nikoloutso 19 Απριλίου 2012 #26 Share 19 Απριλίου 2012 Ααυτο που ηθελα να δω το είδα απο τη φωτογραφία την ολόκληρη. Αυτο που έχει κυκλώσει εγω το βλεπω για χρώμα του ψαριου και όχι για προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 20 Απριλίου 2012 Author #27 Share 20 Απριλίου 2012 Τι ειδες απο την ολοκληρη δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Απριλίου 2012 #28 Share 20 Απριλίου 2012 Εμένα πάλι δεν μου πολυαρέσει η κοκκινίλα! Μακάρι να κάνω λάθος αλλά την είδα και σε άλλο ψαρί στο βίντεο, βέβαια μόνο ο Βαγγελης έχει εικόνα και μπορεί να κρίνει αν είναι κάτι σαν πληγή! Έμενα μου έμοιαζε για κάτι τέτοιο γιαυτο και μίλησα για βακτιριδιακη μόλυνση! Βαγγελη όταν αφαίρεσες το βιολογικό υλικό από το φίλτρο σου έκανες καμιά μέτρηση? Καλού κακού πάρε μια να δούμε τι γίνετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 20 Απριλίου 2012 Author #29 Share 20 Απριλίου 2012 ναι εχω κανει μετρησεις κι ειμαστε μια χαρα. παντως με τις φωτο που ποσταρες δε μοιαζει! αχχχχ δεν ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Απριλίου 2012 #30 Share 20 Απριλίου 2012 Τότε εντάξει απλά να παρατηρείς γενικός τα χρυσόψαρα σου για τυχών σημάδια η συμπτώματα γιατί μέσα σε ένα βράδυ μπορούν να αλλάξουν πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 20 Απριλίου 2012 Author #31 Share 20 Απριλίου 2012 αντε βρε φαε τη γλωσσα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 21 Απριλίου 2012 #32 Share 21 Απριλίου 2012 Συμφωνώ ότι σε ένα βράδυ μπορεί να αλλάξουν πολλά, θα δεις το ενυδρείο γεμάτο από αυγά! Τώρα αν υπάρχει κοκκινίλα δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 21 Απριλίου 2012 #33 Share 21 Απριλίου 2012 (edited) .......................... Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2012 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος