά φωτογραφία από το κινιτακι…η κανένα βίντεο και ας νιώσουμε σαν την vortech στα τέρματα…δεν βαριέσαι… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Νοεμβρίου 2012 #271 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Κλαζβ¦.που είσαι οεο???Μας έχεις παρατήσει εκεί στο γλυκό και σε λίγο θα σκουριάσεις από την πολύ αλμύραβ¦.. Τουλάχιστον καμιά φωτογραφία από το κινιτακιβ¦η κανένα βίντεο και ας νιώσουμε σαν την vortech στα τέρματαβ¦δεν βαριέσαιβ¦ Άντε ντε!!! Πες τα !!! Κλαζ ο λαός απαιτεί φωτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Νοεμβρίου 2012 #272 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Τι να δειξει το γατακι .... :lol: Σε προκαλω να με διαψευσεις,ελα βγαλε μια δυο τρεις foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Νοεμβρίου 2012 #273 Share 23 Νοεμβρίου 2012 Σαν να έχεις δίκιο Στάθη... τι να μας δείξει μωρέ.. ο χθεσινος. .!!! Χαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Νοεμβρίου 2012 Author #274 Share 23 Νοεμβρίου 2012 (edited) απιστοι θωμαθες,θα ερθει η ωρα σας.... ΥΓ1.αντε ρε σταυρε..αυτα ειναι σουπερ ευχαριστα νεα!!!!!!!!σε περιμενω φιλε να τα πουμε απο κοντα επιτελους. ΥΓ2.νικολα αρχοντα,θα τα πουμε συντομα απο τηλ φιλε,διανυω πολυ περιεργη περιοδο φιλε....... Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Νοεμβρίου 2012 Author #275 Share 24 Νοεμβρίου 2012 (edited) σημερα για 11 η 12 συνεχομενη φορα οι κλοουν εχουν γεννα.προβλεπεται λιγικα μεσα στις επομενες 48 ωρες να σκασουν τα μωρα.βλεπω ηδη τα ματια τους μεσα στα αυγα καθως και μια μικρη κινηση στο εσωτερικο των αυγων.οι γονεις εχουν μονιμο και σταθερο σημειο που τα αφηνουνουν και μπορω να παρακολουθω σχεδον ανετα την διαδικασια.εχω παρατηρησει το ποσο επιθετικη ειναι η θηλυκη,αλλα και ποσο αδυνατισμενος ειναι ο αρσενικος αφου ειναι μονιμως ο φυλακας-αγγελος των αυγων ,τα προσεχει,τα αεριζει κλπ,αλλα σπανια ανεβαινει για φαγητο...επισης εχω παρατηρησει πως περιπου μονο 1 βδομαδα υπαρχει κενο απο γεννα σε γεννα και μου κανει εντυπωση κατι τετοιο. σημερα επισης παρατηρησα.....κωνικες κινησεις σε μια γωνια στο ενυδρειο αλλα και μεσα στο σαμπ...οντως ειναι επισης γεννητουρια,αυτη τη φορα απο καποιο ειδος σαλιγκαριου(αν και κωνικα δεν εχω καταλαβει ακομη ποια ειναι).δεν ειναι πολλα αυτα που βλεπω(μετρημενα πανω -κατω καμμια δεκαρια),αλλα ελπιζω να ζησουν και να μεγαλωσουν ετσι ωστε να λεω πως εχω βγαλει κατι σε γεννα,που ζει και βασιλευει...... φωτος μην ζητατε,ως γνωστον δεν το εχω. σταυρε τα βριλακια,χαιρουν ολα ακρας υγειας.αυτη την φορα δεν ειχαμε ατυχιες.φτου μας. απο αυριο ξεκινω νεο κυκλο μετρησεων μετα τις νεες προσθηκες ιδιαιτερα για αλλαγες σε κεχα. αυτα και τα πιο φρεσκα νεα του ενυδρειου.καλο βραδι σε ολους. Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος