Jump to content

Τι Παίζει Με Τα Μανιτάρια;;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά..

Παρατήρησα οτι πολλά μανιτάρια μου αποκόβονται απτην βάση τους(σαν να τα κόβει κάποιος) χωρίς να μένει ίχνος της βάσης τους στον βράχο βέβαια..σαν να ξεκολλάνε απτον βράχο...

Γιατί συμβαίνει αυτό;Παίζει να τα κόβει κάποιος ερημίτης ή η asterina που έχω μέσα..;;;;

Καμια φορα οταν δεν αρεσει το μερος στα μανιταρια στριφογυρνανε και αποκοβονται απο το μερος που ειναι, κι αφου τα παρει η κυκλοφορια κολλανε καπου αλλου...το κανουν καμια φορα αυτο και τα δικα μου...

Απο μαγνήσιο πως είσαι vag?

Δεν έχω μετρήσει..παίζει να επηρεάζει;;

Καμια φορα οταν δεν αρεσει το μερος στα μανιταρια στριφογυρνανε και αποκοβονται απο το μερος που ειναι, κι αφου τα παρει η κυκλοφορια κολλανε καπου αλλου...το κανουν καμια φορα αυτο και τα δικα μου...

Τι ανάγκες έχουν από φωτισμό και ροή..;εννοώ ένταση και των 2..

Φυσικά και επηρεάζει.Εχω παρατηρήσει οτι συνήθως τα κολλημένα είναι αυτά που αποκολλώνται πρώτα.

παιδια επειδη ειμαι τρελος με τα μανιταρια θελω να με ακουσετε!!!

ετσι τα μανιταρια μεγαλωνουν την αποικια τους και διμιουργουν αλλες!!!!!!

εαν προσεξεις διπλα σε αυτο που ξεκολησε ειναι καποιο πολυ μικρο που βγαινει τωρα,το αλλο που οριμασε του κανει χωρο φευγωντας.

αυτο που απο κοληθηκε πιαστω και βαλτω σε ενα βραχο με τρυπα να σφυνωσει καπως για να μην το παει το ρευμα οπου νανε,σε κανα δυο μερες θα εχει κολλησει και θα θα αρχεισει να κινηται αφηνωντας κοματια του,δηλαδη αλλα μικρα μανιταρια!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...