nikolaosbouk 17 Απριλίου 2012 #1 Share 17 Απριλίου 2012 (edited) Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτον τον ριακτορα http://www.ebay.com.au/itm/Cleartides-Fluidised-Nitrate-Reactor-200-Full-Kit-/370098659433?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item562b996069 θελω να κανει δουλεια αλλα δεν ειμαι και για πολλα λεφτα, πιστευω οτι ειναι μια καλουτσικια λυση. Θελω να εχω χαμηλα νιτρικα και φοσφορικα αλλα και να με βοηθησει στο κυανοβακτηριδιο που πασχει το ενυδρειο, πιστευω να με καλυψει, τι λετε? Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 17 Απριλίου 2012 Author #2 Share 17 Απριλίου 2012 (edited) ή αυτο με καλυπτει, που ριχνει μονο τα ΡΟ4. http://www.ebay.com....=item562aba0cce\ Υποσημειωση: Δεν εχω sump Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Απριλίου 2012 #3 Share 17 Απριλίου 2012 Μια χαρά μου φαίνεται το 2ο και σε καλή τιμή.Νομίζω δίνει μαζί και την αντλία.Αν ψάχνεις και για sulphur nitrate reactor έχω υπόψιν έναν που γυρίζει σε διάφορα ενυδρεία τις πόλης...Θα στείλω μερικά πμ και θα σε ενημερώσω.Μην βιάζεσαι όμως.Το πολύ πολύ να έρθεις σε καμία συγκέντρωση να το πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 17 Απριλίου 2012 Author #4 Share 17 Απριλίου 2012 Αλεξ μαζι με την αντλια ειναι.Δεν το βιαζομαι.Ξαναδεστον λιγο και πεσμου επειδη εχει 2 version (hang-on or free standing) επειδη δεν εχω sump ποια να παραγγειλω αν ειναι. Οσο για τον sulphur nitrate reactor στειλε τα μηνηματακια σου, και αποφασιζουμε μετα ποιος με συμφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Απριλίου 2012 #5 Share 17 Απριλίου 2012 Hang on θα πάρεις!Το διάβασες αυτό που σου έγραψα και στο άλλο πόστ με την ανεμώνη?Δες λίγο να γελάσει το χειλάκι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #6 Share 17 Απριλίου 2012 Τη συγκεκριμενη εταιρεία την έχω δει να πωλείτε σε διαφορα pet shop τις Αττικής. Χειριστης ποιοτητας κατασκευης!!! Μεχρι και διαροές απο την έννωση του πλεξι με τη βάση!!! Δεν εχει μπει ο κατασκευαστής στον κόπο να ρονταρει ουτε τα πλαστικά!! Οσο για τις σωληνωσεις... κλαφτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 17 Απριλίου 2012 Author #7 Share 17 Απριλίου 2012 ελα ρε συ, τοσο μαπα? Γιαυτο τι λες http://www.reefshops.com/diy-product-you-can-place-it-before-the-filter.html# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Απριλίου 2012 #8 Share 17 Απριλίου 2012 (edited) Αλλη φάση είναι αυτό.Ενας που αξίζει για την δουλειά που το θέλεις είναι ο two little fishies 150 ρίξε μια ματιά στο e-bay μήπως βρείς. Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 17 Απριλίου 2012 #9 Share 17 Απριλίου 2012 Αλλη φάση είναι αυτό.Ενας που αξίζει για την δουλειά που το θέλεις είναι ο two little fishies 150 ρίξε μια ματιά στο e-bay μήπως βρείς. Ψιλοπανακριβος απο ebay...απο το γερμανικο κατι λεει ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Απριλίου 2012 #10 Share 17 Απριλίου 2012 (edited) Αν είναι απο Γερμανία ρίξε σύρμα μήπως θέλω να ψωνίσω και εγώ απο εκεί κάτι και μας βγούνε φτηνότερα τα μεταφορικά.Αν και δηλώνω κομπλέ κάτι παθαίνω σαν σούπερ-μάρκετ ενα πράμα και όλο κάτι μου λείπει. Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 17 Απριλίου 2012 #11 Share 17 Απριλίου 2012 Τη συγκεκριμενη εταιρεία την έχω δει να πωλείτε σε διαφορα pet shop τις Αττικής. Χειριστης ποιοτητας κατασκευης!!! Μεχρι και διαροές απο την έννωση του πλεξι με τη βάση!!! Δεν εχει μπει ο κατασκευαστής στον κόπο να ρονταρει ουτε τα πλαστικά!! Οσο για τις σωληνωσεις... κλαφτα!!! Κάτι είχα ξανακούσει αλλά δε το πίστεψα.Καλά που το ανέφερες γιατί ήμουν έτοιμος να του παραγγείλω ένα ριάκτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 17 Απριλίου 2012 #12 Share 17 Απριλίου 2012 Τη συγκεκριμενη εταιρεία την έχω δει να πωλείτε σε διαφορα pet shop τις Αττικής. Χειριστης ποιοτητας κατασκευης!!! Μεχρι και διαροές απο την έννωση του πλεξι με τη βάση!!! Δεν εχει μπει ο κατασκευαστής στον κόπο να ρονταρει ουτε τα πλαστικά!! Οσο για τις σωληνωσεις... κλαφτα!!! Κάτι είχα ξανακούσει αλλά δε το πίστεψα.Καλά που το ανέφερες γιατί ήμουν έτοιμος να του παραγγείλω ένα ριάκτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #13 Share 17 Απριλίου 2012 Κάτι είχα ξανακούσει αλλά δε το πίστεψα.Καλά που το ανέφερες γιατί ήμουν έτοιμος να του παραγγείλω ένα ριάκτορα. Νικο χαλια μαυρα!!! Ακομα και το καπακι που μπαίνει με βίδες.... ουτε καν θηλυκώνει!! Γιαυτο απαντησα κι εγω!!! Για να το δουν οσοι ενδιαφερονται!!! Οποιος θελει να δει κι αυτός από κοντα, να του πω σε πμ σε πιο καταστημα θα το βρεί στο ραφι... Το μοναδικό που έχει δει οτι είναι δουλευει σωστα αλλα και πάλι στις λεπτομέρειες υστερεί, είναι τα δοχεία που έχει για το balling. Τα 5ltr τα είδα χωρις διαροή. Απο κει και πέρα.... οπως ειπα και πριν.... αρονταριστα και αυτα τα πλαστικα!!! Και είναι μια κατασκευη που μπορουμε ευκολα κι εμεις να την κανουμε. Απο κει και πέρα σα ριακτορακι φθηνό που δουλευε σωστε με αντιφόσφορο λεπτόκοκο είναι αυτό. http://www.reefshops.com/bio-pellet-reactors.html Μαλιστα είδα να πωλουνται 4 τετοια σε αγγελία εδω μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Απριλίου 2012 #14 Share 17 Απριλίου 2012 Νικο χαλια μαυρα!!! Ακομα και το καπακι που μπαίνει με βίδες.... ουτε καν θηλυκώνει!! Γιαυτο απαντησα κι εγω!!! Για να το δουν οσοι ενδιαφερονται!!! Οποιος θελει να δει κι αυτός από κοντα, να του πω σε πμ σε πιο καταστημα θα το βρεί στο ραφι... Το μοναδικό που έχει δει οτι είναι δουλευει σωστα αλλα και πάλι στις λεπτομέρειες υστερεί, είναι τα δοχεία που έχει για το balling. Τα 5ltr τα είδα χωρις διαροή. Απο κει και πέρα.... οπως ειπα και πριν.... αρονταριστα και αυτα τα πλαστικα!!! Και είναι μια κατασκευη που μπορουμε ευκολα κι εμεις να την κανουμε. Απο κει και πέρα σα ριακτορακι φθηνό που δουλευε σωστε με αντιφόσφορο λεπτόκοκο είναι αυτό. http://www.reefshops...t-reactors.html Μαλιστα είδα να πωλουνται 4 τετοια σε αγγελία εδω μέσα. :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Απριλίου 2012 #15 Share 17 Απριλίου 2012 (edited) Οκ... γελα.... αλλα θα στη φιλάω... Χτυπησε το τηλ και δεν είδα τι έγραψα.... απλα το συνεχισα.... Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2012 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 18 Απριλίου 2012 #16 Share 18 Απριλίου 2012 Αλλη φάση είναι αυτό.Ενας που αξίζει για την δουλειά που το θέλεις είναι ο two little fishies 150 ρίξε μια ματιά στο e-bay μήπως βρείς. Συμφωνώ απόλυτα.... Δοκίμασα πριν απο αυτό διάφορες λύσεις με χάλια αποτέλεσμα, μέχρι που ησύχασα πλέον με την αγορά του.Απροβλημάτιστος σε όλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 4 Μαίου 2012 Author #17 Share 4 Μαίου 2012 Τελικα παρειγγειλα και εγω εναν απο την ομαδικη αγορα που καναμε μεσο φορουμ. Περιμενω να τον βαλω και να δω τα αποτεσματα. Θα τα φωσφορικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Μαίου 2012 #18 Share 4 Μαίου 2012 Τελικα παρειγγειλα και εγω εναν απο την ομαδικη αγορα που καναμε μεσο φορουμ. Περιμενω να τον βαλω και να δω τα αποτεσματα. Θα τα φωσφορικα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 6 Μαίου 2012 #19 Share 6 Μαίου 2012 Aν δεν εχει γινει παραγκελια θα ηδελα κ εγω εναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 6 Μαίου 2012 #20 Share 6 Μαίου 2012 Μπαααα μάλλον άργησες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 6 Μαίου 2012 #21 Share 6 Μαίου 2012 Snif snif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος