gourtz 17 Απριλίου 2012 #1 Share 17 Απριλίου 2012 καλησπερα σε ολους εχω φτιαξει ενα ααφρικανικο ενυδρειο 200l και θα βαλω labido & demasoni και απο φυτα valisneria απο φωτισμο εχει δυο λαμπες φθωριου ψυχρο χρωμα 90cm μακρος δεν θυμαμε watt . χρειαζεται να κανω καποια αλλαγη με τις λαμπες να τις αλαξω με αλλες τπτ τετοιο? για moonlight εχω δει για μπλε led strip ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Απριλίου 2012 #2 Share 17 Απριλίου 2012 Η μπλε λαμπα θα σου δημιουργησει αλγη,τα αφρικανικα δεν θελουν και πολυ φωτισμο,αλλα αλλαξε αν θελεις το ψυχρο σε ζεστο φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 17 Απριλίου 2012 #3 Share 17 Απριλίου 2012 Επίσης μπορείς να κρατησεις και μια λάμπα...θα ειναι μια χαρα. Αν θες πες μας και διαστάσεις ενυδρειου....ισως δεν ειναι αρκετό για να φιλοξενήσεις 2 είδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 17 Απριλίου 2012 #4 Share 17 Απριλίου 2012 Λογικά οι λάμπες σου είναι Τ8(χοντρές) και είναι 30W η κάθε μία.. Τα ψάρια δεν έχουν απαιτήσεις σε φωτισμό..μπορείς να τα διατηρήσεις και με ελάχιστο φως!Τα φυτά όμως δεν θα τα πηγαίνουν καλά με λίγο φωτισμό..(αν δεν στα φάνε πρώτα τα ψάρια) Θα συμφωνήσω με τον Κώστα οτι με μία λάμπα είσαι κομπλέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Απριλίου 2012 #5 Share 17 Απριλίου 2012 Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 17 Απριλίου 2012 Author #6 Share 17 Απριλίου 2012 ειναι αν θυμαμαι κλ 1μ μακρος 50 υψος 40 πλατος. δλδ μπορω ν αλλαξω την μια λαμπα με θερμο κ ν εχω μια θερμο μια ψυχρο η ν βαλω κ τις δυο θερμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 17 Απριλίου 2012 Author #7 Share 17 Απριλίου 2012 για 2 ειδη ελεγα ενα χαρεμι 1 αρσενικο 3 θυλικα για καθε ειδος κ ενα πλακοστομο αυτα κ οχι ολα μαζι σιγα σιγα θα τα βαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 17 Απριλίου 2012 Author #8 Share 17 Απριλίου 2012 για τις λαμπεςπου εχω ειναι οι χοντρες κ μαλον 30 w και εχω βαλει διακοπτακι για ν τις αναβω ξεχωριστα αλλα μαλον θα τις κανω ανατολη δυση με ηλεκτρονικο ballast τ λαμπες παιρνω ομως. πουλανε γενικα στα ηλεκτρολογικα με θερμο χρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 18 Απριλίου 2012 Author #9 Share 18 Απριλίου 2012 μου εδωσε ενα φιλαρακι μια σφραγισμενη δεν θυμαμε ρε γμτ μαρκα πυο μου ειπε ειχε σβηστει απ οτο κουτι απο την ταινια που ειχα βαλει ειναι παντοσ 5000κ κ φοτιζει ροζ κανει αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Απριλίου 2012 #10 Share 18 Απριλίου 2012 Επίσης μπορείς να κρατησεις και μια λάμπα...θα ειναι μια χαρα. Αν θες πες μας και διαστάσεις ενυδρειου....ισως δεν ειναι αρκετό για να φιλοξενήσεις 2 είδη! Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο; Για δωσε βαση στις 2 αυτες παρατηρησεις των παιδιων. μου εδωσε ενα φιλαρακι μια σφραγισμενη δεν θυμαμε ρε γμτ μαρκα πυο μου ειπε ειχε σβηστει απ οτο κουτι απο την ταινια που ειχα βαλει ειναι παντοσ 5000κ κ φοτιζει ροζ κανει αυτη? Mε μια μονο λαμπα καθαρισες σε αυτα τα λιτρα.Η day light θα μου αρεσε.Ψαξε να δεις ποια εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 19 Απριλίου 2012 Author #11 Share 19 Απριλίου 2012 τελικα παιδια η μια λαμπα αυτη ειναι ροζ στο ματι στο ενυδρειο φωτιζει διαφορετικα κ εχω κ μια αλλη σφραγισμενη κ αυτη που ειναι 7000 που εχει πιο δυνατο φωτισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 19 Απριλίου 2012 Author #12 Share 19 Απριλίου 2012 εχω γραψει τι διαστασεις εχει το ενυδρειο 1χ50χ40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος