Jump to content

Klaz Light Reef

klaz

Recommended Posts

Κώστα χαίρομαι που σιγά σιγά σηκώνεις κεφάλι (ενυδρειακά και όχι μόνο)! Αν και είμαι πιστός του γλυκού περιμένω νέες φώτο για να δώ τι μπορεί κάποιος να καταφέρει μέσα σε τόσες αναποδιές (ενυδρειακές και μη! )

Σε αναμονή λοιπόν! :)

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.δυστυχως φωτος μετα το σαβκυριακο καθως εχω μπογιατζηδες και δεν μπορω να ανοιξω υπολογιστη.μονο με το κινητο μπαινω.λοιπον η υλοποιηση τελειωσε,το αποτελεσμα κρινεται πααααρα πολυ καλο.επιτελους η απολυτη ησυχια.τερμα τα μουγρησματα απο αντλιες ,οι παφλασμοι και η βαβουρα.το μονο που εμεινε ειναι να μπουνε οι νεοι μεντεσεδες στα μπροστα πορτακια.περισσοτερα οπως ειπα σε λιγες μερες με φωτος.....

Μπράβο ρε Κώστα! Χαίρομαι που το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε!

λοιπον,

το σαμπ δουλευει ακριβως οπως ηθελα χωρις φασαριες,μουγκρητα και πιτσιλισματα.....

σε αυτο ηρθε να προστεθει ενα μικρο θηριακι....στην τελευταια του εκδοση .και μιλω για το ati powercone 200 is....με αχορταγη παροχη αερα και πλεον ψηφιακο κοντρολερ ενδειξεων αερα,ειναι οτι πιο φρεσκο και αθορυβο κυκλοφορει στην αγορα....

ριξτε μια γρηγορη ματια παρακατω.

1.σορρυ για το τραγουδακι στο βιντεο απο το ραδιο...δεν το σκεφτηκα....χεχε

2.κλασσικα με βιντεο απο κινητο.....(βαγγελη λιγο να οργανωθουμε θελει...)

3.ακομη να βαλω τους μεντεσεδες στο σαμποντουλαπο..)

4.το γουετ σκιμεητ στο ποτηρι ειναι περιπου 3 ωρων μονο!!!

5.μεχρι να βρω το πως κοντρολλαρεται το ψηφιακο του σκιμμερ περασανε και 3-4 μερες,αλλα το βρηκα για οποιον ενδιαφερθει στο μελλο γιατι το μανουαλ της ατι ειναι για μπουνιες και μαλιστα γερμανικες..

Έγινε επεξεργασία - klaz

ναι όντως.. πρέπει να περάσω μια βόλτα από εκεί .. χι χι

άντε να το χαίρεσαι

...κόφτη έχεις ή να φέρω?... σακουλίτσα σίγουρα θα φέρω !!!!

Πολλά μπράβο! Τρομερη δουλειά! Και το καινούριο μηχάνημα τα σπάει! Θέλω πολύ να ακούσω τις κριτικές σου!

Όσον αφορά το ενυδρείο, πιστεώ πως το βίντεο το αδηκεί! Πάντως τρομερο! Περιμένουμε καλύτερο βίντεο!

λοιπον ,ο φιλος δημητρης (kyrdim)που επιμεληθηκε της κατασκευης εδωσε το στιγμα του στο σαμπ.δεν υπαρχει bubble trap,και πιστευω πως εχει ξεπεραστει ο τρομος των φυσσαλιδων με τα νεα σκιμμερ.ολα τα καθετα εχουν ελαφρια κλιση και δεν ειναι εντελως καθετα γιαννα οδηγουν ομαλα το νερο απο το ενα διαμερισμα στο αλλο.οπως ισως θα καταλαβωατε το πρωτο διαμερισμα απο τα αριστερα αν και ενσωματωμενο στο σαμπ δεν ειναι παρα η αναπληρωση νερου(περι τα τα 55 λιτρα περιπου).

οσο για το σκιμμερ,τι να πω...εντελως αθορυβο,απιστευτες ρυθμισεις,απιστευτο αερα.εαν τολμησω να δωσω φουλ παροχη αερα,πεταγεται το καπακι..!!!η ατι ετοιμαζει και νεο γκατζετ σαν εξτρα που κουμπωνει πανω στην εξωτερικη ρυθμιση του αερα(στην ουσια στην ρυθμιση της αντλιας) και θα δινει εξτρα ρυθμισεις και για την εισοδο νερου.....τι να λεμε τωρα...

η πλακα ειναι πως ακομη και στο reef central ανοιξα θεμα για το πως το καλιμπραρω αυτο το ψηφιακο του σκιμμερ και εκει κανεις δεν ειχε ιδεα.....τι διαολο,ο πρωτος ημουν που πηρε την νεα εκδοση IS?........

Όμορφα πράγματα! Χαίρομαι για σένα!

:bowdown: :bowdown:

Βαγγελη να σε παω εγω που ξερω το δρομο?! Αλλα θα μοιραστουμε την πραματεια!!!

χα χα πάμε όλοι μαζί με τον Άλεξ που προηγείται !!!

σα να πηγαινετε για ραδικια θα ειναι.......με σακουλιτσες και μαχαιρακια...χαχαχαχαχα.....λιγη υπομονη ομως βρε μεχρι χριστουγεννα να παρουν τα πανω τους....προς το παρων δεχομαι επιδοξους φωτογραφους....αοπλους....χεχεχε

Έγινε επεξεργασία - klaz

Κωστα πες αλευρι....1 κουτα αυριο στα κτελ θα σε περιμενει.....

:wub::thaman::icon_dance: :icon_dance: :bigemo_harabe_net-158:

ωραία.. πάμε όλοι μαζί αύριο για φωτογράφηση στον Κώστα !!!

ωραία.. πάμε όλοι μαζί αύριο για φωτογράφηση στον Κώστα !!!

Δεν ερχεστε πρωτα απο εμενα να τα φωτογραφισετε και εδω :bigemo_harabe_net-113:

Κωστα πολυ ωραιο το βιντεακι, το σκιμερ τι τιμη εχει ?

ε αν πας στο ΚΤΕΛ δεν είναι απαραίτητο να πάει ο Κώστας και ούτε εγώ για φωτογράφηση !!! χαχαχαχ

*βαγγελη και λοιποι κολλητοι,λιγες μερες να οργανωθουμε(γιατι μολις προχθες τελειωσαμε βαψιματα μεσα στο σπιτι)και ειμαστε αστα να πανε ακομα,και θα οργανωσουμε καφεδακι ψαροκουβεντας.

*σταθη,το βιντεακι ειναι κλασσικα ελεεινο απο κινητο.δεν το εχω γενικα καθολου με βιντεο-φωτος.το σκιμμερ βγηκε στα 490,και αξιζει καθε ευρω.

Σταυρο εσυ για δυο τα εστειλες...Που να'ξερες το μακελιο που θα γινει αυριο για ενα φραγκ στα κτελ. :bigemo_harabe_net-86:

Υ.Γ Κωστα κρυβε λογια

Οσοι δεν γουσταρουν τα sps να μην πανε αυριο στο κτελ....

Κωστα το νου σου αυριο .... Θα παραμονευουν πολλοι να σου παρουν την κουτα.

ειναι τυχεροι που δεν εχω πια τον σκυλο μου.οσοι δεν τον γνωρισαν απο...σχετικα κοντα μπορουν να τον δουνε σε μια φωτο εδω στην γκαλλερυ.......

αστους σταυρο,ετσι κι αλλιως την επιδρομη με ψαλιδια δεν τη γλυτωνω τα χριστουγεννα...αφου δεν τη γλυτωνω ,θα κατσω τουλαχιστον να το απολαυσω τοτε..χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...