vaggelhsGUPPY 17 Απριλίου 2012 #1 Share 17 Απριλίου 2012 Γενική κατηγορία ενυδρείου ( Ασία,Κρύου νερού,Φυτεμένου τοπίου,) Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):35*30*25 Συνολικά Λίτρα:25 λιτρα Sump (λίτρα):------------------------- Οργανισμοί Φυτά:Δράκαινα,pacoba caroliniana,microsorioum,vallisneria Ψάρια:Μονομάχος Άλλα είδη:------ Διακοσμητικά υλικά Φόντο:Μαύρο χαρτόνι Πέτρες:---- Ξύλα:---- Άλλα διακοσμητικά :---- Υπόστρωμα:ναι Βυθός:Χαλίκι και άμμος Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Ένα φωτιστικό 9 βαττ Διάρκεια φωτισμού:7 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:Το γνωστό φιλτράκι TEN-TEN me siporax mini και υαλοβάμβακα Θέρμανση/ Ψύξη:Jager/Ανεμιστιράκι Λίπανση:flourish excel Παροχή CO2:oxi Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:Nutrafin BASIX Παράμετροι pH:7.4 Γενική σκληρότητα (GH):14 (πριν 3 εβδομαδες) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11(") Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Φωσφορικά (PΟ4):----- Μέση Θερμοκρασία (°C):24-25 Συντήρηση Αλλαγές νερού:κάθε εβδομαδα 8 λιτρα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:Αντιχλωριο Άλλες ρουτίνες συντήρησης:Γενικό καθαρισμό ενυδρείου κάθε μήνα Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 17 Απριλίου 2012 #2 Share 17 Απριλίου 2012 ομορφια δες!!! Να τον χαιρεσαι και αυτον και το ενυδρειακι σουυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita 17 Απριλίου 2012 #3 Share 17 Απριλίου 2012 Πολύ καλή δουλεία!!! Πανέμορφο!! Μπράβο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 17 Απριλίου 2012 Author #4 Share 17 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ αννα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Απριλίου 2012 #5 Share 17 Απριλίου 2012 Βαγγελη πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!!! Ο μονομαχος σου ειδικα ειναι καταπληκτικος!!! Θα φαινοταν πολυ πιο ομορφο αν το εκανες πιο πυκνοφυτεμενο και προσθετες κανενα ξυλο για ντεκορ! Καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 17 Απριλίου 2012 Author #6 Share 17 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστω παιδια και ναι μαλλον θα γινει πιο πυκνοφυτεμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 17 Απριλίου 2012 Author #7 Share 17 Απριλίου 2012 Παιδία προτεινετε μου και άλλες τροφες για τον μονομάχο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Απριλίου 2012 #8 Share 17 Απριλίου 2012 Για τροφη θα μπορουσες να παρεις της σερα τα αποξηραμενα σκουλικια, και να δινεις 2-3 φορες την εβδομαδα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 17 Απριλίου 2012 Author #9 Share 17 Απριλίου 2012 μονο 2-3 φορες την εβδομάδα και την υπολοιπη εβδομαδα τι να του δωσω ωστε να μεγαλωσει γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 18 Απριλίου 2012 Author #10 Share 18 Απριλίου 2012 Κανένα σχόλιο ρε παιδία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Απριλίου 2012 #11 Share 18 Απριλίου 2012 Όμορφο!Αν βάλεις κι άλλα φυτά θα γίνει πιο όμορφο. Να ξέρεις ότι η δράκαινα θα χαλάσει επειδή είναι υδρόφιλο φυτό. Ωραίο το ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 18 Απριλίου 2012 #12 Share 18 Απριλίου 2012 Μπράβο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
draculas 19 Απριλίου 2012 #13 Share 19 Απριλίου 2012 Πρωτότυπο αυτό με την δράκαινα κι ας χαλάσει όπως είπε και ο μπέτα. Είναι όμορφο πάντως! Μπορείς να βάλεις σε καμιά πλατιά πέτρα java moss για να σου πρασινίσει λίγο ο βυθός. Επίσης για τροφή υπάρχει τρομερή ποικιλία. Ζωντανή, κατεψυγμένη αλλά και έτοιμα σκευάσματα. Εγώ ταίζω ένα σωρό πράματα τον δικό μου. Μια φορά την βδομάδα τον αφήνω νηστικό και μια φορά στις 15 μέρες του δίνω ζεματισμένο αποφλοιωμένο αρακά. Μην σε νοιάζει να μεγαλώσει γρήγορα. Θα μεγαλώσει όπως και να έχει με τον δικό του φυσιολογικό ρυθμό, δηλαδή μην παραταίσεις ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 19 Απριλίου 2012 Author #14 Share 19 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ παιδια να αναφερω πως η δρακαινα δεν εχει σαπισει ακομα και την εχω ενα 8μηνο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostis 19 Απριλίου 2012 #15 Share 19 Απριλίου 2012 ωραιο φενεται και εχει προοπτηκες. εγω 8α εβαζα καποιο κοματι ξυλου και 8α προσ8ετα και αλλα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος