Vangelis21 17 Απριλίου 2012 #1 Share 17 Απριλίου 2012 τι σημαινουν? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #2 Share 17 Απριλίου 2012 Νομιζω πως διαβαζεις το μισά από όσα σου εχουν γραφτεί σε άλλα θέματα. Διαβασε ξανα και θα δείς τι εχει γραψει ο Γιαννος για αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 17 Απριλίου 2012 Author #3 Share 17 Απριλίου 2012 δεν ξερω που μου λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #4 Share 17 Απριλίου 2012 Σου έχουν γραψει οτι ασπρα στίγματα εμφανίζονται στα αρσενικά χρυσοψαρα κατα την περίοδο γονιμοποίησης. Βεβαια καλό θα ήταν να παραθέσεις και μια φωτο για να είμαστε και σιγουροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 17 Απριλίου 2012 Author #5 Share 17 Απριλίου 2012 δεν μου καθονται να τα βγαλω! μεχρι να τα καταφερω, νομιζω μοιαζουν με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #6 Share 17 Απριλίου 2012 Ημουν σιγουρος οτι σε αυτά αναφέρεσαι..... και ήμουν σιγουρος ότι εδωσες λαθος περιγραφή του σημείο οπου βρίσκονται. Αυτό το σημείο της φωτογραφίας δεν είναι τα βραχια... Νομιω πως η απαντηση μου παραπανω σε καλυπτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 17 Απριλίου 2012 Author #7 Share 17 Απριλίου 2012 σε λιγο ερχεται βιντεακι απο τα δικα μου να δεις ακριβως φιλες μου να μου πεις. μπορεις να ποσταρεις μια φωτο να μου δειξεις που ειναι τα βραγχια και τι ειναι αυτα που εδειξα εγω για να μαθω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #8 Share 17 Απριλίου 2012 (edited) Τα βραγχια βρίσκονται από μέσα.... Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2012 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 17 Απριλίου 2012 Author #9 Share 17 Απριλίου 2012 ναι αλλα πως να στα δειξω τα απο μεσα... απο εξω εννοειται.... οριστε το βιντεο, αδικα ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 18 Απριλίου 2012 Author #10 Share 18 Απριλίου 2012 καποια επιβεβαιωση πως οτι βλεπουμε στο βιντεακι δεν ειναι ανησυχητικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Απριλίου 2012 #11 Share 18 Απριλίου 2012 Δε μπορω να διακτινω κατι ανησυχιτικό. Πατακολουθησε το και βλεπουμε. Παντως δεν έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 18 Απριλίου 2012 Author #12 Share 18 Απριλίου 2012 το κοκκινο που εχει στα βραγχια το χρυσοψαρα στο 25ο δευτερολεπτο ειναι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Απριλίου 2012 #13 Share 18 Απριλίου 2012 Πιο κόκκινου σε πιο σημειο? Εγω βλεπω μονο το χρωμα του ψαριου... οχι καποια ασθενεια!! Οσο μπορω να διακρινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Απριλίου 2012 #14 Share 18 Απριλίου 2012 Πιο κόκκινου σε πιο σημειο? Εγω βλεπω μονο το χρωμα του ψαριου... οχι καποια ασθενεια!! Οσο μπορω να διακρινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Απριλίου 2012 #15 Share 18 Απριλίου 2012 Πιο κόκκινου σε πιο σημειο? Εγω βλεπω μονο το χρωμα του ψαριου... οχι καποια ασθενεια!! Οσο μπορω να διακρινω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 18 Απριλίου 2012 Author #16 Share 18 Απριλίου 2012 ειναι κοκκινωπο το καλυμα απο τα βραγχια η πως αλλιως λεγεται! αν δε διακρινεις κατι ανησυχητικο ειμαστε οκ τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Απριλίου 2012 #17 Share 18 Απριλίου 2012 Οταν το πηρε το ψαρι.... δεν το είχε αυτο το κοκκινο στο σημειο αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 18 Απριλίου 2012 Author #18 Share 18 Απριλίου 2012 Δυστυχως δε θυμαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Απριλίου 2012 #19 Share 18 Απριλίου 2012 (edited) ειναι κοκκινωπο το καλυμα απο τα βραγχια η πως αλλιως λεγεται! αν δε διακρινεις κατι ανησυχητικο ειμαστε οκ τοτε Κάτι φαίνετε που μπορεί να είναι κάποια βακτηριακη μόλυνση! Νομίζω ότι το βλέπω και σε ένα άλλο στο 18ο δευτερόλεπτο στο πίσω ψαρί! Αν θέλεις βαλε ένα καλύτερο βίντεο! Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Απριλίου 2012 #20 Share 19 Απριλίου 2012 Το ψαρι φαινεται για κλασματα του δευτερολεπτου, αλλα και σε παυση δε μπορω να διακρινω καποια κοκκινίλα με τον τρόπο που το λέει ο Βαγγέλης. Που διακρινεις εσυ μολυνση και μάλιστα βακτηριδιακή?? Βαγγέλη, βγαλε μου μια φωτογραφία από όλο το ενυδρείο και ποσταρε την εδω σε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 19 Απριλίου 2012 Author #21 Share 19 Απριλίου 2012 Με αγχωσατε τωρα; Τι θες να δειχνει η φωτογραφια; Παω να κανω κι αλλο βιντεο σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 19 Απριλίου 2012 Author #22 Share 19 Απριλίου 2012 παιδια μερικες φψτο μεσα απο το βιντεο. αν δεν ειναι καθαρες θα βγαλω κι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Απριλίου 2012 #23 Share 19 Απριλίου 2012 Τα άσπρα στογματα σου ειπα δεν είναι τίποτα. Απο τις φωτο που δειχνεις δεν ξεχωρίζει κατ!! Σου ειπα θέλω μια απο ολοκληρο το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 19 Απριλίου 2012 Author #24 Share 19 Απριλίου 2012 (edited) μωρε θα σου βγαλω μια ολοκληρη αλλα πες μου τι θες να δεις για να το δειχνει! απο μακρια, απο κοντα απο τι θες! ολοκληρη εχω κι εδω ας πουμε Έγινε επεξεργασία 19 Απριλίου 2012 - Vangelis21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Απριλίου 2012 #25 Share 19 Απριλίου 2012 Το ψαρι φαινεται για κλασματα του δευτερολεπτου, αλλα και σε παυση δε μπορω να διακρινω καποια κοκκινίλα με τον τρόπο που το λέει ο Βαγγέλης. Που διακρινεις εσυ μολυνση και μάλιστα βακτηριδιακή?? Βαγγέλη, βγαλε μου μια φωτογραφία από όλο το ενυδρείο και ποσταρε την εδω σε παρακαλω. Nikoloutso αναφέρομαι στην τρίτη φωτογραφία που μας έβαλε! Εκεί ακριβός που την έχει κυκλώσει, όχι το άσπρο στίγμα αλλά όλο τον κύκλο που φαίνεται κόκκινο! Αν δεν κάνω λάθος είναι πολύ ευδιάκριτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος