legolas1970 17 Απριλίου 2012 #1 Share 17 Απριλίου 2012 μπορει καποιος να μου πει για το 180 λιτρα σε ενυδρειο με δισκους το σκευασμα βιταμινων Tetra vital ποσες σταγονες να βαλω?και μετα απο ποσες μερες να βαλω παλι ?Σε τι βοηθανε οι βιταμινες στους δισκους? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 17 Απριλίου 2012 #2 Share 17 Απριλίου 2012 Την ακριβή δοσολογία την γράφει πάνω το μπουκαλάκι . Oι βιταμίνες κάνουν καλό και βοηθούν όλα τα ψάρια, μπορείς να βάζεις κάθε φορά που κάνεις αλλαγή νερού, αν και θα σου έλεγα να ποτίζεις καλύτερα με τις βιταμίνες την τροφή τους και να τους τη δίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 17 Απριλίου 2012 #3 Share 17 Απριλίου 2012 Καλύτερα να μουλιάζεις την τροφή πριν την ταϊσεις παρα να ρίχνεις τις βιταμίνες στο νερό γιατι έτσι σίγουρα θα πάρουν κάποιες μέσω της τροφής ενώ μέσα στο νερό θα διαλυθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Απριλίου 2012 #4 Share 17 Απριλίου 2012 Το ίδιο κάνω κι εγώ. 2 φορές την εβδομάδα περίπου βάζω 3 - 4 σταγόνες σε ένα γεύμα τους από tetra vital. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 12 Μαίου 2012 #5 Share 12 Μαίου 2012 και εγω ακουσα προσφατα οτι μεσα στο νερο δν κανουν και πολλα. για τις sera fishvitamin τι γνωμη εχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Μαίου 2012 #6 Share 12 Μαίου 2012 Όλες οι βιταμίνες είναι καλές. Εγω χρησιμοποιώ JBL Atvitol γιατι έχει μαγάλη λίστα συστατικών καί είναι σε συσκεαυασία 50ml με την ίδια τιμή με της Sera που είναι 15 ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος