Jump to content

Σας Χαιρετώ..

vathymple

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum...

Εντελώς αρχάριος, αλλά κατα-γοητευμένος από τους υδάτινους κόσμους, είμαι στην διαδικασία ενημέρωσης και ενδελεχούς μελέτης άρθρων, εμπειριών κλπ... προσπαθώ να συλλέξω όσες γνώσεις μπορώ, ώστε να ξεκινήσω και γω, κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα "σφάλματα" και λάθη, εις βάρος των ζώντων οργανισμών...

Ακόμα δεν έχω αγοράσει κάτι, ούτε κόκκο άμμου... ούτε έχω καν αποφασίσει τι θα φτιάξω... Απλά "φορτώνω" γνώση...

Σας χαιρετώ και πάλι και τα ξαναλέμε

vathymple

Καλή αρχή και καλό διάβασμα...Υπομονή να έχεις και να το ψάχνεις το κάθε τι ενδελεχώς...εδώ μέσα θα βρείς πολλούς σωστούς και έμπειρους χομπίστες να σε βοηθήσουν, και πάνω απ'όλα ανιδιοτελώς...στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Αν συνεχίσεις με τέτοια σωστή νοοτροπία και δεν βιάζεσαι θα δεις ότι θα το ευχαριστιέσαι περισσότερο!

Καλώς όρισες!

Ξεκινάς σωστά και αυτό θα σε γλυτώσει από πολλά προβλήματα στο μέλλον!

Καλή συνέχεια από μένα!

:welcome: :welcome:

Καλώς όρισες!!!

Καλή αρχή και καλό διάβασμα...Υπομονή να έχεις και να το ψάχνεις το κάθε τι ενδελεχώς...εδώ μέσα θα βρείς πολλούς σωστούς και έμπειρους χομπίστες να σε βοηθήσουν, και πάνω απ'όλα ανιδιοτελώς...στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Αν συνεχίσεις με τέτοια σωστή νοοτροπία και δεν βιάζεσαι θα δεις ότι θα το ευχαριστιέσαι περισσότερο!

Καλημέρα και ευχαριστώ... Θεωρώ πως η υπομονή και το διάβασμα, η απόκτηση γνώσης δηλαδή, είναι βασικά για να πετύχω, τουλάχιστον σε ένα καλό ποσοστό μια σωστή "είσοδο" στο χόμπυ... Αυτό που με κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό, είναι το ότι κάθε ενέργεια που γίνεται στο χόμπυ, έχει άμεσο αντίκτυπο σε ζώντες οργανισμούς, τους οποίους και σέβομαι...

vathymple

Καλώς όρισες!

Ξεκινάς σωστά και αυτό θα σε γλυτώσει από πολλά προβλήματα στο μέλλον!

Καλή συνέχεια από μένα!

Αυτό πιστεύω και γω ! Σε ευχαριστώ πολύ

vathymple

Καλημέρα και ευχαριστώ... Θεωρώ πως η υπομονή και το διάβασμα, η απόκτηση γνώσης δηλαδή, είναι βασικά για να πετύχω, τουλάχιστον σε ένα καλό ποσοστό μια σωστή "είσοδο" στο χόμπυ... Αυτό που με κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό, είναι το ότι κάθε ενέργεια που γίνεται στο χόμπυ, έχει άμεσο αντίκτυπο σε ζώντες οργανισμούς, τους οποίους και σέβομαι...

vathymple

:bowdown:

Καλώς όρισες!

:welcome:

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Συμβουλη μου (επειδη εχω καει πολλες φορες) ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΠΑΔΕΣ!!!

Οτι θελεις ρωτα στο φορουμ και σιγουρα θα λαβεις βοηθεια-απαντηση αμεσα.

Έγινε επεξεργασία - nikolaosbouk

:welcome:

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Συμβουλη μου (επειδη εχω καει πολλες φορες) ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΠΑΔΕΣ!!!

Οτι θελεις ρωτα στο φορουμ και σιγουρα θα λαβεις βοηθεια-απαντηση αμεσα.

Σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...

Πιστεύω πως έχω ένα καλό φίλτρο που λέγεται "υπομονή και διασταύρωση πληροφοριών"... rolleyes.gif

Και αυτό το σημειώνω, γιατί είναι πολύ πιθανό και κάποια παλληκάρια που εργάζονται εκεί, να έχουν να δώσουν σωστή πληροφορία...

Εννοείται βέβαια πως είμαι υπέρ του φόρουμ και των συν-χομπιστών...

vathymple

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...