bbetta 17 Απριλίου 2012 #1 Share 17 Απριλίου 2012 Παιδιά λέτε να βρούμε τέτοια στην χώρα μας;;; Πόσα λίτρα χρειάζομαι για να διατηρήσω μία μικρή αποικία σε ένα species ενυδρείο??? Ευχαριστώ Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Απριλίου 2012 #2 Share 17 Απριλίου 2012 Τι μου θύμισες τώρα! Μόνο παραγγελία. 10 λίτρα το λιγότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Απριλίου 2012 Author #3 Share 19 Απριλίου 2012 Μμμ.. Περίμενα ότι χρειάζεται λιγότερο, αφού δεν ξεπερνούν τα 0.8 εκατοστά. Ευχαριστώ Φώτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Απριλίου 2012 #4 Share 19 Απριλίου 2012 Είναι πολύ αργά στο φαγητό τους,αν έχεις υπομονή να ταΐζεις "στο στόμα" και να υποστηρίξεις μικρότερο ενυδρείο κάν'το. Εγώ τα είχα σε 13 λίτρα μαζί με λίγες γαρίδες και 2 Hara jerdoni. Είναι πραγματικά απίστευτα αν και δεν τα βλέπεις συνέχεια.Τα είχα παραγγείλει από Γερμανικό κατάστημα. Μπορείς να ενημερώσεις τα μαγαζιά που ψωνίζεις και αν υπάρχουν σε λίστα να σου τα φέρουν. Μια φωτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 20 Απριλίου 2012 #5 Share 20 Απριλίου 2012 φιλε μου φωτη γτ λες 10 λιτρα?με το λιτρο τα παιρνεισ τα ζωντανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Απριλίου 2012 #6 Share 20 Απριλίου 2012 Ξαναδιάβασε το πρώτο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος