Jump to content

Φιλτρο Bluwave 03 Της Ferplast Ειναι Ενταξει Με Αυτα.....???

dmpatanis

Recommended Posts

Θα ηθελα να με βοηθησεται στο φιλτρο μου Bluewave 03, μου προτειναν απο το πετσοπ να βαλω χυμα μπλε σφουγκαρι και βαμβακι και οχι αυτα που ειχε το φιλτρο τα τυποποιημενα σφουγκαρακια και εβαλα περισσοτερο μακαρονι απο οτι προτεινεται στο φιλτρο μιας και εβγαλα το θερμοστατη εξω και στην θεση του μκηκε βιολογικο υλικο.Στην επανω μερια του φιλτρου μκηκε χυμα βαμβακι ενυδρειακο.Ελπιζω να ειναι καλυτερα ετσι μιας και υπαρχει περισσοτερο βιολογικο υλικο.Δες φωτο. Τι λετε???? Ευχαριστω.

1111112.png

gif hosting

επειδή ειχα το ίδιο εγω να σου πω την αλήθεια το άφησα οπως γραφει η εταιρία και μεσα τον θερμοστατη,αλλα θα σου πρότεινα να πας για εξωτερικό φίλτρο για να κερδίσει χώρο και λίτρα.

Βάλε κάποιο επώνυμο καλό φίλτρο που να γυρίζει 600-700 λίτρα την ώρα.Αυτό που να κοιτάξεις είναι να μην κάνει θόρυβο,θα το παρακαταλάβεις ειδικά το βράδυ. Προσωπικά έχω της eheim και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Ειδικά η σειρά ecco έχει και πολύ καλή κατανάλωση.

καλα ειναι eheim,και fluval.εγω εχω fluval και ειμαι πολυ ικανοποιημένος διαστάσεις ενυδρείου?

Οι διαστασεις ειναι 62.5x34.5x45.5. Τα συνολικα καθαρα λιτρα ειναι γυρω στα 65-70λιτρα.

Εχω δει το ehein ecco pro 200 και το fluval 205.

Ποιο απο τα δυο??

Εχουν οτι χρειαζομαι για την εγκατασταση?

Ευχαριστω.

καινούργια ναι αλλα και διάφορα παιδιά απο το φόρουμ.ψάξε στις αγγελίες και θα βρεις πιο φτηνα απο καινούργια.

Θα ηθελα να ρωτησω, κατα τον καθαρισμο που θα κανω του εσωτερικου μου φιλτρου,με νερο απο το ενυδρειο

1)καθε ποτε το καθαριζω??

2)τα μακαρονια τα βγαζω απο μεσα,ειναι χυμα τοποθετημενα,και τα βαζω σε λεκανι με νερο ενυδρειου??πως τα καθαριζω??

3)το μπλε σαν σφουγκαρι υλικο το καθαριζω ή το αντικαθιστω??ειναι χυμα και αυτο.

Ευχαριστω.

τα υλικά τα πλένει με νερο απο το ενυδρείο αλλα ενα υλικο κάθε φορά,και το μπλε σφουγγάρι αλλα καποια στιγμη νομίζω οτι θελει και αλλαγμα.αλλα σε αυτο.δεν ειμαι σίγουρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...