Jump to content

Klaz Light Reef

klaz

Recommended Posts

ναι..μπορει να κανω και λαθος,αλλα ετσι αισθανομαι.ισως και γιατι βλεπω καλη ποιοτητα νερου,μηδενικα επιτελους νιτρικα και η χαετο πεταει....ειδωμεν...

Κωστα εχεις

ριακτορα αντιφοσφωρου, ριακτορα ανθρακα, χαετο, δυνατο skimmer, αλλαγες καθε βδομαδα (αν συνεχιζεις να κάνεις) και δεν ξερω και εγω τι αλλο..... μηπως ειναι πολλα?? απορω πως δεν εχεις στεγνωσει τελειως (ξερεις τις συνεπειες) ......

Για ξανα παρτο απο την αρχη.....

εμ...στο μυαλο μου εισαι αδελφε.

ναι,κλασσικα εβδομαδιαια αλλαγη και δεν αλλαζει.

ολα τα υπολοιπα οπως τα ειπες.

γιαυτο βγαινουν και οι 2 ριακτορες.

ας παμε πιο λαιτ,ετσι κι αλλιως το σκιμμερ ξυριζει.

Αυτο με τις εβδομαδιαιες αλλαγες,δεν ξερω αλλα δεν μου καθεται καλα.Και μαλιστα με σκιμερ που ξυριζει ... :bigemo_harabe_net-187:

Αυτο με τις εβδομαδιαιες αλλαγες,δεν ξερω αλλα δεν μου καθεται καλα.Και μαλιστα με σκιμερ που ξυριζει ... :bigemo_harabe_net-187:

λες..???ελα μωρε δεν νομιζω.μονο 50 λιτρακια τη βδομαδα αλλαζω..

Καλα αυτο ειναι οπως το βλεπει ο καθενας.Εγω κανω καθε δυο εβδομαδες και ειμαι πολυ καλα.Και μαλιστα με οχι τοσο καλο σκιμερ οπως το δικο σου.Το εχω ξανα πει,πως εγω τις εβδομαδιαιες αλλαγες τις συνδιαζω παντα με προβλημα στο ενυδρειο

για χρονια σταθη ημουν ανα 2 βδομαδες αλλαγες....

απο τοτε ομως που ακολουθησα τη συμβουλη του σταυρου,το ενυδρειο απλα...απογειωθηκε..σχεδον σε ολα.

Έγινε επεξεργασία - klaz

Κώστα βάλε τους ριάκτορες σε ένα διακόπτη και άστους εκτός γραμμής.Όταν για κάποιο λόγο πχ παραταΐσεις ή κάνεις αλλαγή νερού τους ανοίγεις μια μέρα...έτσι και το κεφάλι σου ύσηχο το έχεις και δεν είσαι βάλε ριάκτορα-βγάλε ριάκτορα.

Το θέμα αλλαγή νερού παιδιά έχει πολύ ψωμί και πρέπει να το κοιτάξουμε σε βάθος κάποια στιγμή.

Η συνέχεια την Τετάρτη στο λα-σκάλα...

Κώστα βάλε τους ριάκτορες σε ένα διακόπτη και άστους εκτός γραμμής.Όταν για κάποιο λόγο πχ παραταΐσεις ή κάνεις αλλαγή νερού τους ανοίγεις μια μέρα...έτσι και το κεφάλι σου ύσηχο το έχεις και δεν είσαι βάλε ριάκτορα-βγάλε ριάκτορα.

Το θέμα αλλαγή νερού παιδιά έχει πολύ ψωμί και πρέπει να το κοιτάξουμε σε βάθος κάποια στιγμή.

Η συνέχεια την Τετάρτη στο λα-σκάλα...

Τελικα εκλεισε η μερα?

• 3 weeks later...

UPDATE.

σημερα παρελαβα και σε λιγη ωρα τοποθετειται και η δευτερη 40αρα. :icon_dance:

επισης παρελαβα και αντικαθιστω το μικρο diy ρυτηνης με μεγαλο κανιστρο με πλεονεκτηματα(την ευκολια αλλαγης υλικου,την οικονομια σε αλλαγες υλικου λογου μεγαλυερου ογκου,και γενικως πολυ πιο ευχρηστο συστημα).

στην συνεχεια,

αναμονη νεου κοντρολερ για την μεταχειρα πρωτη μου ασυρματη 40αρα

αναμονη συστηματος μπακ απ για τις βορτεκ απο τον φιλο γιαννη.

αναμονη υπεριωνα......

αναμονη αγριου ξυλου απο παγωνα,οποτε τελος .οτι εκανα,εκανα...χεχε

επισης σε χθεσινη ου εργασια στον χωρο του σαμπ εγιναν καποιες μικροκολλησεις τζαμιων-ραφια ετσι ωστε μετεφερα τις δοσομετρικες αντλιες μεσα στο σαμπ,και οχι εξω σε τραπεζακι που τις ειχα τοσο καιρο σαν τον αθιγγανο.....

to be continued..... :bigemo_harabe_net-69:

Μια χαρά τα λές! Μπράβο για το μεράκι σου Κώστα!

Κάτι ξέχασες να βάλεις όμως :bigemo_harabe_net-111: , και θα σε μαλώσω! :bigemo_harabe_net-55:

Καλά αυτά που λες μπράβο στις αλλαγές και επεμβάσεις σου αλλα…

Τι έτσι ξεροσφυρι θα την βγάλουμε.

οχι βεβαια....ας οργανωθουμε... συντομως γιατι ηδη πληρωσα τελη,πετρελαιο και εχω και τη μηχανη στο συνεργειο.....

Τι δεν καταλλλαβενεις;;;

Φωτό θελουμε λέμε.

Τι δεν καταλλλαβενεις;;;

Φωτό θελουμε λέμε.

δεν μιλας με τον βαγγελη,μ'εμενα μιλας που ειναι πασιγνωστο πως δεν το εχω με τις φωτος.....

μολις μου ερθει και ο κοντρολλερ,δεν ερχεσαι μαζι με οποιον αλλον γουσταρει απο την τρελλοπαρεα να σεταρουμε σωστα τις βορτεκ(master,slave κλπ...)...????

εε,ντοτορα.....φανταστικε μου ντοτορα..?

παντως...τι να πω....η καινουργια η 40αρα γουρλου...?

με τη μια μιλαμε και μαλιστα με το αριστερο χερι και τελος.εκατσε.ουτε βαβουρα ουτε τιποτα.....με την αλλη 3 μερες παιδευτηκα...

δεν μιλας με τον βαγγελη,μ'εμενα μιλας που ειναι πασιγνωστο πως δεν το εχω με τις φωτος.....

μολις μου ερθει και ο κοντρολλερ,δεν ερχεσαι μαζι με οποιον αλλον γουσταρει απο την τρελλοπαρεα να σεταρουμε σωστα τις βορτεκ(master,slave κλπ...)...????

εε,ντοτορα.....φανταστικε μου ντοτορα..?

Κατσε πρωτα να ερθουν σε εμενα,που τον εχω ποιο μεγαλο... τον ποθο για την φωτογραφηση!Μην βιαζεσαι, θα τον διξεις και εσυ τον δικο σου... υφαλο :lmao: :lmao: :lmao:

αν δειξεις τον δικο σου....(τον υφαλο, προστυχε ανθρωπε..χεχε)μετα το δικο μου...(το ενυδρειο..απαπαπαπα)θα δειχνει.....μπιζελακι....τοσοδα μικρουλικο και....ζαρωμενο. :PB):D:rolleyes:

Καλό μοτορι για φωτό δεν εχω αλλα για φοτομπουκετο και ανέβασμα σου κάνω μια παρουσίαση πριβε.

Για τις vorteck θα δεις είναι πεχνιδακι. Οταν είσαι έτοιμος σφηρα κλευτικα.

Να σου φέρω και πλαγκακια.

ευχαριστω θοδωρη.θα μιλησουμε..βασικα δεν ξερω ποτε θα παραλαβω τον νεο ντραιβερ...θα σε πατω τηλ οταν θα ειμαι ετοιμος φιλε.

Να μου πείτε και μένα πότε θα γίνει το κουμάντο γιατί μου έλειψε το εξωτικό Φίλυρο...

Αφήστε που το βρίσκω πλέων με κλειστά μάτια το σπίτι...

α ρε ντοκτορ.ολα τα λεφτα εισαι.θα μιλησω και μαλιστα θα παιξει πιτα αλα παγωνα και μπυριτσα.

το μονο που περιμενω ειναι ο νεος ντραιβερ για τη βορτεκ.μετα θα σας ενημερωσω καταλληλως.

Σπανακοπτα ή τυροπτα; Για να κάνω όρεξη.

Σπανακοπτα ή τυροπτα; Για να κάνω όρεξη.

οτι γουσταρεις.μηπως σπανακοτυροπιτα η πρασοπιτα.....?

οτι γουσταρεις.μηπως σπανακοτυροπιτα η πρασοπιτα.....?

Με σκότωσες....δηλώνω φανατικός οπαδός και των 2....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...