VRILO 21 Σεπτεμβρίου 2012 #126 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Η κουτα ερχεται........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #127 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Η κουτα ερχεται........ Ειδοποιήστε τα ΕΚΑΜ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #128 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 πηγα ντυμενος νοσοκομα και την παρελαβα.κανενας δεν με καταλαβε.ο μοναδικος που μου την επεσε,ημουν εγω οταν με ειδα σε καθρεπτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Σεπτεμβρίου 2012 #129 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πύραυλος το σκίμμερ ε? Αντε με αυτά τα κομμάτια Κώστα σε βλέπω πολύ γρήγορα να πραγματοποιήσεις τον ύφαλο που ονειρεύεσαι εδώ και χρόνια.Την επόμενη εβδομάδα θα έρθω να τα δώ και απο κοντά.Ψαλίδι δεν θα φέρω.Με τα μέταλλα βλέπω τρελή ανάπτυξη φιλαράκι.Ειδικά αυτά τα κέρατα δεξιά έχουν μπλέξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 21 Σεπτεμβρίου 2012 #130 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά τα σκληρά κέρατα που λέει και ο γείτονας είναι όλα τα λεφτά. Άσε για τα ψαράκια δεν λέω τίποτα, είναι όλα τα αγαπημένα μου μέσα, όλα αυτά που δεν μπαίνουν στο 60λιτρο ... Το σκίμμερ τούμπανο, το σάμπ πολύ καλό, κάτι σωληνάκια πήρε το μάτι μου by Αίολος φαίνονταi Φτου φτου φίλε .................................... φτου Από Δευτέρα είμαι διαθέσιμος ένα απόγευμα για φωτογράφηση αν θες και χωρίς ψαλίδι φυσικά αφού σκληρά εγώ δεν > Καλή συνέχεια λοιπόν !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #131 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 να χαρω τα φιλαρακια μου. οργανωστε βρε κανα απογευμα απο βδομαδα,ενημερωστε με και ελατε για καφε. πλεον το καπνισμα μεσα στο σπιτι απαγορευεται.μονο ο ατμος επιτρεπεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Σεπτεμβρίου 2012 #132 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 να χαρω τα φιλαρακια μου. οργανωστε βρε κανα απογευμα απο βδομαδα,ενημερωστε με και ελατε για καφε. πλεον το καπνισμα μεσα στο σπιτι απαγορευεται.μονο ο ατμος επιτρεπεται. Αυτό και αν είναι αλλαγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #133 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 εεε,ας μην τα παραλεμε...καπνιζω εξω και μεχρι να αποκτησω το ηλεκτρονικο τσιγαρο,δυστυχως παραμενω κανονικος καπνιστης.αλλα θα αλλαξει γρηγορα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #134 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ θα κάνω το skimmer σου ναργκιλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Σεπτεμβρίου 2012 #135 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 τι κανονικός...εσύ είσαι βαρύς καπνιστής... έτσι και τα καταφέρεις θα είσαι μεγάλος μάγκας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 21 Σεπτεμβρίου 2012 #136 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ θα κάνω το skimmer σου ναργκιλε !!!! Το νου σου φιλαρακι μην σου βγει η μοντιφα κανά τέτοιο !!!! http://www.77bongs.com/images/mggms4.jpg Και σου φέρω αυτο μετα!!!! http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQC1AFnIJDEiyfDD&url=http%3A%2F%2Fecx.images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F51VmtFXBwkL.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #137 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 πολύ ωραίο πραγματικά σε ζηλεύω μακαρι να φτιάξω και ένα τέτοιο!! φτου φτου αναμένω νέες φωτογραφίες και ένα βίντεο όπως του αρμόζει για το αριστούργημα σου να το χαίρεσαι............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 #138 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Το νου σου φιλαρακι μην σου βγει η μοντιφα κανά τέτοιο !!!! http://www.77bongs.c...ages/mggms4.jpg Και σου φέρω αυτο μετα!!!! http://external.ak.f...51VmtFXBwkL.jpg Αυτό πλάκα πλάκα μια χαρά κάνει και για παραγωγή φυτοπλαγκτόν !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #139 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ειστε ολοι για δεσιμο..χαχα γιαυτο και ταιριαζουμε γαντι. Προσφατα εχω κανει μονωση το σπιτι μου εδω πανω στο βουνο.τα αποτελεσματα ακρω θεαματικα.τωρα αυτες τις μερες με την πτωση θερμοκρασιας και τους βορειαδες στις 8 το πρωι εξωτ.θερμοκρασια 11!!!! Εσωτερικη 21!!!!!.αυτο ειχε σαν αμεσο αποτελεσμα και για το ενυδρειο.αποσυρθηκε ο ενας 300αρης θερμοστατης απο τους 2.εξτρα δηλ οικονομια για το ενυδρειο που ειναι ανοιχτο απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Σεπτεμβρίου 2012 #140 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχα! Αφηνω να μαζευτουν καμια 4-5 απαντησεις και μετα διαβαζω τα ποστ...και συμπεραινω οτι ειστε ολοι για δεσιμο! Απο αυτη την ασπρη πουκαμισια με τα μακρυα μανικια που δενουν πισω! Ο αλεξ εχει κανα 3-4 για ωρα αναγκης στο κατω συρταρι! Αφου μαζευτηκαμε πολλοι, λεω να το κανουμε σαν εκδρομουλα (μιας και ο οικοδεσποτης μενει στη τερμα πανω ραχουλα, πισω απο τον γκριζο βραχο, κοβεις αριστερα και ξανα δεξια και εφτασες!) Να κανουμε κανα σαντουιτσακι για το δρομο, καμια σταση στο ρετζικι στον MIKEL για κανα φρεντακι εσπρεσσο, κατουρημα, να ξεπιαστουμε λιγακι, να παρει αερα το αμαξι..και ξανα μεσα για τα τελευταια μας χιλιομετρα! Περα απο την πλακα, θαθελα πολυ ναμαι κι εγω στην συναντηση..κι ελπιζω να γινει μερα που θα μπορεσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 22 Σεπτεμβρίου 2012 #141 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχα! Αφηνω να μαζευτουν καμια 4-5 απαντησεις και μετα διαβαζω τα ποστ...και συμπεραινω οτι ειστε ολοι για δεσιμο! Απο αυτη την ασπρη πουκαμισια με τα μακρυα μανικια που δενουν πισω! Ο αλεξ εχει κανα 3-4 για ωρα αναγκης στο κατω συρταρι! Αφου μαζευτηκαμε πολλοι, λεω να το κανουμε σαν εκδρομουλα (μιας και ο οικοδεσποτης μενει στη τερμα πανω ραχουλα, πισω απο τον γκριζο βραχο, κοβεις αριστερα και ξανα δεξια και εφτασες!) Να κανουμε κανα σαντουιτσακι για το δρομο, καμια σταση στο ρετζικι στον MIKEL για κανα φρεντακι εσπρεσσο, κατουρημα, να ξεπιαστουμε λιγακι, να παρει αερα το αμαξι..και ξανα μεσα για τα τελευταια μας χιλιομετρα! Περα απο την πλακα, θαθελα πολυ ναμαι κι εγω στην συναντηση..κι ελπιζω να γινει μερα που θα μπορεσω... Το τάπερ με τους κεφτέδες μην ξεχάσετε ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 #142 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Λένε ότι στη βράση κολλάει το σίδερο !!! Κώστα τι λες για την Τρίτη να σου έρθουμε κατά εκεί?... μπορείς? μπορείτε οι υπόλοιποι... και τι ώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #143 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 αν το ξερω απο πριν,κανενα προβλημα.ειτε τριτη ειτε τεταρτη κλπ....λογικα μετα τις 6-7 νομιζω θα ειναι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #144 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 kai NAI.μετα απο 3 χρονια με το deltec apf600 και νιτρικα ακατεβατα απο 15 εως 20,σημερινες μετρησεις δοξασανε το ατι.νιτρικα 2!!!!! μονο σε μια βδομαδα λειτουργιας του.......αιντε και παμε για... μη μετρησιμααααααα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #145 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #146 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτα ειναι τα ωραια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 23 Σεπτεμβρίου 2012 #147 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο το θηρίο!!!! Έχει να το ρεγουλαρεις το μοτορι; Σε λίγο τα μαλακά σου θα πεινάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 24 Σεπτεμβρίου 2012 #148 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Προτείνω για Τετάρτη επίσκεψη που εμείς οι ανατολικοί την έχουμε καθιερώσει ημέρα ενυδρείου. Έχουμε στις 3μμ να πάμε για συλλογή νερού, στις 4μμ να κάνουμε τρύπες εξαερισμού το ενυδρείο του γιατρού και στο καπάκι να πάμε και στον klaz για φωτογράφηση αλλά και για να του πάρουμε ότι φραγκάκι έχει ξεμυτίσει για κόψιμο .... εδιτ Ναι ναι στην πορεία θα περάσουμε να πάρουμε και τον Αίολο γιατί έχει τα κλαδευτήρια !! axaxax Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2012 - Road Tail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Σεπτεμβρίου 2012 #149 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν συμφωνείται όλοι για Τετάρτη για μια εκδρομή στο στο Φίλυρο κατά τις 6..... να ετοιμαστεί και Κώστας !!! Φραγκάκια είπαμε θα μας τα δώσει όλα και σε όλους όταν φουντώσουν !!! ακόμη είναι νωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 24 Σεπτεμβρίου 2012 #150 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Φραγκάκια είπαμε θα μας τα δώσει όλα και σε όλους όταν φουντώσουν !!! ακόμη είναι νωρίς. Εσύ τώρα με ποιόν είσαι ?? Θες να σε αφήσουμε στο σπίτι ??? Ε???? εδιτ H μόνη μέρα που έχω διαθέσιμη λόγω μαγαζιού είναι η Τετάρτη. Οπότε αν βολεύει να επισκεφθούμε τον Κώστα παρουσία μου είναι αυτή. Αν πάλι δεν βολέψει θα κανονίσω εγώ άλλη μέρα για φωτογράφηση .... Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2012 - Road Tail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος